PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 22 October, 22:54

PrivataAffärer - 07 okt 20 kl. 07:14

Få råd och tips av våra privatekonomiska experter– Du kan ställa alla frågor som rör din privatekonomi till oss och vi gör vårt bästa för att besvara dem.  Vi har dock satt en gräns vid frågor som gäller familjejuridik som vi med varm hand överlåter till juridisk expertis, säger Johan Markwall. Experttelefonen är perfekt för dig som vill stämma av råd som du har fått av din rådgivare eller bankman. Eller som vill bolla förslag till din aktieportfölj eller ditt pensionssparande för att nämna några exempel.  Varje onsdag mellan klockan 10 och 12 svarar tidningens reportrar på dina privatekonomiska frågor och ger oberoende råd.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Johan Markwall

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , rådoch , tipsav våra , privatekonomiska, experter
YA - 09 nov 13 kl. 11:30

Han förordar privatekonomiska morötter

Foto: Bass Nilsson
Den nytillträdde avfallsingenjören Mathias Persson tycker att Sjöboborna är bra på att källsortera. Fast fortfarande slängs det för mycket mat. Han tycker också att privatekonomiska morötter borde framhållas mer när miljön diskuteras.

PrivataAffärer - 07 okt 14 kl. 11:05

Chatt: Expertens privatekonomiska tips

Efterlevandeskydd för pensionen, företagsobligationsfonder, eurons utveckling och traditionell pensionsförsäkring. Det var några av ämnena som togs upp i dagens privatekonomiska chatt med Privata Affärers Magnus Gustavsson....

Expressen - 14 nov 19 kl. 19:12

Ekonomernas bästa tips till årets shoppingfest

6,7 miljarder kronor spenderade svenska konsumenter på Black Friday förra året.Men protester saknas inte och bland kritikerna uppmanas till bojkott av köpfesten.– Mitt tips är att se upp med spontanshoppingen.

Cornucopia - 02 apr 20 kl. 16:10

BBBB - börsen, bolaget, bröllopet, bostaden - den perfekta privatekonomiska kraschen

"Så länge man inte sålt har man inte gjort en förlust." - personer som förlorar allt, alltidTrots massiva stimulanspaket från myndigheterna kommer det finnas hushåll och individer som drabbas av hårda smällar där samverkan av börskrasch, bolagskrasch eget eller arbetsgivaren, och bröllopet som via skilsmässa tvingar fram en försäljning av bostaden. Så det bästa privatekonomiska rådet just nu är att vårda ditt förhållande med din sängpartner.

Aftonbladet - 02 maj 13 kl. 08:48

Deklarationsakuten ? få experternas tips om din deklaration

Chatta med Skatteverkets deklarationsexpert Kay Kojer och Aftonbladets privatekonomiska expert Annika Creutzer.

PrivataAffärer - 05 okt 15 kl. 14:27

Omförhandling av privatekonomiska avtal lönar sig – men få gör det

Få svenskar har omförhandlat villkoren i olika privatekonomiska avtal. Men hela 80 procent av de som gjort det har fått bättre villkor, visar en färsk undersökning....

DI - 19 feb 17 kl. 16:02

FPC-toppen storsålde av "privatekonomiska skäl"

Tidigare i veckan stod det klart att Pontus Jägemalm, forsknings- och utvecklingschef på Fingerprint Cards, sålt 365.000 aktier i bolaget den 14 februari. Nu kommenterar bolaget försäljningen på Twitter och skriver att försäljningen gjordes av privatekonomiska skäl..

DI - 09 maj 18 kl. 18:30

De fyra viktigaste privatekonomiska frågorna just nu

Ta kontroll över din ekonomi. Di:s privatekonomiska experter Jenny Petersson och Hans Bolander guidar dig rätt och ger dig råd - varje onsdag. Den här veckan tar de upp luckor i försäkringar, den skakiga bostadsmarknaden och sparformen som växer snabbast..

Expressen - 09 aug 18 kl. 07:52

Säljer aktier för flera hundra miljoner "av privatekonomiska skäl"

Mätteknikföretaget Hexagons vd och koncernchef Ola Rollén, 53,  säljer överraskande halva sitt innehav av aktier i företaget.– Försäljningen görs av privatekonomiska skäl och jag har inte för avsikt att sälja ytterligare aktier", säger Ola Rollén. .

DN - 10 apr 19 kl. 11:35

Rutavdraget höjs till 50.000 – få privatekonomiska förslag i budgeten

Rutavdraget återställs till 50.000 kronor. Det är den viktigaste privatekonomiska punkten i vårbudgeten.

YLE - 09 feb 16 kl. 23:03

Så funkar Spotlight tips

Nu är det enklare än någonsin att tipsa Svenska Yle. Spotlights journalister följer upp alla tips. Spotlight tips är ett helt nytt sätt att arbeta med tips från allmänheten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.