Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 31 October, 22:57

Dagens Media - 13 okt 20 kl. 13:06

Nu ska alla ägna sig åt ”individuell journalistik” – därför öppnar det en helt ny marknadANALYS. Inte bara influencers utan även journalister skapar i dag sina egna mediekanaler – och når på så sätt en helt ny publik. Det här, menar medieanalytikern Thomas Baekdal, öppnar för en helt ny marknad för journalistik. Men vad driver trenden och vad kommer den att leda till framåt?.
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Analys, Thomas Baekdal

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu ska alla ägnasig , åt, individuell, journalistikdärför , öppnar det en helt ny marknad
Sydsvenskan - 27 apr 15 kl. 07:56

Journalistik är inte dejting

Det är nu två veckor sedan jag skrev att City borde skriva mer om sex. Sedan dess har det hänt två saker. Den första var en stor diskussion med kollegorna på Sydsvenskan och sydsvenskan.

SVT - 31 okt 19 kl. 07:00

Direktbegravningar allt vanligare: ”Sorgeprocessen är mer individuell i dag”

Så kallade direktare, att den döda kroppen tas direkt från sjukhuset till krematoriet och askan begravs eller sprids utan att någon anhörig är närvarande, blir allt vanligare i Sverige. Varför verkar vi vara allt mer benägna att rationalisera bort det ceremoniella kring begravningar, och vilka konsekvenser får det?.

YLE - 01 feb 17 kl. 13:37

Förvaltningsrådet rår inte på Yles journalistik

Enskilda medlemmar i Yles förvaltningsråd har försökt påverka bolagets journalistiska innehåll. Det lyckas inte, försäkrar Yles vd Lauri Kivinen. – Det är inte förvaltningsrådets uppgift att ha åsikter om journalistiken, säger Yles verkställande direktör Lauri Kivinen.

BT - 24 nov 13 kl. 08:33

Journalistik för alla sinnen

För oss som gillar direktsänd sport är Lasse Granqvist nummer ett som referent. I torsdags kväll fick han ett av svensk journalistiks finaste pris – Lukas Bonniers Stora Journalistpris.?Han trodde inte det var sant.

Skånskan - 20 mar 18 kl. 06:00

Bra journalistik måste få kosta – även på webben!

Skåne För oss är lokaljournalistik det viktigaste av allt. Men bra journalistik kostar. Därför kommer vi att börja vi ta betalt för våra nyheter på Skånskan.

Sydsvenskan - 17 apr 12 kl. 08:30

Grävande journalistik spirar i sprickorna

Grävande journalistik i Kina kan låta som en självmotsägelse. Men det finns en blomstrande kår av journalister som skriver om maktmissbruk och missförhållanden. Men skillnaden är att i Kina måste det ske inom kommunistpartiets ramar.

Cornucopia - 30 jan 15 kl. 12:11

Riktig journalistik från DN

Eftersom jag inte undgått tillfällen att skälla på Bonnier/DN för sk Twitter-journalistik, är det dags att uppmärksamma riktig journalistik från tidningen, dvs fötter på marken för att leverera scoop med global relevans. Det handlar om DN:s reportage på plats från Ukrainska inrikesministeriets Azov-regemente.

Att man dessutom gör ett bra anti-psyopsarbete mot Rysslands psyops och svansen av nyttiga idioters lögner här skadar inte heller.

Nyan - 09 maj 16 kl. 10:54

Nyan-journalist med i satsning på grävande journalistik

Nya Ålands politiska redaktör Annica Lindström är en av de medverkande i en finlandssvensk storsatsning på granskande journalistik, Grävgruppen.
Det första som publiceras är reportagetidskriften Amos arv, en ny journalistisk satsning som fokuserar på föreningen Konstsamfundet. Tidskriften kommer att ges ut genom ett samarbete med Förlaget.

YLE - 14 aug 16 kl. 05:00

Long Play ny kanal för grävande journalistik på svenska

I dag publicerar nätpublikationen Long Play för första gången en tvåspråkig upplaga.
Ämnet är nigerianska offer för människohandel som avvisas till Italien eller Nigeria.
Trots att de har små barn och trots att de ofta hamnar tillbaka på gatan.

Dagens Media - 09 feb 17 kl. 15:09

Mittmedia och 24 Journalistik i nytt samarbete

Under våren ska Mittmedia och 24 Journalistik testa ett samarbete med en rad olika utbyten som rör innehåll, tjänster och plattformar. "Vi har ju inte de musklerna som Mittmedia har, så för oss kommer det här innebära att vi kan spetsa till vår journalistik ytterligare", säger Jeanette Lindström, vd för 24 Journalistik..

YLE - 28 apr 14 kl. 10:23

Korsholms närsjukhus inriktar sig på individuell vård

Prislappen för närsjukhuset i Korsholm landar på 15 miljoner. Trots kommunens budgetunderskott ska närsjukhuset på längre sikt bidra till minskade vårdkostnader. Ja äntligen, utbrister biträdande överläkare Stefan Strang och pustar ut.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.