Realtid > Ekonomi

Tuesday, 27 October, 04:21

Realtid - 14 okt 20 kl. 06:39

Hur man än vrider och vänder på det så ser det inte vackert utPensionsjättarna har ett problem gemensamt, nämligen kraftigt sjunkande direktavkastning. Det skriver Realtids Per Lindvall som befarar implikationer för hela samhällsekonomin..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Realtids Per Lindvall

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hur man än, vrideroch , vänderpå det , , ser det inte vackert ut
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Appelquist vänder och vrider på döden

Efter att ha behandlat ämnet Krig i föreställningen med samma namn och individens ansvar för sitt eget liv i Drömmen om Amerika ger Kristoffer Appelquist nu sig på det nattsvarta ämnet döden. I standup-föreställningen „Kristoffer Appelquist är död” vrider och vänder han på både djupa och flyktiga funderingar..

Dagens PS - 14 aug 18 kl. 09:15

Ledarkollen: Över 80 bilbränder i Göteborg inatt

Ledarkollen handlar idag om ungdomars drömmar, om burkaförbudet,  om Pride, Turkiet och om organiserade bilbränder i förorterna. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt. Dagens ungdom drömmer om att bli rika DI skriver om näringslivets plats i det politiska samtalet: ”Förr drömde duktiga ungdomar om att bli ingenjörer och civilekonomer och avancera i stora organisationer.

Nyheter 24 - 23 mar 14 kl. 12:29

Här står han på händer – på ett 40-våningshusHänger löst

Våghalsen Scott Young är inte den som bangar när det handlar om utmana sig själv.I detta klipp står han på toppen av ett 40-våningshus i Kina. På två händer.

HBL - 05 feb 15 kl. 07:13

Kårkulla vittrar sakta sönder

Kårkullachefen har mött oförstående blickar när hon berättat att verksamheten sträcker sig över tre av de fem vårdområden som landet ska delas in i 2017. Sånt kan inte gå för sig. Men Kårkulla ger sig inte.

SmålandsPosten - 01 maj 20 kl. 04:30

De bor mitt i planerade vindkraftparken: ”Kommunen vänder ryggen till”

Svenne och Malin Svensson har både hus och företag mitt i Tvinnesheda, där 47 vindkraftverk ska sättas upp. De har inte erbjudits ersättning, vilket ställer allt på sin spets. – Vi är lite fast i detta, hur vi än vrider och vänder på oss, säger Svenne Svensson..

Kristianstadsbladet - 15 apr 13 kl. 10:04

Motettkören vrider tiden 150 år bakåt

Foto: Tommy Svensson
Året är 1863. Över torget i Kristianstad kliver artillerister, skrider paranta damer i krinolin, medan mindre bemedlade stadsbor och bönder från kringorterna skyndar över kullerstenarna. Och det är en alldeles speciell dag.

SvD - 23 apr 13 kl. 10:36

Så vrider du ur en rymddisktrasa

Kanadensiska rymdstyrelsen använder Youtube för vetenskap..

Politologerna - 07 mar 14 kl. 07:45

Hur snabbt vänder Mikael Damberg en atlantångare?

”– Det är som att vända en atlantångare. Man vrider om ratten häftigt, men det tar tid innan fartyget har svängt.” Citatet är från utbildningsminister Jan Björklund, och är ett svar på frågan om varför regeringens utbildningspolitik inte lyckats bryta den negativa utvecklingen i den svenska skolan – 2010.

BT - 04 nov 14 kl. 08:21

Elfsborg vrider klockan tillbaka

Elfsborgs intresse att få hem Stefan Ishizaki från USA förvånar. Det känns som att vrida klockan tillbaka. Jag har absolut inga problem med Ishizakis fotbollskvaliteter eller ålder.

BT - 04 nov 14 kl. 08:21

Elfsborg vrider klockan tillbaka

Elfsborgs intresse att få hem Stefan Ishizaki från USA förvånar. Det känns som att vrida klockan tillbaka. Jag har absolut inga problem med Ishizakis fotbollskvaliteter eller ålder.

SvD - 29 apr 16 kl. 09:29

Weld vrider om dansen i stor kostym

Weld Company intar Dansens hus stora scen och krockar sin prövande arbetsmetod mot hela idén om en färdig ”show”. Verket ”Phoenix” är i storlek XL och faller stundtals sönder helt, men innehåller också uppfriskande perspektiv, skriver Anna Ångström..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.