Realtid > Ekonomi

Tuesday, 27 October, 04:53

Realtid - 13 okt 20 kl. 06:27

Nästa skifte kommer snabbare än du trorDen digitala revolutionen i banksektorn har många vinnare. Och nu är nästa skifte på väg. Men är bankerna redo? Det frågar sig Eelco-Jan BoonstraEuropachef, Mambu. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
 Eelco-Jan BoonstraEuropachef

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nästa skiftekommer , snabbare, ändu , tror
Skånskan - 24 apr 19 kl. 12:00

… men Teleservices vice vd tror man klarar 90 procent

SJÖBO Den dåliga bredbandssiffran för Sjöbo är baserad på gamla uppgifter.
Så Teleservices vice vd är övertygad om att kunna nå upp till kommunens bredbandsmål i tid.– 37 procent är baserad på uppgifter från oktober 2018.

Skånskan - 15 okt 18 kl. 21:00

Historiskt skifte i Burlövspolitik

Burlöv Alliansen tar över makten i Burlöv och ska leda kommunen med ett minoritetsstyre. Det stod klart när kommunfullmäktige valde sitt nya presidium på måndagskvällen.
Kommunfullmäktiges ordförande blir Fredrik Jörgensen (C).

YLE - 12 feb 17 kl. 08:00

Rörrenoveringar kan bli snabbare, men kan de bli billigare?

I höstas diskuterades hur mycket snabbare en rörrenovering kan göras. Snart kommer det att pratas om hur mycket billigare en rörrenovering kan bli. Det blev stora rubriker då Fira Palvelut i höstas genomförde en rörrenovering där invånarna i huset var borta ur lägenheterna i endast två veckor.

Supermiljöbloggen - 25 feb 14 kl. 15:50

Förnybart växer allt snabbare

De förnybara alternativen förväntas fortsätta växa i allt snabbare takt de kommande åren, till 2018 kan 25 procent av världens elförsörjning komma ifrån förnybara alternativ tror internationella energiorganet IEA i en ny rapport. IEA skriver bland annat att den allt snabbare ökningen av förnybara alternativ framför allt drivs fram av sol och vindkraft som blivit allt billigare de senaste åren. De förnybara alternativen växer nu snabbare än de fossila och IEA tror att de förnybara alternativen kommer öka från 20 procent av den totala elförsörjningen 2011 till 25 procent 2018.

Expressen - 29 jan 18 kl. 20:55

Alicia Vikanders ord om #metoo: "Politiskt skifte"

Alicia Vikander är tillbaka i Sverige för premiären av hennes nya film "Euphoria". Den Oscarsbelönade skådespelaren berättar om hur #metoo-upproret har förändrat Hollywood. – Jag tror att när det är ett sådant här socialt och politiskt skifte, så är det också en fantastisk tid för konst, säger Alicia Vikander.

BT - 05 apr 11 kl. 08:18

Så kan fler i Mark få snabbare bredband

Både enskilda och företag borde få snabbare och billigare bredband med kommunens hjälp. Det anser kommunalrådet Pelle Pellby (S).
?

YLE - 30 jun 17 kl. 09:25

Företagare satsar på alternativ till bottenfärger - tror på ökande efterfrågan

Flera företagare har satsat på att erbjuda och utveckla miljövänliga alternativ till båtarnas giftiga bottenfärger. De tror på en växande efterfrågan och tillväxtmöjligheter inom branschen. En som har utvecklat en egen metod för att hålla bottnen ren är Christian Feodoroff som också är deltidsboende i den åboländska skärgården.

Skånskan - 11 jun 19 kl. 15:45

Malmö vill prova en snabbare lagföring

MALMÖ Kommunstyrelsen i Malmö vänder sig till ansvariga myndigheter i hopp om att få prova snabbare lagföring för personer som begår mängdbrott som exempelvis stöld och narkotikabrott. Arbetssättet har prövats i både Rinkeby, Täby och Solna och nu trycker politikerna på för att Malmö ska bli nästa försöksområde.Polisområde Stockholm nord har provat ett arbetssätt med snabbare lagföring som slagit väl ut.

Nyheter 24 - 09 okt 11 kl. 19:58

Svajig inledning - men Brynäs tror på guld


Senast Brynäs tog SM-guld var år 1999. Men nu tror poängmaskinen Sebastian Lauritzen att det är dags igen. GÄVLE.

Kristianstadsbladet - 14 jul 13 kl. 12:27

Tror på mer positiva rapporter


I veckan kommer bland andra de fyra storbankerna och flera tunga verkstadsbolag med sina kvartalsrapporter.De resultat som blir mest spännande att se är verkstadssektorn, vars resultat har varit nedpressade ett tag, Esbjörn Lundevall, analyschef på Nordea: - Vi befinner oss i ett litet skifte. Både fjärde kvartalet i fjol och första kvartalet i år var resultatmässigt besvikelser.

Opinionen.se - 14 jul 13 kl. 12:30

Tror på mer positiva rapporter

I veckan kommer bland andra de fyra storbankerna och flera tunga verkstadsbolag med sina kvartalsrapporter. De resultat som blir mest spännande att se är verkstadssektorn, vars resultat har varit nedpressade ett tag, Esbjörn Lundevall, analyschef på Nordea: ? Vi befinner oss i ett litet skifte.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.