Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 29 October, 15:05

Dagens Media - 12 okt 20 kl. 11:22

Besparingar väntar på TTTT Nyhetsbyrån ska spara omkring 25 miljoner kronor under nästa år. De betyder att antalet medarbetare kommer att minska..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
TT, Nyhetsbyrån

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Besparingar, väntarpå TT
Dagens Medicin - 19 nov 19 kl. 13:01

Stora besparingar väntar i vården

Stora besparingar väntar för vården i flera regioner. I Skåne ska sjukhusen spara 590 miljoner..

SmålandsPosten - 25 okt 17 kl. 21:19

Besparingar väntar inom äldreomsorgen – igen

Trots att prognosen ser bra ut väntar besparingar för socialförvaltningen även nästa år. Värst drabbas äldreomsorgen. .

YA - 16 nov 18 kl. 00:01

Besparingar väntar inom äldreomsorgen – tuffa tider väntar enligt alliansen

Äldreomsorgen, turismen och kulturen – det är några områden som drabbas av besparingar nästa år enligt den budget som den styrande minoriteten nu lägger fram. Minskade skatteintäkter gör läget kärvare än vad man trodde i somras..

Expressen - 16 okt 19 kl. 17:24

Hårda besparingar väntar för Skurups kommun

Skurups kommun hoppades på att gå åtta miljoner kronor plus i år. Istället tror man sig gå man 20 miljoner back.Nu väntar hårda besparingar.

Barometern - 14 jun 20 kl. 06:00

Stora besparingar väntar inom socialtjänsten

Besparingar av mångmiljonbelopp väntar individ- och familjeomsorgen de närmaste åren. Minskad kvalitet och service blir en direkt konsekvens, menar socialchefen Gudrun Johnsson..

Skånskan - 21 sep 18 kl. 15:00

Besparingar väntar i vård och omsorg

ESLÖV De pengar som kommunledningen vill satsa på vård och omsorg 2019 är i princip oförändrade i absoluta tal jämfört med 2018, en bit över en halv miljard kronor. Det kan bli tal om besparingar inom området under nästa år för att täcka upp för sådant som blir dyrare.Kompensation ges förvisso för löneökningar samt för att vissa externa vårdplatser och hyror blir dyrare.

BT - 14 sep 12 kl. 13:25

Tuffa besparingar väntar socialförvaltningen i Herrljunga

Hos Herrljunga kommuns socialförvaltning skenar kostnaderna. Nu aviserar nya socialchefen Susanne Åhman tuffa besparingar. Övertidsstopp, inköpsstopp, ingen semester på helgdagar är några av åtgärderna för att komma på fötter igen.

SR - 06 jan 14 kl. 15:05

Hårda besparingar väntar Storbritannien

Storbritanniens finansminister George Osborne sa i dag att landet måste vänta sig nya hårda besparingar de närmaste åren..

BT - 24 okt 14 kl. 18:02

Besparingar väntar Volvo

Lönsamheten inom Volvo ökar – men besparingar på 3,5 miljarder ska ändå göras för att nå målen. Troligtvis kommer antalet arbetstillfällen på Volvo bussar i Borås inte att påverkas. Tobias Homqvist ansvarig för chassiproduktion på Volvo bussar i Borås väljer att fokusera på lönsamheten.

YA - 15 nov 18 kl. 16:17

Besparingar väntar inom äldreomsorgen - styrande alliansen aviserar tuffa tider

Äldreomsorgen, turismen och kulturen – det är några områden som drabbas av besparingar nästa år enligt den budget som den styrande minoriteten nu lägger fram. Minskade skatteintäkter gör läget kärvare än vad man trodde i somras..

Trelleborgs Allehanda - 05 jan 19 kl. 05:00

Omfattande besparingar väntar skolan – saknar 50 miljoner

Skolan är i behov av drygt 50 miljoner kronor för att täcka kostnader för ökade hyror och ett växande elevantal. Men det nya styret har sagt nej till mer pengar. Nu krävs omfattande besparingar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.