Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 25 October, 14:13

Dagens Media - 14 okt 20 kl. 13:10

Jan Berkö: ”Din hjärna från 2008 är effektivare än den du har idag”Världens företag måste agera snabbare och faktiskt ta ansvar genom sina medieinvesteringar, skriver Sprintads nya affärsområdeschef Jan Berkö i en debattartikel..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Berkö, Sprintads, Jan Berkö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jan, BerköDin , hjärnafrån , 2008är , effektivare, än, den du har idag
Dalarnas tidningar - 28 sep 17 kl. 06:03

Här besöker Jan Björklund Tjärna Ängar – kritiserar Borlänge: "Borde göra mycket mer"

Trångboddhet, 80-procentig arbetslöshet och obehöriga lärare på skolan.
På onsdagen vandrade Jan Björklund (L) runt med polisen på Tjärna Ängar – och partiledaren skickade en stenhård passning till Borlänge kommun.
– Av det jag sett i dag tycker jag kommunen borde göra mycket mer, säger han..

Dalarnas tidningar - 05 sep 13 kl. 14:01

Jan Ohlsson vill gärna rädda bruket en gång till

Grycksbos förre ägare Jan Ohlsson bedömer att det krävs en ny ägare av pappersbruket i Grycksbo och han är sjäklv beredd att vara med om att försöka rädda bruket en andra gång..

Skånskan - 18 nov 14 kl. 08:24

Jan Lundgren ger gärna tillbaka


För en månad sedan spelade han i Sydkorea inför
20 000 personer. Ikväll är det Hässleholms tur att få njuta av Jan Lundgren.

YLE - 24 feb 17 kl. 11:55

Rebecka säger nej och Jan Erik säger ja - kyrklig vigsel av samkönade par delar prästerna

Många präster våndas över frågan om kyrklig vigsel av samkönade par, visar de svenska mediehusens enkät. Frågan väcker många tankar hos Rebecka Stråhlman och Jan Erik Sundström. - Nej, jag kan inte gå mot min arbetsgivares vilja i den här frågan, svarar Rebecka.

YLE - 02 okt 12 kl. 10:41

Röstmagneterna från valet 2008 biter sig fast vid makten.

Röstmagneterna i kommunalvalet 2008 kandiderar i stor utsträckning också i kommunalvalet 2012. Valets röstkung för fyra år sedan var Osmo Soininvaara (Gröna). Han samlade 8 614 röster i Helsingfors och han ställer upp också i höst.

YLE - 16 okt 14 kl. 21:03

Tjugo år i Europas kärna

Sök konfliktlösningar som gynnar alla i stället för nationell egoism. Det är en av Jan Stores käpphästar i den färska boken ”Euroopan ytimessä”. Boken blir en berättelse om Finlands väg som trevande medlemskandidat till äldre erfaren EU-medlem som nu kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Sydsvenskan - 04 okt 13 kl. 06:30

Jan Lindström

Jan Lindström, psykoterapeut, präst och själavårdslärare, 77 år, Lund, har avlidit. Han närmaste är hustrun Anne Marie och barnen Martin, Helena och Jonas med familjer.Jan Lindström har hastigt och oväntat avlidit mitt i ett liv fullt av aktiviteter och planer.

Sydsvenskan - 28 jan 14 kl. 05:30

Jan-Erik Edström

Professor emeritus Jan-Erik Edström, 82 år, Lomma, har avlidit. Hans närmaste är hustrun Elisabet, barn och barnbarn.Jan-Erik Edström gjorde en exceptionellt snabb akademisk karriär: han disputerade i Göteborg för medicine doktorsgrad vid 22 års ålder, blev docent vid 23 och utnämndes till professor i histologi i Umeå vid 33.

YLE - 11 jan 16 kl. 11:06

Tränaren Jan Malm redo att stiga åt sidan

Innebandyklubben FBC Raseborg Knights säsong i division 2 har inte gått som väntat. Laget ligger i mittskiktet i serietabellen efter att ha förlorat hälften av sina tolv spelade matcher. Under de två senaste säsongerna kvalade Knights till division 1, båda säsongerna med Jan Malm som manager för laget.

Kristianstadsbladet - 26 apr 13 kl. 08:00

Jan Brink: Mina elevers förtjänst

Nu är han årets tränare, Jan Brink, 53. ?Det här priset är ju mina elevers förtjänst?

Dagens PS - 02 dec 16 kl. 15:08

Carl Jan, 70: ”Jag har aldrig haft ett jobb”

Carl Jan Granqvist är bokaktuell med ”Det svenska måltidsundret – från gastronomiskt u-land till världstopp”. (Foto: Ola Söderlund) Carl Jan har precis hållit hov på ett mingelparty i sin fashionabla vinkällare Grappe på Östermalm i Stockholm inför boksläppet av ”Det svenska måltidsundret – från gastronomiskt u-land till världstopp” (Måltidsakademiens förlag). En gäst som pockar på att Carl Jan ska signera boken beskriver den 270 sidor tjocka prosan som ”en bibel”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.