Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 28 October, 13:08

Cornucopia - 14 okt 20 kl. 07:42

Negativa börser fortsätter i AsienGårdagens negativa börser fortsätter under morgonen med nedgångar i Asien. Dock inte säkert att de europeiska börserna faller idag.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Asien, Hobart, OMXSPI, Nasdaq, ASX, Seng, Times, SSE Composite, Europa, USA, Sverige, SAS, Oscar Properties, SBB, SEK, Aftonbladet, Skansens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Negativa, börserfortsätter i , Asien
Cornucopia - 29 jul 20 kl. 07:22

Negativa börser i USA och Asien - fall i kronan

Börserna har generellt varit negativa i USA och Asien, och med en fallande krona under morgonen kanske vi får se en fallande börs även i Stockholm. Även kronan faller nu på morgonen, för första gången på några dagar.Dagschart OMXSPI.

Cornucopia - 08 apr 20 kl. 07:46

Svagt negativa börser i USA - blandat i Asien

Börserna vände nedåt i USA och amerikanska index stängde generellt negativt under gårdagen efter en positiv börs i Europa. Utvecklingen i Asien är blandad, S&P 500-terminen är upp, så hur det ska gå i Europa får vi väl se.Dagschart S&P-500.

Cornucopia - 20 maj 20 kl. 08:06

Måttligt negativa börser i USA

Efter en osäker börs i Sverige och en del europeiska index stängde börserna i USA på minus och handlas nu blandat i i de asiatiska tidszonerna.
Nom.OMXSPI gick +0.

DI - 29 aug 17 kl. 15:09

USA-börser: Nordkoreansk provokation driver ner börsen

USA-börserna väntas följa det negativa sentimentet i Asien och Europa när tisdagens handel drar i gång. Nordkoreas provokation bidrog till en ovilja mot mer "riskfyllda" placeringar, som aktier..

Affärsvärlden - 10 feb 20 kl. 13:44

Stockholm trotsar negativa Europabörser

Stockholmsbörsen rörde sig försiktigt uppåt efter lunchtid medan stämningen på de ledande Europabörserna var mer återhållsam med lägre kurser..

Sydsvenskan - 01 nov 19 kl. 03:08

Blandade börser i Asien

Nya negativa signaler om handelskriget Kina-USA och ett oroväckande inköpschefsindex i Japan tynger börser i Asien. Banken Jibuns definitiva inköpschefsindex (PMI) för oktober landar på 48,4, snäppet sämre än förra veckans preliminära siffra. Allt under.

Helsingborgs Dagblad - 01 nov 19 kl. 03:08

Blandade börser i Asien

Nya negativa signaler om handelskriget Kina-USA och ett oroväckande inköpschefsindex i Japan tynger börser i Asien. Banken Jibuns definitiva inköpschefsindex (PMI) för oktober landar på 48,4, snäppet sämre än förra veckans preliminära siffra. Allt under.

NSD - 01 nov 19 kl. 03:08

Blandade börser i Asien

Nya negativa signaler om handelskriget Kina-USA och ett oroväckande inköpschefsindex i Japan tynger börser i Asien..

Affärsvärlden - 26 feb 13 kl. 07:48

Fallande börser i Asien

Indexrörelserna var unisont negativa i Asien på tisdagen. Japanbörserna har lett nedgången i spåren av stärkt yen till följd av den svagare riskaptiten..

Cornucopia - 21 aug 20 kl. 08:27

Uppåt på de asiatiska börserna efter stigande amerikanska börser

Gårdagen bjöd på en negativ börs i Stockholm, men USA stängde på plus och det är nu positivt i Asien, så vi kanske kan vänta oss en positiv börsdag även i Sverige.God morgon!Läget verkar ganska lugnt på finansmarknaderna, inga anmärkningsvärda rörelser när det gäller valutor, annat än att det brittiska pundet stärks mot euro, dollar och den svenska kronan.

PrivataAffärer - 06 aug 14 kl. 07:55

Dystert på Asiens börser

Tisdagens negativa sentiment i USA smittade av sig till Asien på onsdagen, där flertalet större börser backade....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.