Resume > Ekonomi

Sunday, 25 October, 15:24

Resume - 12 okt 20 kl. 13:44

Telia visar vilken roll ”Folknätet” spelat i pandemiomställningenVia Cherrie och Tensta Gospels tolkning av kitchklassikern ”Dragostea din tei” vill Telia visa hur de varit en ständigt närvarande faktor i den digitala pandemiomställningen..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Folknätet, Cherrie, Tensta Gospels, Dragostea, Telia

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teliavisar vilken , roll, Folknätet, spelati , pandemiomställningen
Barometern - 12 maj 19 kl. 07:00

Folknätet är här – men inte för alla

Telia lanserade Folknätet med hjälp av ord som kvalitet, långsiktighet och trygghet – samt en svensk folkvisa. Sedan bjöd företaget in så många till den trådlösa festen att kapaciteten inte räcker till för de som bor längst bort. En av de drabbade är företagaren Martin Enestedt i Mörtfors..

Nerikes Allehanda - 28 feb 17 kl. 12:47

Telia avvecklar kopparnätet i delar av Örebro – så påverkas du

Sju orter i Örebro kommun berörs när Telia avvecklar kopparnätet..

Nerikes Allehanda - 28 feb 17 kl. 12:47

Telia avvecklar kopparnätet – här är orterna i Örebro kommun som påverkas

Sju orter i Örebro kommun berörs när Telia avvecklar kopparnätet..

LV - 02 feb 17 kl. 13:22

Rasar mot Telia efter mötet: "De borde ha ett större samhällsansvar"

I måndags besöktes kommunstyrelsen (KS) av Telia, som informerade om den planerade nedläggningen av kopparnätet i Västerviks kommun. KS ordförande Tomas Kronståhl (S) säger att han är besviken efter mötet..

SvD - 03 maj 16 kl. 22:00

Telia om nätet: Våra kunder vill ha sociala medier

Telia har samarbeten med flera stora aktörer, även medieföretag. Påståendet om ett intimt samarbete med Facebook är taget ur luften. Tvärtom – vi välkomnar fler bolag att samarbeta med oss.

Dagensanalys.se - 19 jul 19 kl. 17:37

Gina Azaric blir marknadschef på Telia Sverige

Från och augusti är Gina Azaric ny marknadschef på Telia Sverige. Som bekant är Telia Sverige en av Sveriges största reklamköpare, så Gina får en betydande roll i branschen. Jag ser verkligen fram emot att få bli del av ett varumärke som står för så mycket kvalitet och som samtidigt kan möjliggöra alla innovativa tjänster tack vare Folknätet.

Skånskan - 16 nov 16 kl. 12:53

Telia: Det här var extremt olyckligt

SJÖBO Det var olyckliga omständigheter som låg bakom att telefonlinjen in till familjen Perssons kostallar bröts säger Telia. ERWP.fif(0)– Det här var extremt olyckligt.

Skånskan - 07 maj 16 kl. 14:00

Nytt bredband ska ersätta kopparnätet

Sjöbo Telias beslut om att klippa kopparnätet innebär slutet på bredband via ADSL. Något som skapat starka reaktioner i kommunen. Men nu meddelar Teleservice att kunderna kommer att erbjudas ett alternativ som slår det bredband som skickas via kopparkablarna.

Cornucopia - 12 dec 18 kl. 11:22

Icke-inflationen: Telia höjer priset för fast telefon med 22%

Icke-inflationen fortsätter att skörda segrar. Telia lämnar nu beskedet till de som fortfarande har en fast telefon att de höjer abonnemangskostnaden med 22%. Frågan är hur många som därmed har lust att behålla något de flesta knappt använder längre, när alla har en personlig mobiltelefon.

Sydöstran - 30 maj 17 kl. 06:00

Flera hundra berörs när Telia släcker kopparnätet

Nästa år lägger Telia ner kopparnätet i en rad byar på landsbygden. 360 hushåll berörs och nu letar lokala energibolaget nya tekniska lösningar..

HBL - 20 nov 13 kl. 16:00

Pekkarinen kräver klarare roll för ägarstyrningen

Regeringen måste klarlägga den statliga ägarstyrningens roll i förvaltningen av statens intressebolag, anser Mauri Pekkarinen (C) ordförande för riksdagens finansutskott. Han kom med kommentaren i en riksdagsdebatt om den statliga ägarstyrningen. Enligt Pekkarinen hade staten möjligheten att säga klart ut hur den vill att det statliga investeringsbolaget Solidium ska agera i fallet Talvivaara och motsvarande fall.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.