Resume > Ekonomi

Tuesday, 20 October, 05:05

Resume - 09 okt 20 kl. 06:38

Hans Rosenfeldt "Jag var inte säker på att jag dög"Som manusförfattare fick han skriva sin första tv-serie Aspiranterna för SVT 1994, sedan dess har Hans Rosenfeldt varit nöjeschef för SVT, programledare och skrivit romaner. Men det var först för tre år sedan han tyckte att han breakade. Varför är det så?.
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Rosenfeldt Jag, Aspiranterna, SVT, Hans Rosenfeldt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hans RosenfeldtJag var inte , säkerpå att jag , dög
Skånskan - 26 jul 16 kl. 17:00

Nu skriver Rosenfeldt på Bron 4

TV Bron 4, snart besked om Marcella 2 och så ska bok sex om Sebastian Bergman snart påbörjas. Till det kommer medverkan i Lund Comedy Festival. Det är mycket nu för Hans Rosenfeldt.

Skånskan - 22 maj 19 kl. 17:15

Humorfestival jubilerar med Povel

Povel Ramel-revy, Norra Brunn och På minuten på besök, gratis födelsedagskalas, buktalaren Nina Conti och totalt runt 200 humorartister. Lund Comedy Festival firar tio år med ett digert program och med att testa tre nya scener.
– Vi känner verkligen att vi har hittat vår form och storlek och är en festival med både humor och hjärta, säger Kajsa Jönsson, festivalens producent.

BT - 24 nov 13 kl. 10:12

Överraskning utlovas i Bron i kväll

I kväll visas sista avsnittet av Bron på SVT, och regissören Henrik Georgsson lovar tittarna en överraskning. – Slutet på säsongen innehåller en kraftfull vändning och det ska bli intressant att se vad reaktionerna blir, säger han. Henrik Georgsson har varit huvudregissör för andra säsongen av Bron och är, liksom manusförfattaren Hans Rosenfeldt, bördig från Borås.

SmålandsPosten - 04 nov 14 kl. 07:19

En deckare utöver det vanliga

Efter en något seg start kommer historien igång och kräver ett snabbt tempo i läsningen eftersom man så väldigt gärna vill få reda på hur det ska sluta. Den stumma flickan är den fjärde boken om kriminalpsykologen Sebastian Bergman och teamet på Riksmordkommissionen. Ett brutalt mord på en hel familj i Torsby är vad som får teamet att kallas in denna gång.

Sydsvenskan - 01 dec 15 kl. 11:25

"Vi pratar om att göra säsong fyra"

Säsongsfinalen av den populära dansk-svenska serien "Bron" sändes i helgen. Sedan dess har tittare på båda sidor sundet undrat samma sak: blir det en fjärde säsong?Inte omöjligt, om man får tro danskarna.

Helsingborgs Dagblad - 01 dec 15 kl. 11:25

"Vi pratar om att göra säsong fyra"

Säsongsfinalen av den populära dansk-svenska serien "Bron" sändes i helgen. Sedan dess har tittare på båda sidor sundet undrat samma sak: blir det en fjärde säsong?Inte omöjligt, om man får tro danskarna.

Expressen - 01 jan 18 kl. 20:07

Stjärnans "comeback" – i avslutande säsongen

Kim Bodnia hoppade av ”Bron” efter två säsonger. I seriens sista omgång nämns rollfiguren Martin Rhode, men han dyker inte upp i de nya avsnitten. ”Vi försöker ta hand om det mesta bland de stora grejerna från tidigare säsonger.

Expressen - 01 jan 18 kl. 18:03

Konflikten bakom avhoppet i SVT

Kim Bodnia hoppade av ”Bron” efter två säsonger. I seriens sista omgång nämns rollfiguren Martin Rhode, men han dyker inte upp i de nya avsnitten. – Vi försöker ta hand om det mesta bland de stora grejerna från tidigare säsonger.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.