Realtid > Ekonomi

Tuesday, 20 October, 04:22

Realtid - 12 okt 20 kl. 13:51

Fokus för storbankledningarna måste vara att återigen komma in i börsvärmenBeskedet från Danske bank om ett stort besparingsprogram som drabbar drygt 7 procent av personalstyrkan i den danska banken visar på det växande omvandlingstrycket på banksektorn i Europa och Norden. Näst på tur står sannolikt personalen i de svenska storbankerna. Det skriver Realtisd Claes Folkmar..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Danske, Europa, Norden, Realtisd Claes Folkmar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fokusför , storbankledningarnamåste vara att , återigen, kommain , i börsvärmen
ÖstersundsPosten - 05 maj 14 kl. 16:43

Möbler ska återigen komma till bruk

I dag slängs fullt användbara möbler och husgeråd på återvinningscentralerna i Åre kommun. Detta tycker en kommuninvånare är helt fel och har i ett medborgarförslag föreslagit att kommunen ska göra som i Karlstad där man öppnat en butik där prylarna återigen kan komma i bruk. Butiken skapade rusning när det öppnades nyligen..

Nyheter 24 - 07 mar 12 kl. 16:02

SD-kvinnor: "Alla som utsätts för hedersvåld kan inte komma till Sverige"


Dagen innan Internationella kvinnodagen valde SD-Kvinnor att släppa den egenproducerade kampanjfilmen om hedersvåld. Men de är inte beredda att öppna gränserna för fler utsatta. På onsdagen kallade Sverigedemokraternas kvinnoförbund till presskonferens för att visa nya filmen i deras projekt mot hedersvåld.

Dagens Media - 30 aug 17 kl. 11:22

Fokus byter chefredaktör

Magasinet Fokus stuvar återigen om i chefsleden..

Alliansfritt Sverige - 25 aug 14 kl. 22:49

Alliansen varnar återigen för MP och råkar återigen komma med renodlade MP-förslag

Idag reste alliansens partiledare till Sundsvall för att presentera några miljöpolitiska förslag. Tanken var att utmana Miljöpartiet. Näringsminister Annie Lööf hyllade miljöarbetet i kommunen, ovetande om att Centerpartiet lämnat den styrande alliansen – och att kommunen nu styrs av de övriga allianspartier och Miljöpartiet.

Kristianstadsbladet - 01 mar 18 kl. 18:54

Fullt fokus på att komma till final – men ändå tid för en fika i stan

Från egenproducerade hiphoplåtar till Melodifestivalen. Artisten Moncho är på plats i Kristianstad och på torsdagen passade han på att prova sin egen bakelse. .

PrivataAffärer - 17 okt 19 kl. 15:00

Analytikernas fokus inför rapportfredagen

Rapporter 18 oktober: Volvo (kl 7.20)
Atrium Ljungberg (kl 7.30)
Duni (kl 7.

Dagensanalys.se - 12 jan 18 kl. 11:07

Facebook sätter fokus på familj istället för företag

Facebook gör just nu flera stora ändringar till det sociala nätverket som dagligen aktiverar nästan en femtedel av jordens befolkning. I ett långt blogginlägg pratar företagets grundare och VD Mark Zuckerberg om värdet av kontakt med vänner och familj och effekterna det kan ha på människors välmående. Detta har nu inspirerat honom till att ändra Facebooks målsättningar, och därmed algoritmerna för nyhetsflödet till företagens förtret.

Magazin24 - 10 jul 13 kl. 13:53

Gunnarsson återigen hyllad av NHL-klubb

Kan det redan bli NHL för Köpingssonen Daniel Gunnarsson i höst? Den stora drömmen för många ishockeyspelare är NHL och för Daniel Gunnarsson kan den drömmen gå i uppfyllelse i höst. Men det lutar åt att det blir en säsong till för Köpingssonen i Luleå.

Sydsvenskan - 09 feb 15 kl. 10:25

Ukraina i fokus på EU-möte

Kriget i Ukraina dominerar återigen när EU:s utrikesministrar håller möte i Bryssel i dag. Beslut om ytterligare sanktioner kan komma att skjutas upp..

Helsingborgs Dagblad - 09 feb 15 kl. 10:25

Ukraina i fokus på EU-möte

Kriget i Ukraina dominerar återigen när EU:s utrikesministrar håller möte i Bryssel i dag. Beslut om ytterligare sanktioner kan komma att skjutas upp..

SvD - 09 feb 15 kl. 10:23

Ukraina i fokus på EU-möte

Kriget i Ukraina dominerar återigen när EU:s utrikesministrar håller möte i Bryssel i dag. Beslut om ytterligare sanktioner kan komma att skjutas upp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.