Resume > Ekonomi

Tuesday, 27 October, 01:55

Resume - 12 okt 20 kl. 08:41

”USA:s Tegnell” rasar efter att ha använts i Trumps reklamkampanjDr. Anthony Fauci säger att hans uttalande tagits ur sin kontext och att han inte gett sitt medgivande till att medverka, USA gör sig redo för att bryta upp Google och brittiska influencers startar fackförbund..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
USA, Tegnell, Trumps, Fauci, Google

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA:s, Tegnell, rasarefter att ha , använtsi , Trumps reklamkampanj
DN - 21 apr 14 kl. 19:50

USA: Klor kan ha använts i Syrien

USA säger sig ha uppgifter som tyder på att en giftig kemikalie, troligen klor, använts i Syrien under april månad. Uppgifter om att den syriska regeringen är ansvarig undersöks nu av USA:s utrikesdepartement..

YLE - 18 sep 18 kl. 05:14

Morgonkollen: Finländska pansarfordon kan ha använts i Jemen, antalet viltkrockar ökar, handelskriget mellan USA och Kina trappas upp

Utrikesministeriet utreder nya bilder som tyder på att finländska pansarfordon har använts i strider i Jemen, ersättningarna för skador vid viltkrockar har fördubblats under 2010-talet och USA:s president Donald Trump inför nya tullar på kinesiska varor..

Expressen - 03 maj 15 kl. 10:51

Förbjudna bomber kan ha använts i Jemen

Den saudiledda koalitionen har använt klusterbomber från USA i sina flyganfall mot Huthi-rebellerna i Jemen, hävdar Human Rights Watch (HRW). Organisationen säger sig ha trovärdiga bevis för att klusterbomber använts de senaste veckorna i Saada i norra Jemen..

SVT - 11 feb 19 kl. 08:28

4 uppmärksammade fall där ansiktsigenkänning använts för att hitta kriminella

I Sverige har polisen ännu inte börjat använda sig av ansiktsigenkänning för att identifiera misstänkta brottslingar, men i bland annat Kina och USA är det här en teknik som använts under en längre tid. Här är några framgångsrika och mindre framgångsrika exempel..

DN - 01 sep 13 kl. 15:31

Kerry: Bevis för att sarin använts

USA:s utrikesminister John Kerry säger i en tv-intervju på söndagen att nya bevis bekräftar att gasen sarin använts i kemvapenattacker i Syrien..

Nyteknik - 18 apr 19 kl. 14:30

Crispr har använts för att behandla cancerpatienter

För första gången har cancerpatienter i USA behandlats med hjälp av Crispr-Cas9. Gensaxen har använts för att få T-celler att gå till angrepp och förstöra cancerceller..

SR - 30 aug 13 kl. 04:12

USA: "Ingen tvekan - kemvapen användes"

Obama-administrationen har i telefonkonferenser med kongressens ledamöter sagt att det inte finns någon tvekan om att kemiska stridsmedel använts i inbördeskriget i Syrien och att det är Bashar al-Assad-regeringen som gjort det..

Affärsvärlden - 27 aug 13 kl. 07:42

Kerry: Kemiska vapen har använts i Syrien

Bevisen för att den syriska presidentens Bashar al-Assads regim använt kemiska vapen i attacken som dödade över 1.300 människor under förre veckan är "obestridliga." Det sade USA:s utrikesminister John Kerry på måndagskvällen..

SR - 01 sep 13 kl. 16:08

Kerry: Sarin har använts i Ghouta

Den amerikanske utrikesministern John Kerry sa i dag USA har bevis för att nervgasen sarin användes vid gasattacken i Syrien i förra veckan..

SR - 30 jan 20 kl. 17:00

Rekordlång tunnel i USA tros ha använts av smugglare

Amerikanska myndigheter meddelar att man hittat en rekordlång tunnel från mexikanska Tijuana in i USA. Syftet med tunneln tros ha varit smuggling och narkotika och människor..

BT - 31 okt 13 kl. 17:18

Google rasar mot NSA-uppgifter

Nätjätten Google rasar över uppgifterna om att USA:s underrättelsetjänst NSA i hemlighet ska ha övervakat företagets interna nätverk. NSA förnekar uppgifterna och hävdar att de är osanna. USA:s underrättelsetjänst NSA har tagit sig in i kommunikationslänkar som kopplar Google och Yahoo till datacenter runt om i världen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.