Realtid > Ekonomi

Saturday, 24 October, 16:48

Realtid - 09 okt 20 kl. 10:35

Försenad börsnotering för prisad redovisningsbyråKAM Redovisning tog hem företagarnas pris i Visma Accounting Awards 2020 och siktar alltjämt mot en börsnotering..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
KAM Redovisning, Visma Accounting Awards

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försenad, börsnoteringför , prisad, redovisningsbyrå
DI - 08 jun 15 kl. 13:32

Ferraris börsnotering försenad av skatteskäl

Först efter andra halvan av oktober kan en börsnotering av det legendariska bilmärket Ferrari bli aktuell, uppger ägaren Fiat Chrysler Automobile till Reuters..

Kristianstadsbladet - 25 dec 13 kl. 14:10

Wallenberg-prisad "sökte identitet"

I åtta år reste hon runt i Turkiet med en filmkamera och lärde känna sitt eget folk - romerna.Det blev upprinnelsen till Zero Discrimination Association, vars grundare i januari får ett nytt Raoul Wallenberg-pris.
- Jag sökte min egen identitet.

BT - 25 dec 13 kl. 14:12

Wallenberg-prisad "sökte identitet"

I åtta år reste hon runt i Turkiet med en filmkamera och lärde känna sitt eget folk - romerna. Det blev upprinnelsen till Zero Discrimination Association, vars grundare i januari får ett nytt Raoul Wallenberg-pris.- Jag sökte min egen identitet.

GöteborgsPosten - 21 dec 18 kl. 09:23

Ägarbyte i Volvo Cars – pensionsfond i miljardaffär

I en miljardaffär säljer nu Första AP-fonden hela sitt innehav i Volvo Cars. En försenad börsnotering av premiumbiltillverkaren är skälet till varför AMF och Folksam tar över aktierna..

BT - 05 feb 18 kl. 09:50

Böter för bokföringsbrott efter sen redovisning

En företagare i 50-årsåldern i Bollebygd blev försenad med årsredovisningen efter en tvist med redovisningsbyrån som han anlitat. Det kostar honom 5 200 kronor i böter för bokföringsbrott..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.