Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 25 October, 09:31

Dagens Media - 13 okt 20 kl. 13:20

Di skapar ny redaktionell enhetMålet med den interna enheten är att utveckla journalistiken inom tre olika trendområden..
Läs mer på Dagens Media

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Di skaparny , redaktionell, enhet
DI - 30 maj 16 kl. 07:23

Swedbank skapar ny enhet och ändrar i ledningen

Swedbank bildar en ny enhet för Digital Banking samt gör förändringar i koncernledningen..

DI - 30 maj 16 kl. 09:44

Swedbank skapar ny enhet för sina digitala tjänster

Storbankerna utmanas av snabbväxande startupföretag från höger och vänster. För att hänga med i den digitala utvecklingen knoppar Swedbank av sina digitala satsningar i en ny enhet..

Expressen - 11 maj 17 kl. 11:11

CIA skapar ny enhet riktad mot Nordkorea

Den amerikanska hemliga underrättelsetjänsten CIA har skapat en specialenhet som ska hantera kärnvapen- och missilhotet från Nordkorea. Den nya enheten kommer att ge CIA möjlighet att "utnyttja byråns samtliga resurser och fulla kapacitet" om så skulle behövas, rapporterar CNN..

Dagen - 03 maj 11 kl. 11:18

Jesus bad om enhet, inget annat

Svar till Barbro Sigfridssons antikel i Dagen den 20 april. Det är inte ofta mitt hjärta fylls av sorg när jag läser Dagen, men Barbro Sigfridssons inlägg i debatten om pingstledarnas förestående besök i Rom tillsammans med den katolske biskopen Anders Arborelius fyllde mitt hjärta med sorg. Sigfridsson vill stå med båda fötterna rotade i den bibliska myllan och det uppskattar jag och kanske just därför skriver jag dessa rader.

Dagen - 25 jan 11 kl. 03:00

"Frukten av böneveckan handlar också om att man skapar ett förtroende"

Böneveckan för kristen enhet där 70 länder har deltagit, avslutas i dag. Årets tema, hämtat ur Apostlagärningarna, har varit "Enhet i apostlarnas undervisning, gemenskap, brödbrytande och bön" och syftar till den första kyrkan.

I år var det kyrkorna i Jerusalem som bidrog med materialet, som skickats vidare ut till alla församlingar i Sverige.

Cornucopia - 29 okt 13 kl. 13:41

Omärkt redaktionell reklam hos Aftonbladet.se

Gårdagens mycket underliga artikel om badrummet som renoverades för stora belopp på grund av stopp i avloppet, sedan den ägande bolånetorsken förhandlat ner lägre ränta hos banken, visar sig vara redaktionell reklam.

Jämför den icke reklammärkta artikeln hos Aftonbladet.se med artikeln hos Minimedia, där det står "hela webplatsen är information från Nordea".

Dagensanalys.se - 17 dec 18 kl. 14:54

Redaktionell utvecklingschef ska driva Aller medias digitala offensiv vidare

Aller media inrättar en ny tjänst som ska ansvara för den växande digitaliseringen av företagets varumärken samt organisation och affär. Företaget tillsätter Jens Stenberg, som idag arbetar inom koncernen, som redaktionell utvecklingschef. Aller media har nyligen lanserat sin första digitala prenumerationstjänst, Svensk Dam Plus, och fler kommer under 2019.

Resume - 02 okt 13 kl. 11:54

Lämnar Kommunalarbetaren ? skapar LO:s nya mediehus


Liv Beckström lämnar uppdraget som vd och chefredaktör för Kommunalarbetaren för att bli redaktionell projektledare med ansvar för att bygga ihop tolv av LO:s tidningar. Det skriver nyhetstjänsten Mediatrender..

Dagensanalys.se - 08 jun 17 kl. 13:04

Olle F. förklarar: När annonser får likna redaktionell text – mycket, lite eller inte alls

Det var så som det hela började. När amerikanen Claude Hopkins för hundra år sedan började söka sätt att skärpa annonsers utformning, så att de gav omedelbara, mätbara resultat behövde han inte gå långa omvägar. Den goda berättelsen fanns där tydligt etablerad och klar i formerna från ”Tusen och en natt” till ”H.

Mobil - 27 jan 16 kl. 12:01

Guide: Så skapar du ett barnkonto på din Android-enhet

Vill kidsen spela spel på din mobil eller platta? Om du har en Android-enhet är det faktiskt väldigt enkelt att se till så att de inte råkar göra några dumheter..

Kristianstadsbladet - 01 nov 13 kl. 09:07

RBS skapar intern bankakut


Den brittiska storbanken RBS redovisar ett rörelseresultat på 438 miljoner pund för årets tredje kvartal, ned från 909 miljoner pund samma kvartal i fjol. RBS meddelar samtidigt att man skapar en intern bankakut, en ny enhet i banken för att hantera problemlån.Till bankakuten planerar RBS, som efter räddningsinsatser till 81 procent ägs av den brittiska staten, föra över lån på totalt 38 miljarder pund.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.