PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 22 October, 14:52

PrivataAffärer - 09 okt 20 kl. 07:40

Nu kommer rapporterna – här är alla datumHur det gått för bolagen under det tredje kvartalet är förstås högintressant i dessa kristider. Men med tanke på att en rad bolag kommit med omvända vinstvarningar inför rapportperioden bådar gott. Men nu är det alltså dags att släppa de definitiva resultaten. Industrivärden var först ut och i dag släpper Öresund sin rapport.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Öresund, Creades, VRG, Bioarctic, TF Bank, Ljungberg, Kinnevik, Sandvik, Stockholmsbörsens, Swedbank, Volvo, Ericsson Handelsbanken, Assa Abloy, Essity, SEB, Laval, Ent, SSAB, Atlas Copco, Nordea, ABB, Veoneer, Trelleborg, Match, SKF, Arjo, Mining, Hexagon, Lundin Energy, Pro, SCA, Scandic Hotels, SBB, Securitas, Sweco, MTG, Hufvudstaden, Entertainment, Vegas, Astra Zeneca, Vecka, Retail Group, Bank, Enso, Medtech, Ref, Berner, OEM, NAXS, SHB, EQT, AB, Abloy, Group, Vind, Rad, Korsnäs, RNB, Gaming, HIQ, GHP Specialty Care, Biopharma, Bostad, AAK, Copco, VBG, Property, Pöyry, NP3, Molly, CTT Systems, Medical, HMS Networks, Electronics, Evry, munksjö, Banki, Systemation, Alma, Outdoor, BHG, Energy, ELUX PRO, Mattsson, Pharma, Timber, IPC, Diamond, Waterproofing, Hotels, Oil, NGS, Standard, VNV Global, Insight, Biotech, Consulting, Diagnostics, Mattson, Zeneca, IBT, IAR Systems, Wave, NCC, Gold, NCAB, Collective, BTS, Development, fastigheter, Landscaping, Cards, Properties, Supply Ships, Systems, Paper, SSM, Media, Gatso, Borg, Direkt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu kommer rapporternahär är alla , datum
PrivataAffärer - 20 apr 17 kl. 00:01

Nu kommer rapporterna – här är alla datum

I dag torsdag inleds rapportfloden på allvar när inte mindre än 14 bolag listade på Nasdaq Stockholm avslöjar siffrorna för det första kvartalet.  Men det är bara början på rapportsäsongen. Här är alla datum du måste ha koll på....

PrivataAffärer - 19 jan 18 kl. 06:41

Nu kommer rapporterna - här är alla datum

Ett par bolag har redan rapporterat men nästa vecka drar rapportperioden igång på allvar. Här är alla datum du måste ha koll på....

SvD - 16 okt 15 kl. 13:47

Korten på bordet för bjässarna – här är alla datum

Nästa vecka blir intensiv för alla aktieälskare – rapportfloden är här. Vad som döljer sig i rapporterna må vara oklart men säkert är att börsbjässarna nu ska lägga korten på bordet. Här ger SvD Näringsliv dig en översikt över några viktiga rapportdatum..

PrivataAffärer - 18 jan 19 kl. 09:48

Dags för rapportperioden – här är alla datum

Nu på måndag vecka 4 är det dags för en tungviktare i form av Sandvik. Tisdagen är blank i rapportkalendern medan onsdagen bjuder på ett fastighetsbolag i form av Castellum. Investmentbolaget Investor rapporterar på onsdagen medan fredagen innebär rapporter från både Telia, Ericsson och Öresund för att nämna några.

PrivataAffärer - 15 apr 19 kl. 13:00

Nu drar rapportfloden igång – här är alla datum

Investmentbolagen Öresund och Creades och fastighetsbolagen Atrium Ljungberg och Fabege fanns med bland de bolag som i förra veckan var först ut att släppa delårsrapporter för det första kvartalet. Men den här veckan intensifieras rapportfloden. I morgon tisdag får vi till exempel höra hur det gått för Avanza och Beijer Ref.

PrivataAffärer - 11 okt 19 kl. 04:39

Nu kommer rapporterna

Först ut denna rapportperiod var Industrivärden och Creades och senare i dag får vi veta hur det gått för Öresund under det tredje kvartalet. Men detta är bara en västanfläkt mot vad som väntar kommande veckor. Nästa vecka (v.

YLE - 01 nov 14 kl. 10:34

Tyskt påstående: Bäst före-datum manipuleras

Två yoghurtsburkar från samma parti kan ha olika bäst före-datum påstår en professor som undersöker matsvinn i Tyskland. Datumen manipuleras för att ge en bild av en så färsk produkt som möjligt.
I Finland försäkrar livsmedelsindustrin att de inte sysslar med sådant – i alla fall inte så mycket.

Uppsalanyheter.se - 22 jan 18 kl. 00:50

Nytt datum för Rod Melancons spelning på Katalin/Klubb Uffe

Efter flera olika turer kring datum för spelningen med amerikanska musikern Rod Melancon, har man nu kommit fram till ett datum då spelningen kommer att genomföras, nytt datum blir den 30 januari. Efter flera olika turer kring datum för spelningen med amerikanska musikern Rod Melancon, har man nu kommit fram till ett datum då spelningen kommer att genomföras, nytt datum blir den 30 januari.   Rootsy Music och Katalin meddelar att konserten med den amerikanska artisten Rod Melancon har fått ett nytt datum, tisdagen den 30 januari.

PrivataAffärer - 22 jan 19 kl. 13:00

SHB: Räkna med sänkta vinstprognoser i rapporterna

Utsikterna för ekonomin har försvagats och det finns en ökad risk för stora kursrörelser i samband med att rapporterna för fjärde kvartalet och helåret 2018 släpps. Ett skäl är att marknaden just nu är oroad över nya”besvikelser”. Det är huvudbudskapet i nyhetsbrevet med rubriken Håll garden uppe, författat av Claes Måhlén, chefsstrateg och Pierre Mellström, aktiestrateg.

PrivataAffärer - 15 feb 19 kl. 04:00

Experterna om rapporterna: Klart godkänt jämfört förväntningarna

Frågorna handlar om rapportutfallet så här långt, utdelningsnivåerna och vad vi kan förvänta på marknaden under den närmaste framtiden. Hur har rapportutfallet varit tycker du, när det gäller resultat och vinsttillväxt?
Jonas Olavi: – Precis som i de senaste rapporterna så har det varit svårt att överträffa analytikernas högt ställda förväntningar.

PrivataAffärer - 16 okt 19 kl. 13:00

Analytikerna inför rapporterna: Svagare konjunktur men ingen katastrof

I slutet av den här veckan är höstens rapportsäsong igång på riktigt, med tre tungviktare först ut i spåret. Ericsson, Telia och Getinge redovisar tredje kvartalet, och rapporterna ger en fingervisning om hur det egentligen står till med konjunkturen. Ännu bättre konjunkturmätare är rapporterna från verkstadsbolagen Sandvik, Volvo och Assa Abloy, anser Helena Haraldsson, omvärldsstrateg på Carnegie Private Banking.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.