Realtid > Ekonomi

Wednesday, 21 October, 20:34

Realtid - 07 okt 20 kl. 10:17

Bolåneaktören Hemma tar in 20 miljonerSpintop Ventures ledde kapitalrundan som ger Hemma 20 miljoner kronor.  Ett antal tidigare investerare inklusive Luminar Ventures deltar också.  .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Hemma, Ventures, Luminar Ventures

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bolåneaktören, Hemma, tarin 20 miljoner
DI - 28 maj 18 kl. 11:18

Statliga bolåneaktören: Därför är det läge att binda räntan

Skillnaden mellan rörliga och bundna räntor är historiskt liten. Därför kan det just nu vara gynnsamt att binda räntan för den som föredrar en förutsägbar räntekostnad under de närmaste åren, enligt det statliga bolåneinstitutet SBAB..

PrivataAffärer - 12 feb 19 kl. 07:28

SBAB sänker alla bolåneräntor

Listräntan för två års bindningstid sänks med 0,15 procentenheter medan sänkningen är 0,10 procentenheter för bolån med bindningstid på tre månader, ett år, tre år, fyra år, fem år, sju år och tio år. ”SBAB har de senaste åren ökat sin marknadsandel och tog hela 17 procent av marknadstillväxten för bolån under 2018. Målet för 2019 är att fortsätta växa och ta ytterligare marknadsandelar.

PrivataAffärer - 07 nov 19 kl. 14:33

SBAB sänker kalkylräntan på bolån

Läs också: Skandia sänker kalkylräntan på bolån (oktober 2019) Det framgår av ett pressmeddelande där SBAB även hänvisar till att de ökade amorteringskraven innebär att kundens belåningsgrad sjunker snabbare än tidigare, vilket minskar framtida räntebetalningar. ”Sammantaget gör det förändrade ränteläget och amorteringskraven att det är möjligt för oss att s

Affärsvärlden - 14 mar 16 kl. 08:59

Svårt för svenskar att navigera i bolånedjungeln

Kännedomen om begreppen listränta och snittränta på bolån är förvånansvärt låg, anser den statliga bolåneaktören SBAB som har genomfört en undersökning om begreppen bland existerande och potentiella bolånetagare..

PrivataAffärer - 25 maj 18 kl. 08:29

SBAB sänker de korta bolåneräntorna

Den statliga bolåneaktören SBAB sänker sin listränta med 0,10 procentenheter för bolån med de mest populära räntebindningstiderna, tre månader och ett år, samt med 0,05 procentenheter för bolån med räntebindningstid på två år....

VA - 25 maj 18 kl. 08:48

Bolånekriget fortsätter: Nu sänker statliga storbanken de populäraste räntorna

Den statliga bolåneaktören SBAB sänker sin listränta med 0,10 procentenheter för bolån med de mest populära räntebindningstiderna, tre månader och ett år, samt med 0,05 procentenheter för bolån med räntebindningstid på två år. .

Affärsvärlden - 25 maj 18 kl. 07:33

SBAB sänker de kortare bolåneräntorna

Den statliga bolåneaktören SBAB sänker sin listränta med 0,10 procentenheter för bolån med de mest populära räntebindningstiderna, tre månader och ett år, samt med 0,05 procentenheter för bolån med räntebindningstid på två år..

Affärsvärlden - 12 feb 19 kl. 10:05

SBAB sänker sina bolåneräntor

Den statliga bolåneaktören SBAB sänker sina bolåneräntor på alla bindningstider med mellan 0,10 och 0,15 procentenheter från tisdagen den 12 februari..

Affärsvärlden - 09 okt 19 kl. 09:52

SBAB sänker bolåneräntor

Den statliga bolåneaktören SBAB sänker sina bundna bolåneräntor för löptider mellan ett och tio år med mellan 0,10-0,30 procentenheter..

Affärsvärlden - 05 nov 19 kl. 09:22

SBAB höjer bundna bolåneräntor

Den statliga bolåneaktören SBAB höjer sina listräntor för bolån med mellan ett och tio års räntebindningstid med mellan 0,15 och 0,25 procentenheter. Ändringarna sker till följd av ökade upplåningskostnader för långa räntebindningstider..

Affärsvärlden - 17 maj 19 kl. 15:01

Han tar klubban i SBAB

Jan Sinclair har vid ett styrelsemöte utsetts till ny styrelseordförande för den statliga bolåneaktören SBAB Bank..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.