Realtid > Ekonomi

Thursday, 29 October, 13:58

Realtid - 14 okt 20 kl. 10:29

Fredrik Utheim och Philip Rist checkar in hos AnnordiaAnnordia rekryterar Fredrik Utheim som Head of Valuation & Analysis och Philip Rist som Director för området fastighetsvärdering..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Utheim, Philip Rist,  annordia, Fredrik Utheim, Head, Valuation, Director

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fredrik, Utheimoch , Philip, Rist, checkarin , hos, Annordia
Kristianstadsbladet - 23 maj 12 kl. 09:34

Philip Sandgren tillbaka i VMA

Philip Sandgren är tillbaka på svensk mark. Den 20-årige forwarden blir spelklar för VMA i dag och är högaktuell för spel redan på lördag borta mot Sillhövda i fotbollstrean.
?

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 06:30

Philip Sandgren nära Nosaby

Philip Sandgren är tillbaka i Sverige och ska börja träna med Nosaby. Nästa utmaning blir att få honom spelklar före den 1 augusti. ”Där kan vi ha ett bekymmer”, säger Fredrik Johansson.

Regeringen - 27 jun 14 kl. 19:41

Statsministerns uttalande med anledning av förlovningen mellan Prins Carl Philip och Sofia Hellqvist

Regeringen beslutade igår efter H.M. Konungens hemställan att lämna sitt samtycke till äktenskap mellan Prins Carl Philip och Sofia Hellqvist.

Expressen - 21 dec 19 kl. 21:06

Sofia och Carl Philip gick på traditionsenlig julkonsert

Det har blivit något av en tradition för Prins Carl Philip och prinsessan Sofia att närvara som på Fredrik Benedict Nybladhs julkonsert ”Jul i Vasastan”.Så även i år.– Det är ingen julkänsla förrän de har varit på den här konserten, säger Fredrik Benedict Nybladh..

Skånskan - 15 dec 15 kl. 01:00

Ter­ro­rist­do­men vi­sar att rätt­vi­san fun­ge­rar

Opinion Två gö­te­bor­ga­re döm­des i går till livs­tids fäng­el­se för ter­ro­rist­brott. På en film som hit­ta­des hem­ma hos en av dem vi­sas när två män mör­das med kniv. Även om de inte själ­va höll i kni­var­na an­ses de ha del­ta­git ak­tivt och där­med vara med­an­sva­ri­ga för mor­den, som gjor­des i syf­te att ”in­ja­ga all­var­lig fruk­tan hos män­ni­skor”, vil­ket är en del av de­fi­ni­tio­nen av ter­ro­rism.

NSD - 19 mar 18 kl. 18:34

Bildextra: Rist och Mist på rymmen från Hägnan

Systrarna Rist och Mist, 6 år, tog tillfället i akt – och rymde..

SVT - 01 mar 19 kl. 18:39

Konstrecension: ”Pipilotti Rist bedövar med sina sensuella videoinstallationer”

Den schweiziska konstnären Pipilotti Rist har sedan 80-talet utmanat gränserna och konventionerna inom den samtida konsten. Nu arrangeras för första gången en större utställning av hennes videoinstallationer i Skandinavien, på Lousiana-museet i Danmark. Kulturnyheternas Ingela Lind har sett en bedövande sensuell konstgärning, med de senaste verken har förlorat sin energi..

SR - 06 mar 19 kl. 06:30

Konstnären Pipilotti Rist söker ljuset där mörkret tagit plats

Konstnären Pipilotti Rist - har intagit Louisiana i den hittills största utställningen med henne i Norden. En totalinstallation med verk från mitten av 80-talet fram till idag. Cecilia Blomberg har träffat henne..

Expressen - 02 mar 12 kl. 13:22

Carl Philip: "En riktigt häftig känsla"

På söndag får Vasaloppet kunglig glans med Kronprins Fredrik av Danmark och Pippa Middelton i spåren. Men i dag var det svenska kungahuset i fokus ? prins Carl Philip körde Skejtvasan.

Nya Wermlands Tidningen - 16 apr 12 kl. 10:21

Säfflebo belönas av prins Carl Philip

Fredrik Reuter, Säffle, som driver webbföretaget Esea kommer på tisdagen att belönas av prins Carl Philip för sina insatser för skogen och skogsbruket..

DN - 21 mar 14 kl. 16:17

Prins Carl Philip: Jag planerar ta stabila topp tio-placeringar

Mästarteamet Volvo Polestar ställer bara upp med tre bilar till årets STCC. Regerande mästaren Thed Björk får sällskap av trefaldige mästaren Fredrik Ekblom och Carl Philip Bernadotte..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.