Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Tuesday, 27 October, 03:52

Expressen Dina Pengar - 09 okt 20 kl. 12:07

Handelsbanken ligger nereHandelsbanken har tekniska problem.Kunder har inte kunnat logga in i Handelsbankens app under förmiddagen..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Handelsbankens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handelsbanken, ligger, nere
GöteborgsPosten - 26 dec 18 kl. 15:16

Handelsbanken ligger nere

Störningar i Handelsbanken påverkar företagets e-tjänster..

Uppsalanyheter.se - 27 jan 15 kl. 08:02

Facebook och Instagram ligger nere

Facebook och Instagram ligger nere och användare i hela världen rapporterar främst via twitter att man inte kan logga in.Facebook och Instagram ligger nere och användare i hela världen rapporterar främst via twitter att man inte kan logga in.   Senast som facebook kraschade var i augusti förra året, då låg sajten nere under en och en halv timme.

SmålandsPosten - 17 sep 14 kl. 09:36

Landstingets telefonsystem ligger nere

Det går just nu inte att ringa till Landstinget Kronoberg. Deras telefonsystem ligger nere. Då telefonerna ligger nere går det inte att nå vårdcentralerna eller lasaretten via telefon.

Aftonbladet - 26 dec 18 kl. 14:52

Handelsbanken ligger nere

Skånskan - 02 okt 19 kl. 10:40

Åklagarmyndighetens datorsystem ligger nere

Åklagarna tvingas skriva ut åtal för hand. Deras datorsystem ligger nere sedan i måndags.Det är systemet Cåbra, av tillverkaren kallat ett av de mest moderna IT-systemen inom rättsväsendet, som ligger nere sedan i måndags kväll, rapportera Dagens Nyheter.

Barometern - 22 sep 14 kl. 12:50

Försäkringskassans system ligger nere

Försäkringskassans datorsystem ligger nere sedan i morse. Det drabbar både dem som vill göra ärenden via myndighetens sajt och det interna arbetet. Handläggarna kan inte heller arbeta, skriver aftonbladet.

Nyheter 24 - 21 sep 15 kl. 15:04

Skype ligger nere – men bara i mobilen

Skype har legat nere i mobilen under måndagen och hundratusentals användare är drabbade.LÄS MER: Du kan aldrig gissa hur lång batteritid den här nya Nokiamobilen harSkype fungerar dock fortfarande via en dator, men på appen i mobilen går det inte att komma in för de flesta användarna.Företaget är medvetna om problemet och har Twittrat ut att de är på gång och försöker hitta en snabb lösning.

Dagens PS - 12 jun 17 kl. 09:39

JUST NU: Skatteverkets sajt ligger nere

På måndagen var det sista dagen att lämna in moms- och arbetsgivardeklarationen. Men nu meddelar Skatteverket att tidsfristen förlängs med två dygn. Det eftersom myndighetens e-tjänst legat nere sedan söndag eftermiddag, rapporterar Aftonbladet.

YLE - 29 jun 17 kl. 11:01

Polisens onlinetjänster ligger nere på grund av tekniskt problem

För tillfället kan man inte komma åt polisens elektroniska webbtjänster. Tjänsterna har legat nere sedan onsdag
eftermiddag. Alla tjänster ligger nere på grund av ett tekniskt problem.

Dagensanalys.se - 20 feb 19 kl. 18:07

SIS-index ligger nere

I skrivande stund ligger SIS-index nere. Senaste uppdateringen var i förra veckan. SIS är en tjänst som publicerar besöks- och trafikinformation för medverkande webbplatser.

Västerbottens Folkblad - 13 mar 19 kl. 17:48

Facebook ligger nere

Facebook ligger nere i flera delar av världen. Sverige är också drabbat skriver Expressen. Enligt Expressen har rapporter att Facebook ligger nere  kommit in från Balkan, Asien, USA och även Sverige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.