Dagens Media > Ekonomi

Friday, 23 October, 12:34

Dagens Media - 09 okt 20 kl. 07:57

Nästa generation är på väg - men i vilken riktning?Hur ska man egentligen nå fram till generation Z? Liv Sandberg på Facebook ger sina mest värdefulla råd för att bilda en relation till framtidens kunder..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Sandberg, Facebook

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nästa generationär på , vägmen i vilken , riktning
GöteborgsPosten - 29 mar 19 kl. 05:00

Billie Eilish vrider popmusiken i en ny riktning

Hon erbjuder ett vrålhål och en famn för en hel generation..

BT - 24 jan 13 kl. 13:19

Politiker måste lyfta klimatfrågan

e som kämpar för att avvärja klimathotet och forma ett hållbart samhälle i Sverige har det motigt nu. Miljö och klimat har nedprioriterats av media och politiker D. Ändå handlar frågorna om vår civilisations överlevnad.

Kristianstadsbladet - 13 jun 11 kl. 08:11

Frälsebönder i "feodal avkrok"

Arrendetvisten mellan HG Trolle Wachtmeister (HGTW), Trolle Ljungby och arrendatorerna Per-Axel och ?
Uteslutna från enskild äganderätt diskrimineras denna befolkningsgrupp under ett adligt system infört före det demokratiska genombrottet. Det borde ha hemortsrätt på historiens skräphög.

YLE - 09 jan 15 kl. 14:41

Helsingfors ska bli urbanare - är du redo?

Helsingfors ska bli mera urbant och mindre bilberoende, ropar staden och aktiva stadsbor i kör. Aldrig har samförståndet varit så stort - det vittnar Helsingfors nya generalplan om. Frågan är om invånarna och politikerna verkligen är redo när tornhusen reser sig på bakgården och bilarna utvisas från centrum.

Politologerna - 15 feb 17 kl. 19:37

Tema MAKT: Makt, relationer och samhällen i förändring

Detta är ett gästblogginlägg av JESSICA GIANDOMENICO som är doktor i statsvetenskap och affilierad till Uppsala Centre for Russian and Eurasian Studies. Makt kan låta torrt, formellt och förlegat. Något som dagens mer dynamiska, individbaserade informationssamhälle håller på att spränga bort.

YLE - 13 nov 16 kl. 13:59

"Det fanns fog för optimism men slutresultatet ljuger inte"

Yle Sportens fotbollsreferent Antti Koivukangas tycker att lördagens VM-kvalmatch mot Ukraina rent spelmässigt var bättre än tidigare. Men nu borde finländsk landslagsfotboll ta en alldeles ny riktning. Finland avslutade VM-kvalet för höstsäsongens del med bortaförlust mot Ukraina som gjorde vad som behövdes och vann med uddamålet 1-0.

YLE - 13 nov 16 kl. 13:59

Koivukangas: "Det fanns fog för optimism men slutresultatet ljuger inte"

Yle Sportens fotbollsreferent Antti Koivukangas tycker att lördagens VM-kvalmatch mot Ukraina rent spelmässigt var bättre än tidigare. Men nu borde finländsk landslagsfotboll ta en alldeles ny riktning. Finland avslutade VM-kvalet för höstsäsongens del med bortaförlust mot Ukraina som gjorde vad som behövdes och vann med uddamålet 1-0.

Dagen - 11 feb 11 kl. 03:00

Att leva i förnyelse kräver mod

Många olika ämnen har diskuterats den senaste tiden runt Pingst. Här kommer ett svar på en rad av de ämnen som är på tapeten.

Under ett antal veckor har situationen inom Pingst flitigt debatterats.

Dagen - 15 feb 11 kl. 03:00

Släpp inte greppet om den fortsatta utvecklingen i Egypten

Ett öppet brev till unga egyptiska protesterande människor från en erfaren amerikansk aktivist, skrivet fredagen den 11 februari 2011.Jag hoppas att detta på något vis, via det enorma nätverk som vi kallar sociala medier, når er på Tahrirtorget denna märkesdag.Ni har förändrat världen.

Dagen - 12 maj 11 kl. 03:00

Utmaningar för svensk pingströrelse

Den 13-14 maj har Pingst i Sverige sitt rådslag. Dit kommer representanter från en mängd pingstförsamlingar. Ett av rådslagets syften är att ge visioner för framtiden när det gäller pingströrelsens inriktning.

Dagen - 16 sep 11 kl. 03:00

Goda ledare är nyckeln

Det handlar inte om gammal eller ung. Inte om piporglar eller elgitarrer. Inte om klädstilar, språkbruk eller livsstilsregler.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.