PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 22 October, 10:40

PrivataAffärer - 09 okt 20 kl. 08:29

Kraftigt höjt substansvärde för ÖresundResultat efter skatt för bolaget blev 1.077 miljoner kr (-82), och resultatet per aktie uppgick till 23,70 kr (-1,82).  .
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Öresund

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftigt, höjt, substansvärdeför , Öresund
PrivataAffärer - 25 okt 18 kl. 08:25

Kraftigt sämre substansvärde för Kinnevik

Det motsvarar, givet en vägd snittkurs för Kinneviks A- och B-aktie på nästan 251 kronor den 28 september, en substansrabatt på 12,3 procent, mot en rabatt på 12,3 procent vid halvårsskiftet. Substansvärdet minskade från 350 kronor per aktie i slutet av det andra kvartalet, eller en minskning med 18 procent, ”drivet främst av Zalando, samt Kinneviks utdelning av sina aktier i MTG vilket innebar en värdeöverföring om 4,2 miljarder kronor eller 15 kronor per Kinnevik-aktie till aktieägarna”, skriver Kinnevik i rapporten.  .

Realtid - 20 feb 15 kl. 09:02

Kraftigt upp för Bures substansvärde

Uppgången i Bures substansvärde per aktie slutade på 40,7 procent..

Realtid - 09 nov 17 kl. 09:15

Bures substansvärde ökar kraftigt

Investmentbolaget Bures substansvärde per aktie steg med 21,5 procent under det tredje kvartalet. Kraftiga uppgångar i de största portföljbolagen Mycronic och Vitrolife står bakom ökningen..

GöteborgsPosten - 20 apr 18 kl. 12:12

Stigande substansvärde för Investor

Investor rapporterade ett vinstresultat på 4,4 miljarder kronor för årets första kvartal. Vd:n Johan Forssell fick direkt frågor om varför bolaget inte investerar mer i Ericsson som under dagen stigit kraftigt på börsen..

GöteborgsPosten - 20 apr 18 kl. 12:12

Stigande substansvärde för Investor

Investor rapporterade ett vinstresultat på 4,4 miljarder kronor för årets första kvartal. Vd:n Johan Forssell fick direkt frågor om varför bolaget inte investerar mer i Ericsson som under dagen stigit kraftigt på börsen..

Affärsvärlden - 02 nov 12 kl. 08:19

Vostok Nafta: Substansvärdet steg kraftigt

Vostok Naftas beräknade substansvärde per den 31 oktober uppgick till 23:49 kronor per aktie..

DI - 24 okt 14 kl. 08:25

Kinnevik: E-handeln höjer substansvärdet kraftigt

Investmentbolaget Kinnevik redovisar ett substansvärde per aktie som vid utgången av det tredje kvartalet var 276:39 kronor..

SvD - 23 apr 15 kl. 08:18

Substansrabatten i Kinnevik kraftigt ner

Investmentbolaget Kinnevik redovisar ett substansvärde per aktie, vid utgången av det första kvartalet, på 303 kronor. Det ger en substansrabatt på 4,8 procent när mars var till ända - att jämföra med rabatten på 15,7 procent vid årsskiftet..

DI - 24 jan 19 kl. 17:28

Investors vd: Här är enda hotet mot fortsatt höjd utdelning

Den organiska tillväxten lyfte kraftigt för Investors största innehav, sårvårdsbolaget Mölnlycke Healthcare, i det fjärde kvartalet. Investors substansvärde utvecklades mindre dåligt än börsen i kvartalet och styrelsen föreslår att utdelningen höjs för nionde året i följd..

PrivataAffärer - 17 apr 20 kl. 11:26

Hernhag: Fem värdeaktier för långsiktigt sparande

Alex: Hej, kan du nämna fem till sex stora bolag/värdeaktier (från nordiska börser) som fortfarande har låga kurser, att investera i för långsiktigt sparande?
Marcus: Hej! Energibolaget Fortum handlas runt sitt substansvärde.

PrivataAffärer - 05 jun 20 kl. 11:13

Hernhag: Fyra stabila aktier för sommarportföljen

Arne Alligator: Kan du tipsa om en fyra-fem aktier som är läge att gå in i och kunna behålla utan oro i portföljen under sommarsemestern?
Marcus: Svårt på så kort sikt, men allt i lagom stabil upptrend och då antar vi att upptrenden fortsätter. Telia och fastighetsbolaget Heba är två trygga bolag där aktierna ser stabila ut.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.