Resume > Ekonomi

Wednesday, 28 October, 13:06

Resume - 13 okt 20 kl. 10:56

Hösten inleds med kraftigt ras för medieinvesteringarna – sociala medier större än print-totalenMedieinvesteringarna, förmedlade via Sveriges Mediebyråers medlemmar, backade med 28 procent under september 2020..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Sveriges Mediebyråers

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hösten, inledsmed , kraftigt, rasför , medieinvesteringarna, sociala, medier, större än print-totalen
Helsingborgs Dagblad - 16 maj 15 kl. 22:18

Kraftigt ras i Munkedal

Ett stort jordras har inträffat i Munkedal, skriver Bohusläningen.Vid 20-tiden på lördagskvällen larmades räddningstjänsten till Krokklevsvägen, där jordmassor och stora träd rasat ned i Örekilsälven.— Det var ett kraftigt ras, säkert en 20—25 meter i höjd och 50 meter brett.

Sydsvenskan - 16 maj 15 kl. 22:18

Kraftigt ras i Munkedal

Ett stort jordras har inträffat i Munkedal, skriver Bohusläningen.Vid 20-tiden på lördagskvällen larmades räddningstjänsten till Krokklevsvägen, där jordmassor och stora träd rasat ned i Örekilsälven.— Det var ett kraftigt ras, säkert en 20—25 meter i höjd och 50 meter brett.

Skånskan - 09 mar 20 kl. 09:07

Kraftigt ras på Stockholmsbörsen efter oljeprisfall

Ekonomi Ett kraftigt ras på Stockholmsbörsen väntas efter det drastiska oljeprisfallet på omkring 30 procent. Nära nio procent faller Stockholmsbörsens  OMXS30-index vid öppningen på måndagen. Detta indikerar förhandeln hos IG Markets vid 08.

Affärsvärlden - 04 feb 14 kl. 08:57

Kraftigt ras på Tokyobörsen

De asiatiska börserna backade på bred front under tisdagen. Tokyobörsen gick i spetsen med ett kraftigt ras utlöst av de globala nedgångarna..

GöteborgsPosten - 04 jan 16 kl. 06:52

Kinesiska börsen stängs efter kraftigt ras

Kinesiska börsen stängd efter kraftigt ras..

Cornucopia - 17 apr 20 kl. 07:46

Kraftigt ras för lägenhetespriserna i mars - värre mot slutet av månaden - sämsta mars någonsin

Valueguard rapporterar om ett kraftigt ras för lägenhetspriserna i mars. Fallet tilltog mot slutet av månaden, vilket håller tillbaka nedgången, men kan därmed slå ännu hårdare i april. Säsongsmässigt är också fallet mycket hårt, då mars normalt är bland årets 4-5 mest positiva månader för lägenhetspriserna.

Dagensanalys.se - 07 maj 20 kl. 09:34

Kraftigt ras för medieinvesteringarna

Medieinvesteringarna, förmedlade via Sveriges Mediebyråers medlemmar, minskade med 49,6 procent i april, jämfört med samma period föregående år. Investeringsnivån är den lägsta för en april-månad sedan mätningarna påbörjades. Det kraftiga raset slår brett och påverkar samtliga mediekategorier.

Aftonbladet - 12 mar 20 kl. 09:03

Kraftigt ras på Stockholmsbörsen

▸ Stockholmsbörsens OMXS30-index rasar över fem procent när handelsdagen inleds..

VA - 26 sep 11 kl. 08:35

Kraftigt ras eller studs?

26 september Kommentar
Stockholm återhämtade sig från kraftigt minus till strax under nollstrecket i fredags.

Europa återhämtade sig och stängde upp svagt på bred front.

USA stängde på plus.

Cornucopia - 17 maj 18 kl. 14:48

Kraftigt ras i byggstarter första kvartalet - men fortfarande stora volymer lägenheter på gång

Nybyggnationen av lägenheter i flerbostadshus ("lägenheter") rasade som väntat kraftigt under första kvartalet när bostadsutvecklarna fick kalla fötter av att inte kunna blåsa bostadsköparna full ut när spekulationsköparna inte längre vill köpa lägenheter innan de ens börjat byggas. Men det kommer fortfarande komma ut stora mängder redan påbörjade lägenheter de kommande åren.Fyra kvartals glidande medelvärde nybyggnation lägenheter i flerbostadshus Sverige.

BT - 06 jul 14 kl. 21:07

Belägring av separatistfästen inleds

De ukrainska styrkorna har medvind och verkar ha laddat om under vapenvilan. Återtagandet av flera städer i östra Ukraina har stor strategisk betydelse. Nu belägras Donetsk och Luhansk.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.