PrivataAffärer > Ekonomi

Sunday, 25 October, 09:40

PrivataAffärer - 14 okt 20 kl. 07:21

Prime Living ger info efter handelsstoppetAktien handelsstoppades på tisdagsmorgonen innan öppning och är sedan i juli upptagen på First Norths observationslista. Under ovan nämnda förhandlingar har ett vederlag diskuterats enligt vilket Prime Living erlägger betalning i aktier, uppgående till cirka 9,6 miljarder nya preferensaktier av serie B och serie C. Om ett bindande avtal om förvärvet ingås kommer Prime Living att kalla till extra bolagsstämma, vilken kan hållas tidigast fyra veckor efter offentliggörandet av förvärvet för att begära aktieägarnas godkännande avseende emissionen av apportvederlaget. Prime Living vill vidare påminna om att stamaktien är efterställd preferensaktien av serie B, som i sin tur är efterställd preferensaktien av serie C. Bolaget har tidigare kommunicerat en rekapitaliserings
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Living, First Norths, Prime Living, Livings

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prime, Livingger , infoefter , handelsstoppet
DI - 09 aug 19 kl. 08:48

Prime Living stäms av Lunds universitet – kräver skadestånd och hyresreduktion

Studentbostadsutvecklaren Prime Living och dess helägda dotterbolag Prime Living Lund stäms av Lunds universitet. Universitetet kräver hyresreduktion och skadestånd. Prime Living bestrider kraven..

GöteborgsPosten - 15 aug 17 kl. 20:15

Prime Living tar strid för modulhusen på Herkulesgatan

Prime Living fortsätter striden för att få bygga modulbostäder på Hisingen. Företagets ambition har tidigare varit att kommunen ska placera nyanlända där. Men den avsiktsförklaring som funnits mellan Prime Living och Göteborgs stad gäller inte längre..

DI - 06 sep 17 kl. 11:52

Prime Living byter ut vd:n

Jan Severa och Ola Wengberg, tillika grundare av och huvudägare i Prime Living, tar över som vd respektive vice-vd i Prime Living. .

Affärsvärlden - 09 aug 19 kl. 08:52

Prime Living stäms av Lunds universitet

Studentbostadsutvecklaren Prime Living och dess helägda dotterbolag Prime Living Lund stäms av Lunds universitet..

DI - 27 jul 15 kl. 16:30

Prime Living: ABG inleder med köp

ABG Sundal Collier inleder bevakningen av studentbostadsutvecklaren Prime Living på First North med rekommendationen köp och riktkurs 64 kronor..

Affärsvärlden - 26 aug 15 kl. 08:31

Prime Living vänder till vinst

Studentbostadsutvecklaren Prime Living redovisar ett resultat före skatt på 23 miljoner kronor (-1,3) för det andra kvartalet 2015..

DI - 26 nov 15 kl. 08:31

Prime Living ökar driftsresultatet

Studentbostadsutvecklaren Prime Living redovisar ett resultat före skatt på 122 miljoner kronor (8,1) för det tredje kvartalet 2015..

DI - 11 dec 15 kl. 08:23

Prime Living fullföljer inte fastighetsköp

Prime Living, som utvecklar studentbostäder i Norden, kommer inte fullfölja ett sedan tidigare avtalat förvärv av en fastighet (Gunhild 4) i Stockholm..

Affärsvärlden - 23 mar 16 kl. 09:18

Prime Living siktar på huvudlistan

Studentbostadsutvecklaren Prime Living planerar att notera sin stamaktie på börsens huvudlista under 2017, enligt bokslutet..

DI - 24 feb 17 kl. 18:02

Styrelseledamot köper i Prime Living

Michael Persson har den 24 februari köpt 2.150 aktier i studentbostadsutvecklaren Prime Living, där han är styrelseledamot..

GöteborgsPosten - 30 jul 17 kl. 21:00

Prime Living avvisar kritiken

Ingen på Prime Living vill göra en intervju med GP om förhållandena på Beryllgatan. Istället svarar företaget via mejl att Beryllgatans lägenheter håller "den standard som våra studenter efterfrågar"..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.