Resume > Ekonomi

Thursday, 29 October, 15:51

Resume - 08 okt 20 kl. 10:54

Volt vinner Stockholm Vatten och AvfallI sitt arbete med att göra Stockholm till världens mest hållbara stad blir reklambyrån Volt strategiska och kreativa partner till Stockholm Vatten och Avfall..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Stockholm Vatten, Avfall, Stockholm, Volt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volt, vinner, Stockholm, Vattenoch , Avfall
Dagensanalys.se - 18 maj 20 kl. 09:20

Nordic Morning vinner Stockholm

Region Stockholm har tecknat ramavtal med Nordic Morning för leverans av digitala tjänster inom kommunikation. Avtalet omfattar 13 förvaltningar och nämnder samt 11 bolag, stiftelser och kommunalförbund. Det totala värdet av ramavtalet är 30 miljoner kronor.

Resume - 14 feb 14 kl. 14:50

Volt vinner konsultjätte

Sweco är ett konsultföretag med 9 000 ingenjörer, arkitekter och miljöexperter och verksamhet i Norden och Centraleuropa. Konsultjätten väljer nu Volt som reklambyrå..

Dagens Media - 20 feb 14 kl. 08:22

Volt vinner Hemglass – igen

Hemglass går tillbaka till reklambyrån Volt efter nästan fem år med en dansk byrå..

DI - 08 maj 15 kl. 14:16

Krogtest: Volt i Stockholm

En vanlig vardagskväll är det fullsatt på Östermalmskrogen Volt. Festligt är det också – den nyss tända Michelinstjärnan sprider sin glans över den lilla matsalen. Men folkligt?

Dagens Media - 24 jun 15 kl. 21:00

Volt vinner i Radio

Den pampiga tolkningen av glassbilens klassiska melodi ger silver och brons till Volt..

SVT - 14 okt 14 kl. 12:01

Uma Thurman vinner Stockholm Achievement Award

Årets Stockholm Achievement Award tilldelas den amerikanska skådespelaren Uma Thurman som kommer att befinna sig på plats och ta emot Bronshästen på Stockholms filmfestival..

SVT - 16 nov 18 kl. 19:40

Beatriz Seigner vinner Stockholm Impact Award

Årets vinnare av Stockholms internationella filmfestivals pris Stockholm impact award blir den brasilianska regissören Beatriz Seigner för filmen Los Silencios..

Resume - 04 sep 13 kl. 09:01

"Sveriges bästa bea" till Volt


Volt vinner såsvarumärket Rydbergs och får möjligheten att ta vidare reklamkonceptet "Inte utan Sveriges bästa bea" och föryngra varumärket..

Dagens Media - 04 maj 17 kl. 23:37

Riktig fönstershopping ger Volt guld

Volt vinner guldägg i kategorin Utomhus..

Supermiljöbloggen - 28 jun 15 kl. 20:19

Från matrester till biogas i Stockholm

Nu vill Stockholm Vatten satsa på att bygga Sveriges största sorteringsanläggning för matavfall. Detta för att kunna uppnå målen med att sortera 50 procent till 2018 och 70 procent till 2020. Trots de ambitiösa målen är Stockholm långt efter många svenska kommuner där det är en självklar del av vardagen att sortera ut matavfall från övriga hushållssopor.

Sydsvenskan - 16 jan 16 kl. 12:14

Insatser mot sopkaos i Stockholm

Soptömningen i Stockholm har varit eftersatt sedan nyår. För att få bort soporna som ligger på hög kommer entreprenören Ragn-Sells att sätta in 15 sopbilar under helgen, rapporterar Sveriges Radio P4 Stockholm. Även nästa vecka lovar entreprenören extra insatser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.