Realtid > Ekonomi

Friday, 23 October, 12:57

Realtid - 09 okt 20 kl. 09:50

Ordförande i Castellums styrelse Charlotte Strömberg avböjer omvalValberedningen i Catslellum inleder arbetet med att hitta en ersättare till nuvarande styrelseordförande Charlotte Strömberg som väler att inte ställa upp för omval..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Castellums, Charlotte Strömberg, Catslellum

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ordförandei , Castellums, styrelse, Charlotte, Strömberg, avböjer, omval
Barometern - 25 feb 19 kl. 12:23

Just nu: Här är KFF:s förslag till ordförande och styrelse

Kalmar FF:s valberedning har presenterat förslaget till ny styrelse och ordförande i KFF. Jonas Persson, som har varit tillförordnad, föreslås ta över..

YLE - 15 aug 14 kl. 12:06

Sannfinländarna i Vasa bytte ordförande

Sannfinländarna i Vasa har fått ny ordförande. Gruppens styrelse har valt Ville Jussila från Lillkyro till posten. Samtidigt gav man sparken åt Raija Koivisto, skriver Pohjalainen idag.

NSD - 02 mar 15 kl. 07:18

Ny ordförande för Miljöpartiet i Norrbotten

Miljöpartiet valde ny ordförande och styrelse under helgen..

Skånskan - 08 mar 20 kl. 05:00

Budgetskämtare blir ordförande i MP igen

ESLÖV Efter kritiken mot sin beryktade satirbudget tog Lars Ahlfors ett steg tillbaka och klev av ordförandeposten i Miljöpartiet. Nyligen har MP valt en ny styrelse för att få en nystart efter en turbulent tid.
Ny ordförande?

Dagens PS - 13 maj 19 kl. 12:27

Göran Persson föreslås som ordförande i Swedbank

Swedbanks valberedningen har idag påkallat att styrelsen kallar till extra bolagsstämma för val av ny styrelse. Till styrelseordförande föreslås, som tidigare kommunicerats, Göran Persson. Utöver detta föreslås nyval av Bo Magnusson och Josefin Lindstrand till styrelsledamöter.

Dagens PS - 09 okt 17 kl. 08:50

Han blir ny ordförande för krisande Ericsson

”Vi har hittat rätt person”, säger valberedningens ordförande. Ericssons valberedning föreslår att Ronnie Leten blir ny styrelseordförande i Ericsson. Mellan 1985 och 2017 har Ronnie Leten haft olika positioner inom Atlas Copco.

YLE - 08 jun 17 kl. 20:18

Ann-Katrin Bender ny ordförande för VNF:s styrelse

Västra Nylands folkhögskola, VNF, har fått en ny styrelse för åren 2017 och 2018. Ny ordförande blir Ann-Katrin Bender från Raseborg medan Elisabeth Kajander från Raseborg fortsätter som vice ordförande. Stämman för samkommunen för VNF möttes på torsdagen (8.

SmålandsPosten - 23 sep 14 kl. 06:22

Thina Sundin ny ordförande i RFSL

I somras avgick den tidigare ordföranden för RFSL i Kronoberg och nu har en ny styrelse valts. Thina Sundin från Målerås valdes till ny ordförande för föreningen. Det efter ett omdiskuterat uttalande på Facebook som den tidigare ordföranden på RFSL valde att lämna föreningen.

Dagensanalys.se - 27 mar 20 kl. 13:00

SMIF väljer ny styrelse och ny ordförande

Igår (torsdag 26 / 3 2020) valde Svenska Marknadsundersökningsföretag (SMIF) ny styrelse. Till ordförande valdes Per Hörnsten, partner och seniorkonsult på Demoskop, och till nya styrelseledamöter valdes Tobias Sjöqvist, VD på Odyssey, och Emelie Löfdahl, produktdirektör på Tobii. Per Davidsson, grundare och ägare av Xtreme Insight, har ett år kvar av sin mandatperiod i styrelsen.

Kristianstadsbladet - 28 sep 12 kl. 11:00

Ordförande överväger att lämna flygplatsen

Ordföranden för flygplatsstyrelsen överväger att lämna bolaget. ? Det har blivit för mycket politik i det, säger H Inge Gyllin.

YLE - 04 feb 15 kl. 17:58

Vice ordförande i Bensow: Krav på avgång förhastade

Styrelsens vice ordförande Mikael Damsten anser att Patent- och registerstyrelsens krav på att styrelsen för Bensowstiftelsen ska avgå är förhastade. Han tas också på sängen av uppgiften om att styrelseordföranden vill avgå. - Jag är överraskad av att Patent- och registerstyrelsen vill att vi ska avgå på basis av ett tv-program utan att ha frågat oss vilka åtgärder vi har vidtagit, säger Damsten till Yle Huvudstadsregionen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.