PrivataAffärer > Ekonomi

Sunday, 25 October, 08:27

PrivataAffärer - 14 okt 20 kl. 08:08

Oscar Properties förtydligar tisdagens erbjudande”Emissionskursen i utbyteserbjudandet kan både sättas högre och lägre än emissionskursen om 19 öre i företrädesemissionen”, skriver bolaget på onsdagen. Bolaget betonar även att det totala antalet stamaktier som maximalt kan emitteras i utbyteserbjudandet uppgår till 211.698.694 stamaktier. Det motsvarar 10 procent av totalt utestående antal stamaktier efter att utbyteserbjudandet och företrädesemissionen.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Properties

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oscar, Properties, förtydligar, tisdagens, erbjudande
Cornucopia - 29 aug 19 kl. 14:12

BREAKING: Oscar Properties backar - korrigerar sin delårsrapport

Oscar Properties backar nu om sin felaktiga halvårsrapport, som uppmärksammades först av Twittraren Bostadspriserna, och sedan lyftes av bloggen. Man medger att korrekt försäljningsgrad är de 55% som bloggen uppgav, och inte angivna 90%. Därtill har man angett kostnader för central adminstration fel med en faktor tio.

Dagens PS - 29 aug 19 kl. 15:20

Oscar Properties rättar flera fel i rapport

Bostadsutvecklaren Oscar Properties väljer att göra korrigeringar och förtydligar i delårsrapporten för det andra kvartalet som publicerades den 22 augusti. Det framgår av ett pressmeddelande på torsdagen. Uppdateringen sker efter att Dagens Industri riktat kritik mot bolagets redovisning.

PrivataAffärer - 15 mar 17 kl. 08:26

Storägare sålde i Oscar Properties

Oscar Properties huvudägare Oscar Engelbert sålde 3 750 000 stamaktier i bolaget i den försäljningsprocess som aviserades efter börsstängning på tisdagen. Priset låg nästan 10 procent lägre än tisdagens slutkurs....

DI - 23 nov 16 kl. 10:02

Oscar Properties: Swedbank höjer vinstestimat

Swedbank har höjt sina vinstestimat 2017-2018 med 10 procent för bostadsutvecklaren Oscar Properties procent, i spåren av tisdagens kapitalmarknadsdag. Det framgår av ett marknadsbrev på onsdagen..

Realtid - 02 okt 18 kl. 08:27

Oscar properties: “Ryktet om vår död är överdrivet”

Bostadsutvecklaren Oscar Properties dementerar sin bortgång, styrelsen lämnar besked om budstriden i Skånska Energi och så blir det svårt att nå fällande domar i Allra-härvan. Det är några av rubrikerna i tisdagens morgonsvep..

PrivataAffärer - 19 feb 19 kl. 08:55

Två höjda riktkurser bland tisdagens analyser

RBC Capital Markets höjer sin rekommendation för Lundin Petroleum till outperform från sector perform. Riktkursen höjs till 330 från 240 kr. Det skriver Reuters.

Kristianstadsbladet - 03 mar 14 kl. 21:35

Oscar Nilsson missade EM efter förbundets jättemiss

Foto: TT
I dag skulle pistolskytten Oscar Nilsson ha gjort mästerskapsdebut. Men det blev ingen tävling – förbundet hade anmält fel Oscar Nilsson. "Helt ofattbart", säger förbundets Lars-Eric Bjuhr.

Nya Wermlands Tidningen - 25 jul 13 kl. 11:07

Torget kokade av Oscar-hysteri

Stora torget vimlade av suktande tonårstjejer, men inte utan orsak? Oscar Zia var i stan. För många blev tisdagens uppträdande ett oförglömligt möte med sin stora idol.

DalaDemokraten - 14 jan 20 kl. 16:43

Efter stafettmedaljen – Oscar Andersson sjua i sprinten i ungdoms-OS

Älvdalens skidskytt Oscar Andersson svarade för ännu en fin insats i ungdoms-OS. I tisdagens....

Dalarnas tidningar - 14 jan 20 kl. 16:43

Efter stafettmedaljen – Oscar Andersson sjua i sprinten i ungdoms-OS

Älvdalens skidskytt Oscar Andersson svarade för ännu en fin insats i ungdoms-OS. I tisdagens....

Länstidningen i Jämtland - 23 jan 18 kl. 14:55

Ruben Östlunds "The Square" nominerad till en Oscar

Under tisdagens avslöjades det att Ruben Östlunds "The Square" blev Oscarsnominerad i kategorin "bästa utländska film"..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.