GlobeNewswire > Ekonomi

Monday, 19 October, 23:55

GlobeNewswire - 14 okt 20 kl. 08:00

Finansiell uppdatering för det tredje kvartalet 2020 och audiocast-detaljer för presentationen den 30 oktober 2020




Lundin Energy AB (Lundin Energy) publicerar rapporten för det tredje kvartalet 2020 fredagen den 30 oktober 2020. En valutakursvinst om cirka 143 MUSD kommer att redovisas för det tredje kvartalet 2020. Valutakursvinst
Lundin Energy kommer att redovisa en valutakursvinst om cirka 143 MUSD för det tredje kvartalet 2020. Den norska kronan stärktes gentemot US dollarn med cirka 3 procent och Euron stärktes gentemot US dollarn med cirka 5 procent under det tredje kvartalet 2020. Valutakursvinsten avser främst omvärdering av lånebalanser till balansdagens kurs och är till större delen icke kassaflödespåverkande.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
Energy AB, Energy, MUSD, US, Euron,  mboepd, Lundin Energy, Lundin Energys, Alex Schneiter, CFO Teitur Poulsen, Internationellt, Norge, Stockholm, LUNE, WestroppVP Investor RelationsTel, ErikssonHead, Media CommunicationsTel, Financial Update

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Finansiell, uppdateringför det tredje kvartalet , 2020och , audiocast-detaljer, för presentationen den 30 oktober 2020
GlobeNewswire - 15 jul 20 kl. 08:00

Finansiell uppdatering för det andra kvartalet 2020 och audiocast-detaljer för presentationen den 29 juli 2020

Lundin Energy AB (Lundin Energy) publicerar rapporten för det andra kvartalet 2020 onsdagen den 29 juli 2020. Prospekteringskostnader om cirka 19 MUSD före skatt och en valutakursvinst om cirka 131 MUSD kommer att redovisas för det andra kvartalet 2020.
Prospekteringskostnader
Bolaget har som policy att aktivera utgifter som uppkommer i samband med prospekteringsaktiviteter, och när en fyndighet inte bedöms vara kommersiellt gångbar kostnadsförs utgifterna direkt i resultaträkningen.

Cornucopia - 20 okt 13 kl. 10:05

Finansiell krigföring - svenska bolåneobligationer

De svenska hushållens enorma skuldbörda på 3 051 miljarder SEK är till stora delar finansierat via bankernas upplåning på obligationsmarkanden via bolåneobligationer och bankobligationer. Innehavarna av dessa obligationer kan i teorin använda dem för att utöva påtryckningar mot Sverige, rent av finansiell krigföring mot Sverige. Men de innebär också ett ömsesidigt beroende.

Cornucopia - 09 okt 14 kl. 16:45

Detaljer kring avvecklingen av kärnkraften

Fler detaljer kring hur Miljöpartiet ska tvinga kärnkraftsbolagen att frivilligt stänga sina reaktorer (=rimligtvis sätta sig i konkurs för att externalisera kostnaderna) kommer nu fram. Initialt blir det nya krav på ytterligare, helt separata, system för nödkylning av reaktorerna vid haveri.

De nya systemen ska vara helt oberoende av alla idag existerande system, inklusive strömförsörjning, både lokal nödström och från nätet.

YLE - 12 dec 16 kl. 18:07

Nu är siktet inställt på EM 2020 – Kanerva: Ett drömuppdrag

Efter många år som assisterande tränare och tillfällig ersättare får Markku Kanerva en rejäl chans som Finlands förbundskapten i fotboll. Den färska chefstränaren ska ändra på åtminstone en sak: resultaten. – Det känns härligt, lyder Markku Kanervas första kommentar i Yle Sportens intervju.

Blekinge Läns tidning - 10 mar 17 kl. 08:29

UPPDATERING: Polisen förtegen om detaljer

Kommunledningen i Olofström samlas på morgonen till krismöte efter gårdagens våldsdåd i Olofström som ledde till en ung tonårspojkes död. Polisen är företegen om detaljer..

Dagensanalys.se - 01 aug 17 kl. 11:36

Nya detaljer kring Apples smarta högtalare har läckt ut

Apples smarta högtalare Homepod förväntas bli tillgänglig för försäljning i december. Nu har de släppt en uppdatering till sitt operativsystem, en så kallad firmware, som avslöjar nya detaljer om högtalaren. Utvecklaren Steve Troughton-Smith bekräftar via Twitter att Homepod kommer att ha operativsystemet iOS och förlita sig på en app som heter ‘SoundBoard’ för att integrera med enhetens hårdvara.

Cornucopia - 22 okt 19 kl. 13:56

Når Lysa nollresultat 2020 och vinst 2021?

Robotförvaltaren Lysa meddelar via sin blogg att man passerat tre miljarder kronor i förvaltade medel och 23 000 kunder. Detta talar för att bolaget kan göra nollresultat 2020 och vinst 2021, om nu någon undrar hur det står till med finanserna. Detaljer nedan.

GlobeNewswire - 01 jul 20 kl. 09:00

Elanders publicerar datum för delårsrapport januari-juni 2020 och telefonkonferens

Elanders publicerar delårsrapport för andra kvartalet 2020 onsdagen den 15 juli kl. 08:00 (svensk tid), följt av telefonkonferens kl. 09:00 (svensk tid) med vd och koncernchef Magnus Nilsson samt ekonomidirektör Andréas Wikner.

YLE - 13 sep 13 kl. 12:45

IS: Finland vill ha EM-matcher 2020

Europamästerskapen i fotboll år 2020 kommer att spelas på tolv olika orter i hela Europa. Finlands Bollförbund har bekräftat för kvällstidningen Iltasanomat att man söker värdskap för turneringsmatcher till Olympiastadion. Finland är med bland de 32 nationer som visat intresse för att ordna någon eller några av matcherna vid mästerskapet 2020.

PrivataAffärer - 19 nov 18 kl. 23:00

Saab presenterar nya detaljer om nyemissionen

Läs också: Här är villkoren i Saabs nyemission Den 23 oktober meddelade Saab att bolaget planerar att genomföra en företrädesemission för att stödja bolagets fortsatta tillväxtresa och ge Saab ökad möjlighet att framgångsrikt konkurrera om nya stora ordrar. ”Saab har under de senaste åren stärkt sin marknadsposition, trots en ökad konkurrens, och ser fortsatt en stark efterfrågan på sina p

Mobil - 12 sep 19 kl. 14:37

Bätte Xperia 1-kamera med färsk uppdatering

Flera kamerarelaterade detaljer – och även en del annat smått och gott – har förbättrats avsevärt med den senaste uppdateringen för Sonys Xperia 1..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.