Realtid > Ekonomi

Tuesday, 27 October, 00:48

Realtid - 09 okt 20 kl. 08:05

Nettoköp av aktiefonder för sjätte månaden i rad – 10 miljarder i nysparande i septemberInsättningar i fonder uppgick till drygt 10 miljarder kronor i september med nettoinsättningar för ånga räntefonder och blandfonder men nettouttag för korta räntefonder och hedgefonder..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nettoköpav , aktiefonderför , sjätte, månadeni , rad10 , miljarder i nysparande i september
PrivataAffärer - 27 feb 20 kl. 09:12

Så har fondspararna agerat under börsdramatiken

– Börsen tycktes under flera veckor vara gjord av teflon – negativa nyheter fick knappt någon effekt alls. Det fick spararna att handla tillväxtmarknadsfonder – Länsförsäkringar Tillväxtmarknad Index är exempelvis månadens näst mest nettoköpta fond. Att en tillväxtmarknadsfond hamnar så högt upp i toppen är en ovanlig syn, säger Nordnets sparekonom Frida Bratt.

PrivataAffärer - 27 jun 19 kl. 08:46

Fondspararna tankar företagsobligationer

– Privatspararna verkar ha god tillförsikt och nettoköper fonder för sjätte månaden i rad. En viss försiktighet märks dock i att hälften av nettosparandet går till räntefonder, säger Avanzas sparekonom Johanna Kull. För andra månaden i rad domineras köplistan av företagsobligationsfonder med kort löptid.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.