DN > Ekonomi

Wednesday, 21 October, 17:48

DN - 07 okt 20 kl. 14:33

Företagens kamp i krisen – så har det gått för demDN har följt småföretagare under en tuff tid • Alla har påverkats – på olika sätt. .
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företagens, kampi , krisen, har det , gåttför dem
SvD - 10 dec 15 kl. 07:31

Företagens kamp för klimatet slår Paris med häpnad

Världens företag visar ett enormt engagemang i klimatfrågan i Paris, så till den grad att politiker efter politiker lyfter fram dem som föredömen. Det finns skäl att fråga sig: kan företagen rädda världen om politikerna misslyckas?.

SR - 1 timme sedan

"Vi står inför den värsta humanitära krisen sedan andra världskriget"

Människor som står inför svält har i år fördubblats i världen på grund av covid. De har ökat från 135 miljoner till 270 miljoner. Vi står inför den värsta humanitära krisen sedan andra världskriget, säger David Beasley, chef för FN:s livsmedelsprogram World Food Programme, årets mottagare av Nobels fredspris:.

Nerikes Allehanda - 26 maj 14 kl. 05:37

Det duger inte att skylla på krisen

I det nya EU-parlamentet kommer det att finnas en sörja av populistiska partier. En del av dessa partier försöker framstå som ”prydliga” genom att ta avstånd från nazism och antisemitism. Andra knyter mer direkt an till nazism och antisemitism.

Trelleborgs Allehanda - 18 apr 12 kl. 06:15

Skånsk kamp för ett globalt ansvar

Ingen kommun har visat sig villig att ta ansvaret att skydda den skånska åkermarken. Därför behöver vi länsstyrelsen som likt en dagisfröken delar ut leksakerna mellan barnen för deras eget bästa. Det skriver lantmästarstudenten Daniel Finnfors från Gylle.

HBL - 14 dec 14 kl. 04:22

Hård kamp om ryska konsumenter

Seppälä stänger, H&M expanderar. I ett läge där de ryska konsumenterna har allt mindre pengar drar billighetskedjor det längsta strået. Den ryska medelklassen köper nämligen fortfarande kläder – att vara snygg är bland det sista man ger upp.

SvD - 12 mar 15 kl. 19:59

Tro på FN-plats trots krisen

Utrikesminister Margot Wallström har inte gett upp Sveriges kamp för en plats i FN:s säkerhetsråd 2017-18, trots den pågående diplomatiska krisen med Saudiarabien. Den uppfattningen redovisade hon bakom stängda dörrar vid ett möte i utrikesutskottet under torsdagen, erfar SvD..

YLE - 05 jun 15 kl. 17:12

Så mycket tjänar storföretagens högsta chefer

De flesta av de verkställande direktörerna för de tio största företagen i Finland tjänar omkring en miljon euro i året. Det visar vår sammanställning av företagens egen rapportering. Vi har granskat storföretagens rapporter om de löner och belöningar som betalades ut under år 2014.

DI - 11 jul 19 kl. 15:54

Bjørn Kjos: ”Det kommer bli en våldsam kamp”

Bjørn Kjos, vd och medgrundare av Norwegian kliver av posten som vd för flygjätten. För Di berättar han om bolagets och sin egen framtid – och varför han inte vill att Norwegian ska köpas upp.    ”Åren framöver kommer att bli en våldsam kamp”, säger Bjørn Kjos om krisen i flygbranschen.

YLE - 17 okt 12 kl. 12:57

Finansministeriet i kamp mot svart ekonomi

Företagens skatteuppgifter borde publiceras på Skatteverkets nätsidor redan i år, föreslår Finansministeriet. Det här ska vara en åtgärd i kampen mot svart ekonomi och skatteparadis. Finansministeriet föreslår också att upphandlaren i förväg tar reda på skattehistorian och koncernuppgifter hos de potentiella serviceproducenterna.

Computer Sweden - 05 sep 13 kl. 03:00

Efter Nokiaköpet: Fruktlös kamp om företagen


Apples IOS och Googles Android har genom bring your own-trenden redan kopplat greppet om företagens mobiltelefoni. Och köpet av Nokia ger knappast Microsoft någon hävstång in i företagen..

IDG - 05 sep 13 kl. 03:00

Efter Nokiaköpet: Fruktlös kamp om företagen

Apples IOS och Googles Android har genom bring your own-trenden redan kopplat greppet om företagens mobiltelefoni. Och köpet av Nokia ger knappast Microsoft någon hävstång in i företagen..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Sociala medier i Kina uppmanar till bojkott av svenska företag

Peking. Inte bara den kinesiska regimen hotar svenska företag verksamma i Kina med repressalier..

DN - 2 timmar sedan

Skånsk äppelmustare satsar på svensk calvados

När pressfotografen Bonny Håkansson tog över det gamla äppelmusteriet i skånska Sövde var tanken att det skulle vara en bisyssla..

DN - 4 timmar sedan

Ericssonchefen: Uttalar mig inte om nationell säkerhet

Telekomjätten Ericsson har medvind, senaste rapporten gav ett aktiehopp på börsen..

DN - 4 timmar sedan

Konsumentverket: Klarnas avtalsvillkor för sparkonton är oskäliga

Betalföretaget Klarnas avtalsvillkor för sparkonton är oskäligt och till nackdel för kunderna..

DN - 6 timmar sedan

Ny rekordnivå för svenska spelföretag

Succén fortsätter för svenska spelbolag och även om det finns mindre moln på horisonten tycks framtiden ge ökad tillväxt. – Talangen har….

DN - 7 timmar sedan

Förlust för SJ – lånar 1,5 miljarder för köp av snabbtåg

Den statliga tågoperatören SJ redovisar en förlust före skatt på 279 miljoner kronor för årets tredje kvartal..

DN - 7 timmar sedan

Kina hotar med motaktion efter 5G-beslutet

Sverige måste inta en objektiv attityd och hantera sitt felaktiga beslut kring att utesluta Huawei och ZTE från 5G-nätet, för att undvika….

DN - 8 timmar sedan

Helena Helmersson årets Ruter Dam

Hon hann knappt sitta en månad på chefsstolen innan en brinnande pandemi bröt ut..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.