Realtid > Ekonomi

Tuesday, 20 October, 05:02

Realtid - 12 okt 20 kl. 06:26

Teleoperatör lockar EQTRiskkapitalbolaget EQT överväger att förvärva den nederländska teleoperatören Royal KPN..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
EQT, Royal KPN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teleoperatör, lockar, EQT
Affärsvärlden - 06 nov 12 kl. 06:15

EQT förlorar budstrid

Den nederländska teleoperatören Royal KPN är på väg att sälja sina tyska mobiltelemaster till American Tower Corporation, efter att USA-bolaget ser ut att vinna en budstrid där bland andra svenska EQT har deltagit..

DI - 15 sep 14 kl. 08:29

TDC vann över EQT i budstrid

Den danska teleoperatören TDC köper det Norges näst största kabeloperatör Get för totalt runt 13,8 miljarder norska kronor..

SvD - 25 okt 16 kl. 06:16

AT&T:s jätteaffär lockar Telia gå samma väg

Den amerikanska teleoperatörsjätten AT&T:s bud på innehållsjätten Time Warner är ett nytt försök att rubba de digitala affärsuppläggen, där de stora penningströmmarna ständigt tycks rinna i Google, Facebook och Apples fickor. Räkna med att fler operatörer, som Telia, kommer att försöka gå samma väg..

PrivataAffärer - 22 mar 19 kl. 11:26

Hernhag: Fem aktier inför utdelningssäsongen

Köp Marcus Hernhags bok: Bli rik på aktieutdelning Jörgen: Kan du lista tre bra utdelningsaktier man borde ha i portföljen inför utdelningssäsongen?
Marcus: Millicom och Tele2 är två alternativ inom teleoperatörerna. Bilia och SJR inom tjänstesektorn och jag lutar åt Beijer Alma inom industrin.

PrivataAffärer - 09 aug 19 kl. 11:07

Hernhag: Fem utländska utdelningsfavoriter

Därför ska du satsa på utdelningsaktier: Att satsa på utdelningsaktier är en del av Marcus Hernhags privata placeringsstrategi.  I höst lanserar Privata Affärer ett analysbrev med fokus på just utdelningsaktier. Och det är utdelningskungen själv som är redaktör.

HBL - 11 maj 13 kl. 11:39

Kauppalehti: Finländsk operatör kan säljas till Sverige

Den inhemska teleoperatören DNA är till salu enligt nyhetsbyrån Reuters, skriver Kauppalehti. Enligt Kauppalehti kan DNA säljas för mer än en miljard euro. Möjliga köpare är svenska EQT och Nordic Capital.

HBL - 21 maj 13 kl. 15:36

DNA bekräftar försäljningsplan

Teleoperatören DNA:s styrelse bekräftar att man utreder möjligheterna att bredda bolagets ägarbas. Enligt uppgifter hos nyhetsbyrån Reuters skulle DNA vara till salu för 1,3 miljarder euro.DNA uppger nu att man utreder möjligheterna att ta in nya ägare i framtiden och lovar mera information den närmaste framtiden.

HBL - 09 jul 13 kl. 20:03

DNA:s största ägare tiger om köpbud

Fyra företag har lagt bud på teleoperatören DNA, rapporterade nyhetsbyrån Reuters på tisdagen.Enligt Reuters källor handlar det om investeringsbolagen Apax, Bain Capital, EQT och Providence. För närvarande är investerings- och utvecklingsbolaget Finda största ägare och dess vd Jarmo Leino säger att bolaget för närvarande inte kan kommentera påståendena om att operatören är till salu.

HBL - 11 jul 13 kl. 14:36

DNA:s största ägare vill sälja sina innehav i bolaget

Teleoperatören DNA:s största ägare kommer att begära fullmakter att sälja sina innehav i bolaget på bolagsstämmor i slutet av veckan.Operatören kommer eventuellt att säljas helt eller delvis till kapitalplacerare. Bolaget överväger också att introducera sig på börsen.

Realtid - 28 jun 12 kl. 15:53

Teliasonera investerar i teknikföretag

Teknikföretagen NorthID och Accumulate lockar den nordiska teleoperatören..

Kristianstadsbladet - 18 dec 13 kl. 09:30

Handbollen slår ut telefonnätet

Foto: Tom Wall
IFK Kristianstads hemmamatcher drar fullt hus i Kristianstad Arena. Men publikfesterna har en baksida: Mobilnätet slås ut.
När Kristianstad Arena fylls av handbollssupportrar under IFK:s hemmamatcher har många på plats och i närheten av arenan upplevt problem med mobiltäckningen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.