Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Monday, 19 October, 18:04

Expressen Dina Pengar - 12 okt 20 kl. 14:41

Göran Perssons miljoner växer – hos konkurrentenTidigare statsministern Göran Persson är nu ordförande för Swedbank. Trots det äger han aktier för över 6 miljoner kronor i konkurrenten Ålandsbanken. Aktiespararnas krav är enkelt: – Sälj aktierna, säger vd Joacim Olsson till Dagens industri, Di. .
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Perssons, Göran Persson, Swedbank, Ålandsbanken, Joacim Olsson, Dagens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göran, Perssonsmiljoner , växer, hos, konkurrenten
Cornucopia - 01 aug 20 kl. 12:15

Gammal OECD-rapport: Göran Perssons (S) kommunalisering och Bildlts (M) friskolereform förstörde svenska skollan

Hamid Zafar uppmärksammar i en gästkrönika hos GP en gammal bortglömd OECD-rapport, som inte ens fördes in som offentlig handling, som tidigt 90-tal varnade för Göran Perssons kommunalilsering av svenska skolan och regering Bildts friskolereform. Dessa pekades ut som något som skulle förstöra den tidigare världsledande svenska skolan, och så blev även fallet.Dessas fel.

Nya Wermlands Tidningen - 22 feb 14 kl. 06:00

Gerd Göran ställer ut hos Lerin på Sandgrund

Gerd Göran har passerat 90-strecket men fortsätter att skapa konst. Nu är hon aktuell som gästutställare hos Lars Lerin på Sandgrund..

Cornucopia - 16 okt 14 kl. 07:43

Magdalena Andersson (s) förbjuder sysselssättningsstatistiken hos SCB

Den moderate riksdagsmannen Hanif Bali uppmärksammar att axelmaktregimen idag kommer besluta att i SCB:s regleringsbrev förbjuda myndigheten att föra sysselsättningsstatistik för åldersgruppen 20 - 64 år. Anledning är förstås att dölja hur katastrofal socialisternas politik kommer vara för sysselsättningsgraden.

Hanif Bali skriver:"I dag kommer regeringen besluta om att avskaffa SCB:s uppdrag att följa upp sysselsättningsgraden för åldrarna 20-64 år.

Dagens PS - 29 apr 19 kl. 15:39

Göran Persson, guld och Game of Thrones

I dagens nyhetssammanställning kan du läsa om Göran Persson, ett historiskt VM-guld och Game of Thrones längsta avsnitt någonsin. DAGENS VIRALA – Dagens PS samlar nätets trendande snackisar och hetaste artiklar inom affärer och näringsliv. Mest sökta på Google Sandvik-vd:n het kandidat för ABB – Dagens Industri
ABB letar ny vd, och nu kanske de har hittat rätt person för jobbet.

Aftonbladet - 10 sep 18 kl. 17:54

Göran Persson: Makten ligger hos L och C

Kristianstadsbladet - 06 aug 13 kl. 10:00

Görans gurkor växer så det knakar

Foto: Tom Wall
I Göran Sterners växthus odlas det gurkor, tomater och physalis. Gurkorna mår så bra där att en av dem växt till sig och blivit 49 centimeter lång, samtidigt som en annan väger 1?150 gram.

YLE - 02 dec 15 kl. 12:45

Peter Backa: Ojämlikheten växer när ekonomin växer

Inkomstklyftorna växer och ojämlikheten kommer att ta ytterligare fart när eller om ekonomin börjar växa, skriver gästkolumnisten Peter Backa. Backa höjer ett varningens finger för att se på historiska exempel. Tillgänglig statistik visar att inkomstskillnaderna ökar i Finland.

Cornucopia - 28 apr 15 kl. 17:25

Debattartikel publicerad hos SVT Opinion

Det var inte bara SVT Debatt som ringde mig igår, utan även Public Service/SVT Opinion, som efterfrågade en debattartikel om särskilt begåvade barn (särbegåvade). Detta med anledning av käbblet mellan den svenske forskningsauktoriteten på området, professor Roland S Persson, och Skolverket, samt ett blogginlägg jag skrev i ämnet för ett år sedan.

Professorn i pedagogisk psykologi, Roland S Persson vid den statsoberoende stiftelsen Högskolan i Jönköping, påtalade i artiklar till landets lärare, skrivna på uppdrag av Skolverket, att alla barn är inte intellektuellt begåvade.

Cornucopia - 04 okt 17 kl. 14:21

230-220*0,5=5!

Vi känner alla till att många har problem med prioriteringsordningen i räknereglerna. Kanske har även bloggens läsare problem med detta? Låt oss testa om läsarna kan svara rätt på rubriken?

Alliansfritt Sverige - 29 aug 11 kl. 12:00

Kent Perssons blogginlägg förklarar så mycket


STATSKUNSKAP 101. Kent Perssons senaste bloggalster lägger liksom alla bitarna på plats. Det förklarar det moderata lägrets avsky mot socialdemokratin och arbetarrörelsen.

BT - 21 mar 19 kl. 00:00

Hasse Perssons bilder från den legendariska klubben visas hos Jeanette Ölund

På den mytomspunna nattklubben Studio 54 var det många som ville in. Få lyckades. Boråsaren Hasse Perssons bilder inifrån klubben är i dag legendariska, och nu visas några av dem hos Jeanette Ölund.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.