Realtid > Ekonomi

Friday, 23 October, 13:06

Realtid - 13 okt 20 kl. 10:17

Åsa Melvanius in som ny vd för HIQ SkåneÅsa Melvanius blir ny vd för HIQ Skåne och får i uppdrag att bygga vidare på HIQ:s verksamhet i Öresundsregionen.  .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Melvanius, HIQ Skåne, HIQ, Öresundsregionen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åsa, Melvaniusin som ny vd för , HIQ, Skåne
Realtid - 5 timmar sedan

HIQ  ansöker om avnotering

Triton Fond V, genom Trisall, kontrollerar mer än 90 procent av aktierna i HIQ  och har påkallat tvångsinlösen avseende resterande aktier i bolaget..

PrivataAffärer - 26 aug 20 kl. 07:13

Triton lägger bud på HIQ

Budet motsvarar ett totalt värde av erbjudandet om cirka 3.909 miljoner kronor. Erbjudandet representerar en premie om 33 procent i förhållande till den volymvägda genomsnittliga betalkursen om 52:82 kronor under de senaste 30 handelsdagarna som avslutades den 25 augusti 2020.

Magazin24 - 13 dec 10 kl. 12:40

HiQ satsar vidare i Mälardalen

Tecknat ramavtal med Trafikverket. HiQ Mälardalen med kontor i bland annat Arboga samt Västerås har tecknat ett ramavtal med Trafikverket, där även Transportstyrelsen och Borlänge kommun är avropande myndigheter.
Avtalen löper på tre år med option på ett års förlängning, omfattar tjänster inom systemutveckling och systemförvaltning samt infrastruktur.

Dagensanalys.se - 29 jan 18 kl. 15:27

Kungliga Operan väljer HiQ

Kungliga Operan väljer HiQ till kommunikationsbyrå inom områdena digital strategi samt digital och analog design. Ramavtalet, som löper upp till fyra år, tecknades efter en upphandling tidigare i vinter. HiQ blir tillsammans med två andra byråer en av Kungliga Operans partners inom områdena digital strategi samt digital och analog design.

PrivataAffärer - 16 jul 19 kl. 08:23

HIQ bättre än väntat

Rörelseresultatet inkluderar realisationsvinst från avyttringen av aktier i Westend Affärscentrum med 22,8 miljoner kronor (väntat 20,0). Omsättningen hamnade på 477 miljoner kronor, mot väntade 480 miljoner kronor. Därmed blev rörelsemarginalen 13,9 procent.

Sydsvenskan - 01 feb 12 kl. 06:30

HIQ vinnare efter stark rapport

Börskurserna steg på Stockholmsbörsen under tisdagens handel. IT-konsulten HIQ tillhörde vinnarna ef?
STOCKHOLM.

PrivataAffärer - 21 dec 18 kl. 12:49

Carnegie: Köpläge i HiQ

Banken listar ett antal orsaker som sammantaget beräknas ha belastat rörelseresultatet för året med 30 miljoner kronor. Bland annat nämns kostnadsineffektivitet i Göteborg där bolaget nu vidtagit åtgärder som banken menar borde börja ge effekt snart. Även den svagare utvecklingen i Finland och Linköping antas vara isolerade till det första och det andra kvartalet 2018 och sammantaget borde rörelsemarginalen stigit till 8 procent om det inte vore för dessa händelser som i analysen beskrivs som ”orelaterade” och ”tillfälliga”.

Computer Sweden - 15 sep 20 kl. 13:19

Nu höjs budet på HiQ – godtas av styrelsen


Tritons bud på konsultbolaget HiQ har nu höjts till mer än 4 miljarder kronor. Höjningen gör att HiQ:s styrelse rekommenderar aktieägarna att acceptera budet. ”Ett bevis på att vi har skapat ett bra och värdefullt företag”, säger HiQ:s vd Lars Stugemo..

IDG - 15 sep 20 kl. 13:19

Nu höjs budet på HiQ – godtas av styrelsen


Tritons bud på konsultbolaget HiQ har nu höjts till mer än 4 miljarder kronor. Höjningen gör att HiQ:s styrelse rekommenderar aktieägarna att acceptera budet. ”Ett bevis på att vi har skapat ett bra och värdefullt företag”, säger HiQ:s vd Lars Stugemo..

DI - 05 dec 13 kl. 09:22

Hiq kammar hem Kammarrätten

HiQ har fått tilldelningsbeslut i samtliga områden avseende IT-konsulttjänster för Kammarkollegiet i Västsverige (Region Västra). HiQ är enda bolag att väljas i samtliga kategorier i upphandlingen..

Trelleborgs Allehanda - 04 feb 14 kl. 07:46

Minskad vinst för HIQ


IT-konsultföretaget HIQ redovisar en vinst före skatt på 40,8 miljoner kronor för fjärde kvartalet. Det kan jämföras med 49,2 miljoner miljoner kronor motsvarande period 2012.Omsättningen uppgick till 348,3 miljoner kronor, jämfört med 370,0 miljoner kronor ett år tidigare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.