Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 28 October, 12:27

Cornucopia - 08 okt 20 kl. 09:14

Lysa är egentligen lönsamt - men satsar på expansion via nya tjänsterRobotsparförvaltaren Lysa förvaltar nu tillräckligt kapital för att visa lönsamhet. Men bolaget ser inte ut att nöja sig där, utan väljer att expandera via sannolikt nya tjänster, likt den igår lanserade kapitalförsäkringen för företagskunder.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Lysa, Lysakonto, Avgörande, Lysas, MSEK, Breakit, PPM, lysamixfonder, Detta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lysaär , egentligen, lönsamtmen , satsar, expansion, via, nya tjänster
YLE - 02 apr 15 kl. 10:00

SFP satsar på kvantitet i Västnyland

Hela tio västnylänningar finns med på Svenska Folkpartiets lista över hugade kandidater som vill ta sin plats i plenisalen. I förra riksdagsvalet gick SFP bakåt i alla kommuner i Västnyland utom i Lojo, men nu kavlar man upp ärmarna och går till ny kamp. I Raseborg ställer SFP upp sex kandidater.

Sydsvenskan - 08 feb 16 kl. 06:31

Mobiltelefoner ska lysa för påven

När påve Franciskus i veckan anländer till Mexiko kommer han att välkomnas av en nästan två mil lång "vägg av ljus och bön". Men det handlar inte om några gudomliga ljuskällor, utan om skenet från mobiltelefoner.Tusentals anhängare väntas ta sig ut på gatorna för att välkomna den argentinske påven till Mexico city sent på fredagskvällen.

Skånskan - 25 nov 15 kl. 09:30

Satsar på bilar och cyklar i skuggbudget

Eslöv En vision om att bli Sveriges bästa cykelkommun, pengar till ett parkeringshus och käpphästen att dra ner på administrationen i stadshuset är några av förslagen i Nya Kommunpartiets skuggbudget för de kommande åren.Bertil Jönsson och partikollegorna i Nya Kommunpartiet Eslöv, NKE, ser ingen mening i att lägga ner massor av arbete för att arbeta fram ett eget – komplett – budgetförslag.
– Det är så mycket som styrs uppifrån, från staten, att det egentligen bara är lite i marginalerna som vi har möjlighet att påverka, säger Jönsson.

Cornucopia - 13 dec 18 kl. 13:25

Nedgångar avgör vem som egentligen är bra på aktier

I börsuppgång kan en apa vara expert på börsen. Det är när börsen vänder och går ner som det visar sig vilka som egentligen visste vad de höll på med, och nybörjarna brutalt upptäcker att stockpicking inte innebär samma aktier i alla cykler av konjunktur och börs, inte ens sk value investors högutdelare.Dagschart OMXS30.

Kristianstadsbladet - 29 jun 11 kl. 23:21

Mattias satsar på äldre dar

Foto: Peter Åklundh
Han började hårdsatsa på cykling för fem år sedan. Förra helgen cyklade 45-årige Mattias Zetterstrand Vätternrundan på mindre än sju timmar. "Motivationen är att testa sina gränser, att se hur långt man kan gå", säger Åhusbon.

Nya Wermlands Tidningen - 18 nov 12 kl. 07:30

Kommunen satsar på nya lampor

Nu tar Karlstads kommun ett helhetsgrepp över sina gatljus. En utvecklare av offentlig belysning har anställts och ett program hur kommunen ska ljussättas ska tas fram. Samtidigt kommer man i dagarna att bestämma vilka nya lampor som ska lysa upp det mörka Stora torget..

Skånskan - 30 okt 14 kl. 09:00

Kreativitetens ljus får lysa i mörkret

Under allhelgonahelgen kommer Kreativa Klasaröd i vanlig ordning bjuda på utställningar och jippon, om än i lite mindre skala än vanligt.
– I år satsar vi extra mycket på julinvigningen, säger Jane Svensson Bertilsdotter som driver Janes snickarbod..

Hela Gotland - 05 nov 16 kl. 06:00

Visby Centrum satsar stort på julbelysning

Nu ska Visby lysa upp i höst- och vintermörkret..

ÖstersundsPosten - 28 sep 17 kl. 06:00

Gymnasieelever ställer ut på yrkesmässa – Emilia: "Jag satsar på att bli hundförare inom polisen"

Arvid Sjölund skruvar i proppar för att få glödlampor att lysa. Men han gör det på tid och med boxhandskar på händerna..

Sydsvenskan - 22 jan 11 kl. 01:30

Nytt bolag satsar tio miljoner

Arkiv: Åsa Wallin, Linus Meyer, Peter Frennesson
Malmö Redhawks får en hemvävd finansiering.
? Vi är en grupp befintliga aktieägare som har bildat MR Hockeyinvest och köper 30 procent av aktierna i Malmö Redhawks Holding AB genom en riktad nyemission, säger Tommy Qvarfort, styrelseledamot i Malmö Redhawks Ishockey AB.

YLE - 31 jul 13 kl. 04:20

Lönsamt att vara aktiv konsument

Den aktiva och medvetna konsumenten kan spara en vacker slant på så gott som alla varor och tjänster. Därför lönar det sig att med jämna mellanrum se över bland annat internetabonnemanget, säger man på Konkurrens- och konsumentverket. Kund A betalar närmare 40 euro per månad för trådlöst internet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.