PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 31 October, 22:32

PrivataAffärer - 09 okt 20 kl. 10:17

Med fokus på indexnära och fossilfrittSkandia har under våren och sommaren lanserat flera fonder med hållbarhet som fokus. Först ut var Skandia Världen Sverige och Skandia USA, som båda investerar i bolag som aktivt bidrar till miljö och klimat samt omställningen till ett mer hållbart samhälle. Nu utökas erbjudandet till att även omfatta fyra nya fossilfria fonder: Skandia Europa Exponering, Skandia Nordamerika Exponering, Skandia Japan Exponering och Skandia Global Exponering. Samtliga fonder har fått en högre hållbarhetsnivå, men är indexnära vilket gör att avgiften blir låga 0,25 procent. Det är den lägsta avgiften i hållbarhetskategorin.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Skandia Världen Sverige, Skandia USA, Europa Exponering, Nordamerika Exponering, Japan Exponering, Skandia Global Exponering, Annelie Enquist, Skandia Fonder, Ökad, Teamet, Skandia, MSCI, Skandias, Historisk, Skandia Skandia, Av, Detta, Privata Affärer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Med fokus, indexnäraoch , fossilfritt
SvD - 08 jul 16 kl. 10:56

Fossilfritt på MP:s dagordning

Det är ett hårt pressat parti som står i fokus i Almedalen i dag. Miljöpartiet har genomgått en djup kris under våren och förtroendesiffrorna för språkröret Gustav Fridolin sjunker. Sin kamp för ett fossilfritt Sverige, var ett av de områden som Miljöpartiet valde att lyfta på sin pressträff..

SVT - 08 jul 16 kl. 11:08

Fossilfritt på MP:s dagordning

Kampen för ett fossilfritt Sverige, var fokus på Miljöpartiets pressträff i Almedalen. Partiet presenterade en ny nationell samordnare för initiativet..

Västerbottens Folkblad - 16 jul 16 kl. 20:00

Så gör vi Västerbotten fossilfritt på riktigt

Regeringen har ambitiösa klimatmål om att Sverige ska bli fossilfritt. Men då behöver fokus riktas mot alla fossilanvädningen i hela samhället och inte bara produktion av el och värme. Det skriver ­Stefan Dufva, vd ­Anvantherm.

SmålandsPosten - 11 apr 19 kl. 11:54

Mer fokus på klimatet - mindre på materialet

I Växjö kommuns nya träbyggnadsstrategi flyttas fokus från trä till att ha en klimatstrategi för nya byggnader. Att ha koll på hur mycket utsläpp som sker genom en byggnads hela livscykel ska bli krav i framtiden. Annars kommer man inte att nå målet om att bli fossilfritt till 2030 enligt Johan Thorsell.

SmålandsPosten - 03 maj 16 kl. 17:12

Miljöfordon stod i fokus

Fossilfritt låg i blickfånget när det återigen arrangerades en miljöfordonsdag i Älmhult. Utställare och besökare tog del av ny teknik i Texos mässhall..

UNT - 08 jul 16 kl. 10:44

Fossilfritt på MP:s dagordning

Det är ett hårt pressat parti som står i fokus i Almedalen i dag..

UNT - 08 jul 16 kl. 11:02

MP siktar på fossilfritt

Det är ett hårt pressat parti som står i fokus i Almedalen i dag..

Nyteknik - 02 okt 19 kl. 09:00

”Myter sinkar omställningen till fossilfritt”

DEBATT. Ny teknik innebär alltid oro. Men när några få olyckor med nya alternativa drivmedel leder till rubriker som att ”miljöbilen kan bli en dödsfälla”, riktas fokus fel, skriver Jakob Lagercrantz, 2030-sekretariatet..

DalaDemokraten - 07 maj 20 kl. 10:47

Fokus på hållbarhet i Region Dalarnas nästa budget – Regionråd: ”Ett ambitiöst paket”

Färre engångsartiklar inom hälso- och sjukvården, fordon ska drivas med fossilfritt bränsle. Se....

DI - 08 jul 16 kl. 19:29

V är redo för strid

Miljöpartiets nygamla fokus på ett fossilfritt Sverige är behjärtansvärt, men förtroendet har man redan tagit kål på. Det säger Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt.Nu laddar V för tuffa strider under höstens budgetförhandlingar..

DI - 08 jul 16 kl. 19:58

Sjöstedt: MP har tagit kål på sin trovärdighet

Miljöpartiets nygamla fokus på ett fossilfritt Sverige är behjärtansvärt, men förtroendet har man redan tagit kål på. Det säger Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt till Di. Nu laddar V för tuffa strider under höstens budgetförhandlingar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.