PrivataAffärer > Ekonomi

Tuesday, 27 October, 04:55

PrivataAffärer - 12 okt 20 kl. 08:00

Få ordning på avtalen – kostnadsfrittNi var ju överens om vad du skulle leverera. Eller? Nu står du där med en knölig kund, och försöker hänvisa till det avtal ni båda signade. Kanske signerades det lite väl snabbt, för ni verkar kunna tolka det på helt olika sätt. Ja, ni har helt olika uppfattningar om vad uppdraget omfattar.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Linder, Fylgia KB, Unionen Egenföretagare, Han, Jesper Linder, Erik Nordenborg, Affärsutvecklare, Lexly, Egenföretagares, Möjligheten, Unionen Egenföretagares, Som, Lexlys

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , ordning, avtalen, kostnadsfritt
Västerbottens Folkblad - 29 dec 11 kl. 17:28

Dålig ordning på avtalen

SKELLEFTEÅ Socialnämndens hantering av avtal har granskats.SKELLEFTEÅ Socialnämndens hantering av avtal har granskats. Undersökningen visar att kvalitén på de upprättade avtalen varierar, vissa avtal finns inte registrerade och behöver samlas på ett lättåtkomligare sätt i deras diarium.

Dagens PS - 08 mar 18 kl. 17:09

SSM om massavhopp: Avtalen gäller

Bostadsutvecklaren SSM kommenterar bostadsrättsprojektet West Side Solna, som består av 252 bostadsrätter. Bostadsrättsföreningen West Side Solna har nyligen mottagit hävningar avseende förhandsavtal från 53 bostadsköpare, som Dagens PS rapporterade om på torsdagen.  Det är SSM:s och föreningens uppfattning att avtalen är giltiga och att hävningarna är ogrundade.

YLE - 20 feb 16 kl. 12:37

Avtalen avgörs bäst på hemmaplan – om förtroendet finns

Ska lokala avtal fylla syftet att höja produktiviteten och förbättra konkurrenskraften, behövs starkt förtroende mellan arbetsgivare och anställda. På arbetsplatser där kommunikationen löper väl, har man goda erfarenheter av lokala avtal. I den stora industrihallen möts man av truckar som smidigt kryssar mellan arbetsstationerna.

YLE - 20 dec 15 kl. 11:52

FFC: Arbetstagarsidan ska få tolka de lokala avtalen

Fackcentralen FFC vill ge arbetstagarna förkörsrätt då det gäller att tolka lokala avtal. Större rättigheter för arbetstagarna är en förutsättning för att de lokala avtal som regeringen talar varmt för ska fungera, säger FFC-ordföranden Lauri Lyly. Det skulle också uppmuntra arbetstagarna att ingå lokala avtal.

Skånskan - 09 nov 16 kl. 09:01

SD: Kommunen försökte mörka avtalen

HÖRBY Enligt Stefan Borg, gruppledare för Sverigedemokraterna, är det ingen tvekan om att kommunledningen försökte mörka de nya avtalen om flyktingmottagandet.
– Jag har en känsla att det fanns ett stort tryck uppifrån på att snabbt få igenom besluten, och att det skulle hållas borta från allmänhetens ljus, säger han. ERWP.

BT - 14 maj 12 kl. 13:35

Jan Björklund missförstår avtalen

Jan Björklund och Anna Svalander missförstår de avtal om yrkesintroduktion som tecknats, då de tror att poängen handlar om att sänka lönen för unga, skriver Krister Andersson, LO, i denna replik. Utbildningsminister Jan Björklund och Anna Svalander (FP) skriver att de tror att lägre ingångslön ger fler jobb.
Det är märkligt att regeringen ännu efter flera år med sänkt arbetsgivaravgift för unga och andra verkningslösa åtgärder som gör det billigt att anställa unga personer, inte förstått att det inte är priset på arbetskraften som är avgörande, det är kompetensen hos dem som ska anställas.

IDG - 07 feb 16 kl. 10:25

Apple reparerar grafikkort i Mac Pro kostnadsfritt


Apple har inlett ett program för att kostnadsfritt byta ut trilskande grafikkort i vissa konfigurationer av Mac Pro..

DI - 26 okt 17 kl. 15:00

IBM erbjuder sitt AI-system Watson kostnadsfritt

IBM kommer att börja erbjuda Watson, företagets system inom artificiell intelligens, kostnadsfritt till företag. Det väntas bredda användandet av AI bland globala företag, rapporterar Nikkei..

DI - 29 jun 18 kl. 10:45

Cybersäkerhetsbetyg blir kostnadsfritt

Analysföretaget FICOs maskininlärningsbaserade betygstjänst för organisationers cybersäkerhetsskydd, FICO Enterprise Security Score, blir nu kostnadsfritt för organisationer och företag runt om i världen. På detta sätt vill man öka kännedomen om hur effektivt cybersäkerhetsarbete kan se ut..

UNT - 03 nov 18 kl. 16:00

Däcken kan hämtas kostnadsfritt

Branschorganisationen Svensk Däckåtervinning är villig att hämta de dumpade däcken kostnadsfritt..

Sydsvenskan - 25 jan 11 kl. 06:30

Sverige är med och tar fram nya kärnreaktorer ESS och samarbets-avtalen

Efter tjugo års förbud ger sig Sverige nu på allvar in i kärnkraftsforskningen. Frankrikes stöd till ESS i Lund skapar en rad möjligheter för svenska forskare.
Måndagen 13 december infann sig på Franska ambassaden i Stockholm en delegation bestående av sexton av Frankrikes toppar inom vetenskapsvärlden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.