Realtid > Ekonomi

Saturday, 31 October, 02:07

Realtid - 08 okt 20 kl. 09:51

Max Matthiessens vd Bo Ågren blir ny försäljningschef på SkandiaBo Ågren, närmast vd och koncernchef på Max Matthiessen, blir chef för försäljning på Skandia..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Matthiessens, Bo Ågren, Skandia, Ågren, Max Matthiessen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Max, Matthiessensvd Bo , Ågrenblir ny , försäljningschef, Skandia
Realtid - 08 maj 18 kl. 13:05

Max Matthiessen hämtar ny vd från Skandia

Bo Ågren tar över som vd och koncernchef på försäkringsförmedlaren Max Matthiessen. Han kommer närmast från rollen som försäljningschef för Skandia i Sverige..

Realtid - 16 jun 15 kl. 09:24

Max Matthiessen rekryterar

Ny försäljningschef hämtas från Movestic..

BT - 05 jan 13 kl. 07:46

... vi som hamnade utanför topp-20

21. Anders Gidenstam, 35 år
Universitetsadjunkt och forskare vid Institutionen Handels- och IT-högskolan. Har doktorerat på Chalmers med en mycket respekterad avhandling, och sedan varit postdoki två år på Max Planck-institutet.

SmålandsPosten - 22 jan 14 kl. 06:22

Ägarna tror på Lessebo bruk i slimmad kostym

Kunnandet och kunderna är kvar. Konjunkturen är på väg upp i Europa, kronkursen är på väg ner och bruket i Lessebo har en mindre kostnadskostym. – Vi har gjort lärdomar och förut­sättningarna är mycket bättre än för ett år sedan, säger vd Terje Haglund.

HBL - 26 okt 13 kl. 05:40

Halloween är högsäsong för maskeradbutikerna

Skräckorgien halloween delar åsikterna ? amerikanskt strunt eller legendernas och påhittighetens triumf? I Finland har halloween inte slagit genom med full kraft, men för maskeradbutikerna är festen årets viktigaste.

Trelleborgs Allehanda - 19 nov 13 kl. 10:38

Stark lanseringshelg för "Nyckeln"


Få kan ha missat att den tredje delen av Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandbergs populära Engelsfors-trilogi gavs ut i slutet av förra veckan. På torsdagen anordnades en smyglansering av "Nyckeln" och dagen därpå ställdes boken upp i hyllorna över hela landet. Den första upplagan är tryckt i 40 000 exemplar och enligt förlaget gick försäljningen "strålande" under helgen.

HBL - 23 dec 13 kl. 16:54

Julklappsjakten tömmer legohyllor – vad köper du?

De traditionella julklapparna, lego, choklad och böcker, finns även i år på mångas önskelista. På måndag kväll satsade de sista julklappsinhandlarna utöver traditioner också på pragmatik.Trots tregradigt ösregn var Stockmanns varuhus i Helsingfors centrum fortfarande folkrikt på måndag kväll.

HBL - 24 dec 13 kl. 05:55

Lego finns i många klappar

Lego, böcker och choklad är favoriter från år till år – så också den här julen. Under många granar finns dessutom interaktiva leksaker och traditionella brädspel.Hälften av hyllorna med Lego Friends, byggsatserna som går i rosa och lila, gapar tomma dagen före julafton på Stockmanns varuhus i Helsingfors centrum.

Resume - 03 jun 14 kl. 09:25

IDG och Talentum inleder samarbete med Widespace

Widespace bjuder in IDG och Talentum. – Vi får Sveriges största räckvidd för kunder som vill nå beslutsfattare i mobilen, säger Nicklas Sjögren, svensk försäljningschef på Widespace..

YLE - 05 nov 14 kl. 23:00

Pär Stenbäck och humorgruppen KAJ får medalj

Svenska dagen till ära uppmärksammas många finlandssvenska frontfigurer med medalj. Minister Pär Stenbäck tilldelas Folktingets förtjänstmedalj i guld och Humorgruppen KAJ belönas med Svenska Natten medaljen. I samband med Svenska Dagen delar Folktinget årligen ut en förtjänstmedalj i guld åt en person som har gjort en personlig insats för den svenskspråkiga befolkningen och den svenskspråkiga kulturen i Finland.

DI - 18 mar 16 kl. 14:23

Skandia slänger ut Cerberus

Skandia avslutar samarbetet med Cerberus, som är ett av Sveriges största fristående rådgivningsföretag, med omedelbar verkan."Det har kommit till vår kännedom att Cerberus tagit initiativ som inte är affärsmässiga för oss", säger Skandias försäljningschef Bo Ågren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.