Realtid > Ekonomi

Monday, 19 October, 22:50

Realtid - 12 okt 20 kl. 09:30

Samtliga villkor för fusionen mellan Avida Holding och Avida Finans är uppfylldaSamtliga villkor för nedströmsfusionen där Avida Holding fusioneras in i Avida Finans är nu uppfyllda..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Avida Holding, Avida Finans

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Samtliga, villkorför , fusionenmellan , Avida, Holdingoch , Avida, Finans är uppfyllda
GlobeNewswire - 05 aug 20 kl. 12:13

Kinnevik stödjer den föreslagna fusionen mellan Teladoc Health och Livongo och kommer att bli ägare av 4,5 procent i det kombinerade bolaget samt erhålla 143 miljoner USD i kontantvederlag

Kinnevik AB (publ) (“Kinnevik”) meddelade idag att bolaget stödjer den föreslagna fusionen mellan Teladoc Health, Inc. (NYSE: TDOC) (“Teladoc Health”), den ledande globala aktören inom digital vård, och Livongo Health, Inc. (Nasdaq: LVGO) (“Livongo”), det ledande bolaget inom Applied Health Signals, vilket skapar den enda konsumentcentrerade digitala vårdplattformen som täcker ett brett spektrum av vårdbehov.

DI - 02 sep 19 kl. 08:30

Binero Group meddelar att samtliga villkor är uppfyllda för att genomföra tillträdet av webbhotellverksamheten till Loopia. Nytt preliminärt datum för tillträde 31 oktober 2019

Binero Group AB (publ) har som tidigare kommunicerats ingått avtal om försäljning av verksamheten inom Webbhosting för en sammanlagd köpeskilling om cirka 380 Mkr med köpare….

Realtid - 26 jun 20 kl. 09:26

Avida Holding och Avida Finans fusioneras

Kreditmarknadsbolaget Avida Holding och Avida Finans har beslutat att fusioneras för att minska administrationskostnader. Avnotering av Avida Holdings aktier som en konsekvens.

Realtid - 20 aug 20 kl. 11:16

Volymökning för Avida Finans

Kreditmarkandsbolaget Avida Finans redovisar en volymökning på 34 procent jämfört samma period 2019 och Avida har nu en total utlåning på 9 826 miljoner kronor..

Realtid - 09 sep 19 kl. 11:55

Avida Finans siktar på börsnotering nästa år

Avida Finans, som är marknadsnoterat i Norge, planerar börsnotering i Stockholm under första halvåret nästa år och att samtidigt ta in nytt kapital för fortsatt expansion. Banken ser samtidigt en kommande trend med konsolideringav nischbanker..

Realtid - 25 okt 19 kl. 16:52

Avida gör riktad nyemission om 79 miljoner kronor 

Avida Holding avser att genomföra en riktad nyemission om 75 miljoner norska kronor, motsvarande 79 miljoner svenska kronor, med fullt åtagande från huvudaktieägare. .

Realtid - 20 feb 20 kl. 11:55

KKR går in i Avida Finans

Det amerikanska riskkapitalbolaget KKR blir ny huvudaktieägare i det norska kreditmarknadsbolaget Avida Finans..

Realtid - 24 apr 20 kl. 08:53

Avida Finans gör extra keditförlustreservering på 39 miljoner

Med anledning av coronapandandemin har kreditmarknadsbolaget Avida Finans styrelse beslutat om en extra reservering av kreditförluster på 39 miljoner kronor..

Realtid - 28 maj 20 kl. 11:45

KKR får rabatt på storköp i Avida Finans

Efter en konflikt om KKR:s köp av en större aktiepost i nischbanken Avida Finans har bolaget kallat till en extrastämma för att godkänna ett lägre pris..

Realtid - 29 maj 20 kl. 11:02

104 miljoner i kreditförluster för Avida Finans

Kreditförlusterna för Avida Finans ökade till 104 miljoner kronor jämfört med 37 miljoner kronor motsvarande period förra året. Rörelsereslutat landade på minus 7 miljoner kronor..

YLE - 22 jan 14 kl. 11:23

Fusionen överraskade fabriksarbetare i Lappvik

Nyheten om att SSAB och Rautaruukki går ihop väcker många frågor i Rautaruukkis fabrik i Lappvik i Hangö. Fusionen kom som en fullständig överraskning. - Vill det nya bolaget i framtiden producera rör?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.