Realtid > Ekonomi

Saturday, 24 October, 16:33

Realtid - 09 okt 20 kl. 15:42

Robur och TIN Fonder ankarinvesterare i Link MobilityNorska Link Mobility siktar på notering på Oslobörsen under det fjärde kvartalet..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
TIN Fonder, Link Mobility, Oslobörsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Roburoch , TIN, Fonder, ankarinvesterarei , Link, Mobility
Realtid - 04 jun 19 kl. 15:55

TIN Fonder når 1,6 miljarder kronor efter fyra månader

TIN Fonder, som lanserades i februari av två förvaltare från Swedbank Robur, hade 1,6 miljarder kronor i förvaltat kapital i slutet av maj och över 40 000 kunder, säger Carl Armfelt, en av de två grundarna..

Realtid - 05 aug 19 kl. 13:51

Tomas Lundmark blir vd för Tin fonder – om FI ger grönt ljus

Tin fonder har rekryterat Thomas Lundmark till bolaget. Han kommer att arbeta med distributionen av fonden. Om FI lämnar grönt ljus blir han även att bli vd för fondbolaget..

Realtid - 14 maj 20 kl. 10:51

TIN Fonder bakom Pexips hajp

UPPDATERAD: Videokonferensutmanaren Pexip fick en drömstart på Oslobörsen på torsdagen. TIN Fonder och tajming förklarar hajpen, enligt Frida Bratt, sparekonom på Nordnet..

DI - 19 maj 20 kl. 07:48

TIN Fonder väljer Fondabs lösningar för sin satsning på direktkunder

TIN Fonder tar nästa steg i sin utveckling och lanserar tillsammans med Fondab en ny spartjänst som gör det möjligt för privatpersoner och….

PrivataAffärer - 11 jun 20 kl. 10:39

Tin Fonder lanserar ny techfond i samarbete med Avanza

Fonden investerar globalt i teknikdriven tillväxt. Fokus är på medelstora bolag inom teknik, hälsa och hållbarhet, framkommer det. ”I och med ett unikt samarbete finns nu fonden att köpa hos Avanza under namnet Avanza World Tech by Tin”, skriver fondbolaget.

Realtid - 02 sep 19 kl. 16:24

TIN Fonder säljer Tencent

TIN Fonders Core Ny Teknik har sålt sitt innehav i kinesiska Tencent till följd av den politiska situationen i Hong Kong och handelskriget, skriver fondbolaget i sitt månadsbrev för augusti..

Realtid - 11 jun 20 kl. 10:33

Avanza i fondsamarbete med TIN Fonder

Avanza lanserar fonden Avanza World Tech by TIN. Fonden ger kunder möjlighet att spara i bolag som bedöms bli framtida vinnare inom områdena teknik, hälsa och hållbarhet..

Realtid - 24 okt 19 kl. 06:35

Så byggde Carl Armfelt och Erik Sprinchorn upp Tin fonder

Stjärnförvaltarna Carl Armfelt och Erik Sprinchorn berättar om resan från lanseringen av fonden Core Ny Teknik till nästa steg då duon ska skapa ett fondbolag med fler fonder. "Just nu lägger vi tid på att bli ett fondbolag", säger duon..

Realtid - 26 jun 20 kl. 08:13

TIN Fonder investerar i Bambuser

Genom den riktade emissionen tillförs Bambuser 290 miljoner kronor före transaktionskostnader..

PrivataAffärer - 30 jul 20 kl. 09:07

Här är månadens populäraste fonder

Spararna fortsatte att köpa aktiefonder under juli månad. Teknik- och Sverigefonder ligger högt upp på köplistorna medan spararna tappat intresse för fastighetsfonder. – Överraskande starka rapporter där vinstutfallet på många håll inte blev lika illa som befarat, har lett till en mycket stark julibörs.

PrivataAffärer - 21 feb 20 kl. 07:17

Kursen 159 kr i Storytels emission

Storytel-aktien stängde på 162,60 kr på torsdagen och rabatten i emission blev därmed 2,3 procent. ”Den riktade emissionen var kraftigt övertecknad. Investerare i den riktade emissionen utgörs av ett stort antal svenska och internationella institutionella investerare som bland annat Handelsbanken Fonder, Livförsäkringsbolaget Skandia, Skandia Fonder, Swedbank Robur, TIN Fonder och Vitruvian Partners”, skriver bolaget.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.