DN > Ekonomi

Tuesday, 27 October, 04:20

DN - 14 okt 20 kl. 05:08

Nya siffror: Så stor vinst gör din lokala Ica-butikVinst och utdelning till ägarna för över 1.200 butiker • Listor: Ica-handlarna som tjänar mest.
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ica

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya siffror, , stor, vinst, gördin , lokala, Ica-butik
DN - 02 aug 13 kl. 17:49

Stor vinst för Mugabe i parlamentsval

President Robert Mugabes parti Zanu-PF har vunnit parlamentsvalet med minst två tredjedelar, visar officiella siffror. Det är tillräckligt många för att ändra landets författning.Zanu-PF har fått 142 av de omkring 180 mandat som kungjorts av valkommissionen.

DI - 31 aug 17 kl. 12:55

Stor vinstökning för Erik Penser Bank

Rörelseresultatet för Erik Penser Bank steg under första halvåret till 35 miljoner kronor från 5 miljoner under motsvarande period i fjol. Även på sista raden i resultaträkningen uppgick resultatet till dessa siffror..

Opinionen.se - 23 apr 13 kl. 13:28

Starka siffror från Dupont

Den amerikanska kemikoncernen Dupont höjer kvartalsutdelningen med 5 procent och redovisar en oväntat stor vinst för första kvartalet 2013. Nettovinsten mer än fördubblades, till 3,35 miljarder dollar eller 3:58 dollar per aktie. Samma kvartal 2012 låg vinsten på 1,49 miljarder dollar, 1:58 dollar per aktie.

BT - 25 sep 14 kl. 08:08

Stor brist på ämnesbehöriga lärare

Det råder stor brist på lärare inom en rad områden, visar statistik från Skolverket. Så mycket som varannan lärare i gymnasieskolan och var tredje lärare i grundskolan saknar behörighet i de ämnen de undervisar i. Och fyra av tio legitimerade lärare jobbar inte inom skolan överhuvudtaget.

Kristianstadsbladet - 25 sep 14 kl. 08:07

Stor brist på ämnesbehöriga lärare

Det råder stor brist på lärare inom en rad områden, visar statistik från Skolverket.Så mycket som varannan lärare i gymnasieskolan och var tredje lärare i grundskolan saknar behörighet i de ämnen de undervisar i. Och fyra av tio legitimerade lärare jobbar inte inom skolan överhuvudtaget.

DI - 28 apr 20 kl. 15:12

Branschorganisation: Stor andel spel på ”illegal marknad”

Branschföreningen för Onlinespel har tagit hjälp av en analysfirma för att få fram siffror på hur stor andel av spelkonsumenter som spelar….

E24 - 09 sep 12 kl. 10:21

Kinesiska siffror väcker stor oro

Nytt tecken på att det svajar i världens ekonomiska draglok?.

Cornucopia - 18 aug 18 kl. 14:16

Att ta ut en vinst

"Högst värden på kontot när vederbörande dör vinner!"Att ta en vinst är en konst som många glömmer bort. Och då menar jag inte att sälja med vinst och inte sitta girigt kvar med hopp om större vinster, utan om att flytta ut vinster från marknaden och omsätta dem i något verkligt, som inte är siffror på en skärm.

YLE - 11 okt 13 kl. 06:11

SFP:s Helsingforsdistrikt gjorde vinst på tiotusentals euro i fjol

Resultatet för SFP:s Helsingforsdistrikt landade i fjol på ett överskott på 21 106 euro. Det här är tvärtemot de övriga partiernas resultat. Största delen gjorde ett underskott.

Dagensanalys.se - 02 nov 17 kl. 12:14

Hur stor andel av trafiken på Facebook är spam-bots

Jag läser idag senaste kvartalsrapporten från Facebook och användarantalet har ökat med 16 procent. Min fråga är hur stor andel av denna tillväxt är riktiga människor och hur stor är falsk uppblåst trafik. Då ryska troll kan infiltrera Facebook och nå hälften av befolkningen i USA i sambandet med valet och siffror från Breakit visar att de har fler användare än det finns människor i vissa åldersgrupper i Sverige.

BT - 19 jun 13 kl. 08:16

H & M:s vinst lägre än väntat

Hennes & Mauritz missar förväntningarna för det gångna kvartalet i räkenskapsåret och fick se bruttomarginalen sjunka. Den starka kronan kapade nära två miljarder från försäljningen. Klädjätten redovisar en vinst före skatt på 6 125 miljoner kronor för perioden mars-maj, det andra kvartalet i företagets räkenskapsår.

Fler nyheter från DN

DN - 9 timmar sedan

Utlandsresor betydligt färre under höstlovet

Resandet har minskat med 60-70 procent • Fullbokade flyg men färre avgångar..

DN - 15 timmar sedan

Sällskapsspel och pussel populärt under krisen: ”Inte beredda på trycket”

Medan coronapandemin för många branscher inneburit en ekonomisk katastrof har andra ökat rejält i sin försäljning..

DN - 15 timmar sedan

Här är sällskapsspelen och pusslen som trendar på höstlovet

Det är höstlov i landet, den perfekta veckan för att hinna lägga kluriga pussel och spela roliga sällskapsspel med familjen eller (några få….

DN - 18 timmar sedan

Nu kommer de kinesiska elbilarna

Flera kinesiska bilmärken är redo att ta sig an Europa och i främsta ledet står en rad elbilar..

DN - 22 timmar sedan

Anmälningar mot mäklare ökar kraftigt

Antalet anmälningar mot mäklare har skjutit i höjden. Hittills i år har det inkommit fler än det gjorde under hela förra året sammanlagt. –.

DN - 22 timmar sedan

Bredbandsbolagen får bottenbetyg i ny rapport

Efter ett drygt halvår av att arbeta hemifrån, och med digitala i stället för fysiska möten, ger svenskarna tummen ner till sina….

DN - Igår: 17:50

Sista videobutikskedjan slutar hyra ut film

Fysisk köpfilm på väg bort från stormarknaden – men det finns gått om samlare av fysisk köpfilm..

DN - Igår: 11:40

Inte bara goda bilminnen

Bilar kan ge både glada och skrämmande minnen. Kenneth Derlows omfattar både svalkande glass och en tillknycklad bakskärm..

DN - Igår: 05:44

Samsung-patriarken Lee Kun-Hee död

Ordföranden för Samsung, Lee Kun-Hee, är död, meddelar företaget, som är Sydkoreas största konglomerat. ”Han var den mest kända personen i….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.