Realtid > Ekonomi

Saturday, 24 October, 10:30

Realtid - 08 okt 20 kl. 10:38

Ny rekordnivå för Landshypoteks bolån Kundernas intresse för Landshypoteks bolån nådde i september en ny rekordnivå och bankens totala bolånevolym passerade 9 miljarder kronor..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Landshypoteks

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny rekordnivåför , Landshypoteks, bolån
Expressen - 15 aug 17 kl. 10:23

Bankernas vinster för bolån mot rekordnivå

Bankernas vinster på bolån ökar och närmar sig rekordnivåer.Det framgår av Finansinspektionens (FI) kvartalsvisa publicering över bankernas marginal på bolån.– Marginalerna är högre än någonsin och det är tydligt att konkurrensen är satt ur spel, säger Joakim Bornold, sparekonom på Nordnet..

SvD - 09 feb 17 kl. 11:06

Bankernas marginaler på bolån på ny rekordnivå

Bankernas marginaler på bolån i Sverige nådde en ny rekordnivå i december, enligt kvartalsvisa siffror från Finansinspektionen..

Dagens PS - 09 maj 17 kl. 13:04

Ditt bolån gör banken rik

Ny statistik från Finansinspektionen visar att bankernas marginal på bolånen är fortsatt hög och att det resulterar i att bankerna skördar jättevinster. ”Det förvånar mig att man ligger kvar på de här rekordnivåerna”, säger Joakim Bornold, sparekonom på Nordnet, till Dina Pengar i Expressen. I mars i år var marginalen för bolån 1,72 procent, det vill säga i stort sett samma marginal som i december 2016 då siffran var 1,71 procent.

DI - 09 feb 17 kl. 18:26

Bankerna tjänar rekordmycket på bolån

Bolånen göder bankerna. Marginalen på bolån har stigit till rekordnivåer. Det ger förhandlingskrut till kunderna, hävdar Finansinspektionen, men Villaägarna vill i stället att myndigheten agerar..

DI - 23 aug 17 kl. 10:28

Bankerna täljer allt mer guld på bolånen

Bolånemarginalen kan i tredje kvartalet klättra till en ny rekordnivå, är Finansinspektionens prognos. Men på sikt blir det svårare för bankerna att tälja guld på bolånen spår även ränteexperten Tor Borg..

DI - 09 feb 17 kl. 11:19

Bankernas bolånemarginaler nådde nytt rekord

Bankernas marginaler på bolån i Sverige nådde en ny rekordnivå i december, enligt kvartalsvisa siffror från Finansinspektionen..

Affärsvärlden - 09 feb 17 kl. 11:39

Rekordhöga bolånemarginaler

Bankernas marginaler på bolån i Sverige nådde en ny rekordnivå i december, enligt kvartalsvisa siffror från Finansinspektionen..

Expressen - 09 maj 17 kl. 10:22

Storbankerna tjänar miljarder på bolånen

Bankernas marginal på bolån är fortsatt väldigt hög.Det visar Finansinspektionens statistik som publicerades på tisdagen.Svenskarnas stora lån på bostäder kommer att alltså fortsätta pressa upp storbankernas vinster även 2017.

DI - 09 maj 17 kl. 10:36

Nytt månadsrekord för bankernas bolånemarginal

Bankernas marginal på bolån vände marginellt ner i första kvartalet, men ligger nära rekordnivån från förra kvartalet. ”Siffran är mycket provocerande”, säger Håkan Larsson, boendeekonom på Villaägarna..

Sydsvenskan - 09 maj 17 kl. 10:03

Bankerna gör rekordvinster på bolån

Bankernas vinster på bolånen steg till ny rekordnivå under första kvartalet. Marginalen var i mars 1,72 procent, enligt en ny uträkning från Finansinspektionen (FI). Senast FI redovisade marginalen, vid årsskiftet, var den 1,73 procent.

GöteborgsPosten - 09 maj 17 kl. 10:45

Bankerna gör rekordvinster på bolån

Bankernas vinster på bolånen steg till ny rekordnivå under första kvartalet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.