Realtid > Ekonomi

Tuesday, 20 October, 10:38

Realtid - 08 okt 20 kl. 09:06

Batljan uppges ha investerat i Cell Impact – dementerar inte Fastighetsprofilen Ilja Batljan sägs vara en av investerarna i Cell Impacts riktade nyemission, något han vare sig dementerar eller bekräftar för Realtid..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Cell Impact, Ilja Batljan, Cell Impacts, Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Batljan, uppgesha , investerati , Cell, Impact, dementerarinte
Expressen Dina Pengar - 20 maj 20 kl. 14:44

JUST NU: Batljan frias från misstankar om insiderbrott

Brottsutredningen mot fastighetstoppen och miljardären Ilija Batljan, läggs ned.Batljan, som är vd för Samhällsbyggnadsbolaget (SBB), anhölls för drygt två veckor sedan misstänkt för grovt insiderbrott.Efter en natt instängd i en cell släpptes en lättad fastighetsmiljardär som förnekat att han gjort något brottsligt..

Politikerbloggen - 22 feb 11 kl. 08:47

LÄMNAR POLITIKEN Ilija Batljan blir vice VD för Dombron

LÄMNAR POLITIKEN. Ilija Batljan (S), oppositionslandstingsråd i Stockholm, lämnar sin post för att bli vice VD i fastighetsbolaget Dombron. - Politik ska inte vara någon livstidssysselsättning, säger han.

DI - 05 maj 20 kl. 18:23

Mia Batljan om misstankarna: Helt säker på att han är oskyldig

Mia Batljan, ordförande i SBB:s valberedning och styrelseledamot i Ilija Batljan Invest, är säker på att hennes pappa Ilija Batljan inte….

PrivataAffärer - 15 maj 20 kl. 18:07

Batljan: SBB avyttrar fastigheter för att slippa sänkt kreditbetyg

– Vi har under det här kvartalet sålt för 1,5 miljarder, och räknar med att leverera affärer – då pratar vi inte om veckor, vi pratar faktiskt om dagar, sade Ilija Batljan som indikerade att det kan komma att handla om fastigheter värda omkring 2 miljarder kr. – Jag såg i ett morgonbrev att vi uppskattas behöva sälja för 2 miljarder. Jag skulle inte säga emot det, sade SBB-chefen.

SVT - 21 feb 11 kl. 19:00

Ilija Batljan lämnar politiken

En av Socialdemokraternas toppolitiker, Ilija Batljan lämnar politiken för näringslivet. I inslaget: Margit Silberstein, reporter Aktuellt, Ilija Batljan, avgående oppositionslandstingsråd, fotograf och redigerare, Marco Nilson..

DN - 09 dec 15 kl. 11:15

Ilija Batljan får sparken


Den förre socialdemokratiske toppolitikern Ilija Batljan får sparken som vice vd för fastighetsbolaget Rikshem. Batljan har gjort privata fastighetsaffärer vid sidan av sin tjänst utan att informera styrelsen..

DN - 06 dec 16 kl. 18:34

Ilija Batljan om hur han byggde upp sitt fastighetsbolag

Den före detta S-politikern Ilija Batljan noterar ett fastighetsbolag med miljardärerna Sven-Olof Johansson, Erik Paulsson och Mikael Andersson. I en intervju med DN berättar Ilija Batljan historien bakom..

DI - 16 mar 20 kl. 11:01

Ilija Batljan köper ytterligare aktier i SBB

Ilija Batljan har den 16 mars genom Ilija Batljan Invest köpt ytterligare 250.000 B-aktier i fastighetsbolaget SBB, Samhällsbyggnadsbolaget….

Helsingborgs Dagblad - 06 maj 20 kl. 07:43

”Batljan förnekar med bestämdhet”

Ilija Batljan, grundare av fastighetsföretaget Samhällsbyggnadsbolaget (SBB), sitter anhållen misstänkt för brott mot marknadsmissbrukslagen. Filip Rydin är Batljans advokat och satt med sin klient under de första förhören. – Batljan förnekar med bestäm.

Sydsvenskan - 06 maj 20 kl. 07:43

”Batljan förnekar med bestämdhet”

Ilija Batljan, grundare av fastighetsföretaget Samhällsbyggnadsbolaget (SBB), sitter anhållen misstänkt för brott mot marknadsmissbrukslagen. Filip Rydin är Batljans advokat och satt med sin klient under de första förhören. – Batljan förnekar med bestäm.

SR - 06 maj 20 kl. 09:55

Batljan nekar till brott

Ilija Batljan, vd för Samhällsbyggnadsbolaget SBB, och tidigare socialdemokratiskt kommunalråd, anhölls i går misstänkt för brott mot marknadsmissbrukslagen. Ilja Batljan nekar till brott, säger hans advokat Filiip Rydin till Ekot..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.