Resume > Ekonomi

Friday, 23 October, 09:56

Resume - 09 okt 20 kl. 13:16

Så tänker Sveriges största ölbloggareJakob Mjöbring och Jakob Rydberg går igenom Orbit Medias undersökning bland 1200 professionella bloggare och hör hur Darren Packman, som länge drev bloggen ”Beer Sweden”, resonerar kring att nå ut..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Sveriges, Mjöbring, Jakob Rydberg, Orbit Medias, Darren Packman, Beer Sweden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , tänkerSveriges största , ölbloggare
SmålandsPosten - 18 jan 14 kl. 23:42

Vi tänker sätta stopp för rasisternas frammarsch

Nazistiska stöveltramp och rasistiska slagord har åter börjat höras runt om i Europa, i Sverige och här i Kronoberg. Politiska partier med rasistiska förtecken har flyttat fram sina positioner i Europa. Den ekonomiska krisen har skapat ett politiskt utrymme och inom EU tänker ett flertal sådana partier bilda en gemensam högerextrem grupp inför valet till Europa­parlamentet i maj för att försöka få ytterligare makt och inflytande.

Cornucopia - 17 jan 20 kl. 08:44

Ellevio och E.On sänker elnätpriserna - men inte statliga Vattenfall

Elnätsjättarna Ellevio och E.On sänker sina elnätpriser efter åtstramade regler från svenska regeringen via Elnätsinspektioenn. Statligt ägda Vattenfall sänker dock inte elnätpriserna.

YLE - 12 dec 13 kl. 16:51

Många kommuner tänker inte utreda fusion

Fjorton procent av kommunerna tänker inte i det här skedet utreda fusionsmöjligheter med en eller flera andra kommuner, meddelar Finansministeriet. Kring 250 kommuner har meddelat ministeriet med vilken eller vilka kommuner man tänker utreda en sammanslagning. Totalt fick ministeriet in 302 anmälningar.

BT - 29 okt 14 kl. 14:10

Banker sänker boräntor

Efter Riksbankens sänkning av reporäntan sänker flera banker sina räntor på bolån. Nordea sänker räntan på bolån med en bindningstid på tre månader med 0,15 procentenheter till 2,21 procent. Räntan på ettåriga lån sänks lika mycket till 2,15.

YLE - 14 jun 17 kl. 08:40

Pittsburgh Penguins tänker inte nobba Trump – ”Man kan demonstrera på andra sätt”

Efter att rapporter om att Golden State Warriors tänker nobba ett potentiellt besök till Vita huset meddelar Pittsburgh Penguins att de inte tänker göra likadant. Ifall laget får en inbjudan så deltar vi, säger klubbens vd till Yahoo. De amerikanska mästarnas traditionsenliga besök till Vita huset har visat sig vara en het potatis i USA.

Posh24 - 24 nov 12 kl. 20:02

Taylor Swift om sina kärleksproblem: "Jag tänker mig inte för!"

Kärlek är bland det bästa som finns, men kan vara för smärtsamt för ens eget bästa. Fråga Hollywoods mest hopplösa romantiker Taylor Swift! Taylor, som för nuvarande ryktas dejta One Direction-medlemmen Harry Styles, kan inte kontrollera sina känslor när han blir kär och har nyligen talat ut om sina kärleksproblem: Jag tror inte att det finns något alternativ för mig när det kommer till att bli kär långsamt eller i medelhastighet.

Cornucopia - 23 sep 15 kl. 09:24

Bostadsminister Kaplan: Regeringen saknar bostadspolitik och tänker inte skaffa någon

Bostadsminister Kaplan meddelar i en intervju med Public Service/SVT att Sveriges regering saknar bostadspolitik och inte heller tänker skaffa någon dito anpassad till behovet. Redan utifrån tidigare prognoser tänker regeringen sig att det ska byggas 200 000 bostäder för lite fram till år 2020.

Boverkets prognos på bostadsbehovet fram till 2020 är 460 000 nya bostäder, men regeringen tänker bara låta det byggas 250 000, ett glapp på 210 000 bostäder.

Sydsvenskan - 17 okt 15 kl. 04:00

Jag tänker, alltså... duckar jag lite

Det kan säkert vara så att vi som är lite extra språkintresserade ibland överskattar språkets betydelse när vi försöker uttolka samtiden.Länge har jag funderat på varför "tack" i servicesammanhang nästan konsekvent har konkurrerats ut av "tack, snälla".För så är det.

News55 - 17 okt 16 kl. 10:50

Marie Richardson: ”Jag tänker att jag redan är 60”

Marie Richardson har fullt upp med repetitionerna av Shakespeares ”Macbeth”, i regi av Stefan Larsson, och med vännen Mikael Persbrandt som sin motspelare. Trots att de har känt varandra i 30 år är det här första gången de delar scenen. – Vi började båda som statister i Ingmar Bergmans ”Kung Lear”, fast vi spelade aldrig samtidigt, säger Marie Richardson till Expressen.

PrivataAffärer - 14 feb 19 kl. 09:22

Flera banker sänker Veoneer

Macquarie sänker riktkursen till 30 dollar, från tidigare 36 dollar. Rekommendationen neutral upprepas. Även Jefferies sänker riktkursen till 30 dollar, från tidigare 34 dollar.

YLE - 02 apr 13 kl. 15:51

Unga jordbrukare tänker på pensionen

Skillnaden i männens och kvinnornas pensioner är särskilt stora på många håll i Svenskfinland, visar Yle Nyheters kartläggning. På tio-i-topplistan över de största skillnaderna finns många skärgårdskommuner. På andra plats ligger åländska Kumlinge.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.