Realtid > Ekonomi

Wednesday, 21 October, 12:27

Realtid - 07 okt 20 kl. 12:28

Revisorsprov på tre orter – på grund av coronaPå grund av coronapandemin kommer höstens revisorsexamen för första gången att hållas på tre orter, meddelar Revisorsinspektionen, RI..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Revisorsinspektionen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Revisorsprov, tre, orter, grundav , corona
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

75 varslas på tre orter

Fönster- och dörrtillverkaren Inwido Sverige varslar totalt 75 personer på tre orter. 25 personer varslas såväl i Bjurträsk som Vetlanda och Lenhovda, skriver Norran.se.

BT - 21 nov 12 kl. 16:59

75 varslas på tre orter

Fönster- och dörrtillverkaren Inwido Sverige varslar totalt 75 personer på tre orter. 25 personer varslas såväl i Bjurträsk som Vetlanda och Lenhovda, skriver Norran.se.

Nyteknik - 13 maj 15 kl. 06:33

Tre orter kan bli först med ”power-to-gas”

Sverige kan få en första anläggning för ”power-to-gas" där överskottsel från vindkraft används för att spjälka vatten till vätgas. Förutsättningarna på tre orter har kartlagts i en ny rapport..

Dalarnas tidningar - 25 jun 13 kl. 07:02

Dalaföretag expanderar på tre orter

Skyltstället är företaget som expanderat och dubblat omsättningen. I lågkonjunktur. Nu finns man på tre nya orter.

YA - 24 sep 13 kl. 12:00

Salana Österlen växer på tre orter

Foto: Torun Börtz
Fastighetsbolaget Salana Österlen växer stort i syöst. Företaget har just köpt sju fastigheter i Simrishamn, Gärsnäs och Kivik av HP Holding.
?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Tre orter har översvämmats i USA

En skyddsvall har spruckit i norra New Jersey, vilket gör att orterna Moonachie, Little Ferry och Carlstadt har översvämmats. 1,5 meter djupt vatten finns på gatorna, men inga dödsfall har ännu rapporterats därifrån, det rapporterar nyhetsbyrån Reuters.Översvämningarna drabbar cirka 2.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Green Cargo varslar på tre orter

Före jul varslade det statliga transportföretaget Green Cargo 350 personer runt om i Sverige. Större delen av varslet dras nu tillbaka - utom på de tre orterna Göteborg, Borlänge och Piteå. Dessa omfattas inte av krisavtalet.

Barometern - 29 maj 20 kl. 06:00

Tre orter i Kalmar kommun kan få obemannade butiker

Planerna för tre nya obemannade livsmedelsbutiker i södra kommundelen avancerar. Tvärskog ligger längst framme, men även för Halltorp finns konkreta förslag. Och kanske för Ekenäs..

Länstidningen i Jämtland - 19 aug 20 kl. 07:11

Liss Jonasson: Tre orter i Strömsunds kommun har tappat hälften av sin befolkning – Inlandets utmaningar kräver mer än bara framtidstro

Sex tätorter i länet har tappat runt hälften av sin befolkning de senaste 50 åren. Tre av dem....

News55 - 16 aug 17 kl. 14:23

Par döms för att stulit äldre kvinnors kontokort på 40 orter

2015 dömdes det danska paret, Ioana och Daniel, i en jylländsk domstol efter att de stulit 1,7 miljoner danska kronor från 44 privatpersoners kontokort. De utvisades från landet och ett år senare inledde de sin fortsatta stöldkupp i Sverige, det skriver Expressen. En av de 42 svenskar som fick sitt bankomatkort plundrat är 84-åriga Eeva Liisa Nilsson.

HBL - 03 jul 13 kl. 07:33

Blodgivningen stänger på flera orter

På tre orter i Finland är det efter den här sommaren inte längre möjligt att donera blod regelbundet. I Vasa kan man donera blod ännu den här och nästa vecka. I Rovaniemi och Karleby stängde blodtjänstbyråerna sina dörrar i juni.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.