Cornucopia > Ekonomi

Thursday, 22 October, 11:14

Cornucopia - 09 okt 20 kl. 08:02

Lite lite på folk istället för att vara nymoralisterVid det här laget bör de flesta förstått Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring coronaviruset SARS-CoV-2 och sjukdomen Covid-19. Men istället ägnar sig tabloidmedia åt nymoralism kring personer som faktiskt följer rekommendationerna, i syfte att smutskasta politiska motståndare.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Folkhälsomyndighetens, SARS-CoV, Covid, Busch, Ebba Busch, Aftonbladet, Gotland, Johansson, Strandhäll, Säpobil, StrandhällJohansson, Internetkrigare

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lite, lite, folk, iställetför att vara , nymoralister
Cornucopia - 06 aug 20 kl. 13:10

Istället för bankfack?

När allt fler banker stänger ner sina bankfack och alternativen kräver att man rycker upp hela sin ekonomi, alla kort, konton, appar, sparande och automatiserade lösningar och flyttar sina bankaffärer till dem för att få öppna bankfack, så kan man fundera på alternativen. Några tankar följer nedan.Bankfack.

Cornucopia - 05 apr 15 kl. 11:36

Miljöpartiet - avveckling istället för omställning

Som förutspått innebär Miljöpartiets inträde i regeringen dödsstöten för svenskt jordbruk och svensk landsbygd. Det senaste påfundet är höjningen av bensin- och dieselskatten, som dessutom nu automatiskt ska fortsätta höjas 2% snabbare än inflationen för all framtid.
Till en början är det naturligtvis nödvändigt att få upp priset på bensin och diesel, för att tvinga fram en nödvändig omställning på grund av peak oil.

Skånskan - 31 jul 19 kl. 05:00

Oxie kyrka ska få vita istället för gråa väggar

Oxie Oxie kyrka ska renoveras och kommer att vara stängd tills i november. Mässor, dop, bröllop och andra förrättningar kommer att hållas i Glostorps kyrka och i församlingsgården.Onsdagsmorgonens mässa blev den sista gudstjänsten innan renoveringen.

Cornucopia - 12 apr 15 kl. 08:46

Så här många frihetsminskande byråkrater för du istället för försvarsupprustningen

Schibsted/SvD ställer i en artikel en återföring av svensk försvarsförmåga mot fler sjuksköterskor och lärare. Det är en grovt felaktig jämförelse, då försvar betalas på statlig skatt och sjuksköterskor och lärare betalas av landsting och kommuner, där alla resurser som tillförs kommunerna kan disponeras helt fritt av självständiga kommuner oavsett "öronmärkning".

Det tål alltså att upprepas igen och igen.

Cornucopia - 10 sep 19 kl. 13:17

Skatten sänks 137:- SEK för glesbygden - istället höjs bensinskatten och fordonsskatten

Skatten för de bilberoende glesbygdsborna sänks med 137:- SEK per månad enligt en överenskommelse mellan regeringspartierna och åtminstone Centerpartiet. Istället kommer nu bensinsskatten höjas 15 öre och skatten på nya fossilfordon kommer chockhöjas, inklusive arbetsfordon för hantverkare.
Hagfors nedlagda sjukhus.

Skånskan - 26 apr 16 kl. 16:52

Eikrem: Andra får försöka skina istället

Malmö Magnus Wolff Eikrem har assisterat till segermålet i de två senaste matcherna.
Norrmannen kan få en ny chans i startelvan mot IFK Göteborg.Magnus Wolff Eikrem har bara startat en match i Allsvenskan hittills, men har ändå hunnit visa sina kvaliteter.

Dagensanalys.se - 13 aug 19 kl. 09:14

Apple ändrar kurs – dissar hårdvara satsar istället på innehåll

Att Apple tonat ned på hårdvara blir allt tydligare med varje lansering. Nu visar siffror från analysföretaget Canalys att konsumenterna börjar överge Apple. Visst blir det bara segare och segare under varje lansering.

SVT Debatt - 16 jan 14 kl. 11:45

Sluta dumförklara män – döm dem istället

VÅLDTÄKT Män är inte korkade. De flesta förstår innebörden av sina handlingar, och vet när de har begått ett grovt brott. Så sluta dumförklara männen, och döm dem till våldtäkt när det är uppenbart att ett sådant brott skett, skriver Lorentz Tovatt (MP).

Supermiljöbloggen - 20 nov 17 kl. 17:26

Istället för Black Friday och konsumtionshets – idag är det White Monday

På fredag inträffar Black Friday, en av överkonsumtionens inofficiella högtidsdagar. Nu går svenska företag och organisationer samman för att minska köphetsen.  Black Friday kallas dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving när butikerna lockar med super-rea, och det inte sällan blir kaos på grund av hetsen för att göra sig ett klipp.

Kristianstadsbladet - 30 apr 19 kl. 05:00

Företagsidén är mat och lite snack – istället för färdigmat

Företagsidén är egentligen ganska enkel. Carina Nilsson kommer hem till dig, lagar mat för x antal dagar och då ingår även lite snack och matdoft..

Blekinge Läns tidning - 29 apr 20 kl. 04:00

Jordgubbsplockning istället för äldrevård för sommarjobbare

Planen var att en tredjedel av Sölvesborgs kommuns feriearbetare skulle arbeta inom äldrevården, men på grund av coronaviruset blir antalet istället noll. Nu undersöker kommunen bland annat om de istället kan få jobb som bärplockare under sommaren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.