Resume > Ekonomi

Thursday, 22 October, 11:47

Resume - 08 okt 20 kl. 14:17

Sverigedemokraterna köper reklamutrymme för att kritisera SL:s kampanj: ”Välkomnar att den engagerar”I ett sponsrat inlägg på Instagram använder Sverigedemokraterna i Stockholm SL:s reklamenhet för att kritisera kampanjen och sprida partiets eget budskap om civilkurage. ”Vi välkomnar och lyssnar till kloka inspel för att utveckla vår kommunikation”, säger SL:s marknadschef..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
SL, Instagram, Sverigedemokraterna, Stockholm SL

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigedemokraterna, köper, reklamutrymmeför att , kritisera, SL:s, kampanj, Välkomnar, att den engagerar
Cornucopia - 07 sep 14 kl. 18:00

Sverigedemokraterna saknar utrikespolitik - och därmed försvarspolitik

Diverse idioter påstår att man ska rösta på Sverigedemokraterna för deras försvarspolitik, men i praktiken saknar de försvarspolitik, då de saknar utrikespolitik. Tvärt om stöder många namngivna Sverigedemokrater Ryssland, det sitter rent av en ryss i partistyrelsen, och många av den sk SD-svansen i kommentarsfältet är sk Putinkuddbitare som hyllar Rysslands agerande i och mot Ukraina. Då partiet verkar anse att Sverige ska närma sig Ryssland är partiets försvarspolitik helt meningslös och ett slöseri med pengar.

Politologerna - 17 aug 15 kl. 13:06

Medias rapportering om Sverigedemokraterna har inte blivit mer negativ

I det senaste numret av Statsvetenskaplig Tidskrift analyserar Karl Loxbo Sverigedemokraternas framgångar i riksdagsvalet 2014. Huvudtesen är att Sverigedemokraterna tjänat på en uppfattat närmande mellan Alliansen och de rödgröna, och att partiet lyckats dra nytta av detta genom att göra partiet mer välorganiserat och ”rumsrent.” Artikeln är mycket läsvärd och blandar nya analyser av väljardata med referat av svensk och internationell forskning.

Sydöstran - 28 apr 16 kl. 14:49

Varför undvika kritisera islamister i MP?

Jag undrar hur Sydöstrans ledarskribent kan undvika att kritisera Miljöpartiets islamister och bara kritisera Sverigedemokraterna och deras åsikter?.

Expressen - 17 okt 19 kl. 06:30

Nya tider i Sveriges Radio: kritisera alla utom SD

Per Wirtén menar att Sverigedemokraterna gynnas när public service överger faktagranskning till förmån för åsiktsdramaturgi..

DalaDemokraten - 02 jan 20 kl. 11:47

Insändare: Vågar ingen kritisera SD?

Sverigedemokraterna, SD, är ett parti som ingen vågar kritisera. Ska vi ha det så? Rolf G.

Cornucopia - 11 jun 15 kl. 09:04

Sverigedemokraterna försökte stoppa kritik mot Ryssland i EU

Sverigedemokraterna har återigen visat att de är Putins kuddbitare, och varifrån partiet får sin finansiering. I EU-parlamentet försökte man igår stoppa kritik mot Putin och Ryssland och motåtgärder mot rysk psyops och propaganda, rapporterar EU-bloggen, inklusive fotobevis.

Partiets ledamöter säger dessutom en sak, och gör sedan en annan när de tror att det inte dokumenteras.

Nyheter 24 - 16 jun 11 kl. 10:20

Sverigedemokraterna gör minst i riksdagen


Sverigedemokraterna: "Det är i grunden en lek med siffror." Sverigedemokraterna gör överlägset minst bland riksdagens oppositionspartier räknat i interpellationer, riksdagsdebatter, motioner och skriftliga frågor (se faktaruta samt bildspel).? Sverigedemokraternas ledamöter ligger väl i nivå i aktivitet med de andra partierna när man tittar på deltagande i ärendedebatter i kammaren.

Cornucopia - 29 sep 16 kl. 16:50

Aftonbladet avslöjar mer ryska pengar och rysk infiltration av Sverigedemokraterna

Schibsted/Aftonbladet avslöjade idag ytterligare ryska pengar och rysk infiltration av "Sverigevännerna" i Sverigedemokraterna. Det handlar om ett rysktägt finansbolag, utan verksamhet i Sverige, vars VD skickat instruktioner till Sverigedemokrater i riksdagen på hur de ska debattera. Han ska också erbjudit mångmiljonbelopp kronor i finansiering av Sverigedemokraternas propagandatidning.

Trelleborgs Allehanda - 13 sep 18 kl. 08:00

Per Klarberg inte förvånad över SD:s framgångar

2001 gick Per Klarberg med i Sverigedemokraterna. Följande vår bildade han partiets lokalavdelning tillsammans med Åke Persson. 12 år senare bar Per Klarbergs engagemang honom ända till riksdagen och ytterligare fyra år senare är Sverigedemokraterna Trelleborgs största parti..

UNT - 25 feb 20 kl. 23:24

Sverigedemokraterna vill ha parti-tv

Alla politiker vet att det alltid går att vinna poäng på att kritisera utbudet i radio och tv..

SR - 15 aug 14 kl. 12:09

Sverigedemokraterna föreslår höjt tak i a-kassan

Sverigedemokraterna vill höja taket i a-kassan till 1 200 kronor per dag under de första 100 dagarna och därefter sänka det till 800 kronor per dag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.