Resume > Ekonomi

Monday, 26 October, 19:51

Resume - 06 okt 20 kl. 10:10

Facebook förbjuder reklam från konspirationsnätverk som tror att USA styrs av satanistiska pedofilerDen kontroversiella rörelsen QAnon beräknas ha hundratusentals anhängare, och tror att president Donald Trump i hemlighet driver en hemlig kamp mot satanistiska pedofiler som styr USA bakom kulisserna. Nu inför Facebook hårdare regler, och förbjuder reklam för QAnon och liknande grupper..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
USA, QAnon, Donald Trump, Facebook

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, förbjuder, reklamfrån , konspirationsnätverksom , troratt , USA, styrs av satanistiska pedofiler
Dagensanalys.se - 24 aug 18 kl. 13:29

Ny studie bevisar att tv-reklam har bästa effekt

En serie studier gjorda av forskaren Karen Nelson-Field vid universitetet i Adelaide visar att tv-reklam har betydligt bättre effekt än reklam på såväl Facebook som YouTube. Detta gäller oavsett om reklamen ses på en tv-skärm, datorskärm eller mobil, och gäller för såväl korta som långa tidsspann. Karen och hennes team ställde även reklameffekten i relation till priset, och resultatet riskerar att ställa hela reklambranschen på huvudet.

Dagensanalys.se - 19 apr 18 kl. 14:25

Facebook börjar sälja data om vad konsumenterna kommer att köpa

Enligt ett dokument som tidningen ”The Intercept” fått tag på, och som märkts som ”konfidentiellt”, erbjuder Facebook nu en ny typ av prediktiv tjänst till annonsörer. Den nya tjänsten kommer att, med hjälp av AI, extrapolera hur användare kommer att tänka, köpa och bete sig, och hjälper på så sätt företag att ligga steget före. Frågan är hur väl det rimmar med de senaste uttalandena om att värna användarnas privatliv.

Kristianstadsbladet - 30 sep 14 kl. 06:20

Ello - ny utmanare till Facebook

Vad är fritt från reklam, får 35 000 förfrågningar i timmen och får folk att betala cirka 3 000 kronor?Svaret: Ello - det nya sociala nätverket som ska utmana Facebook.
Det nya heta inom sociala nätverk och som kommer att bli gigantiskt stort?

BT - 30 sep 14 kl. 06:20

Ello - ny utmanare till Facebook

Vad är fritt från reklam, får 35 000 förfrågningar i timmen och får folk att betala cirka 3 000 kronor? Svaret: Ello - det nya sociala nätverket som ska utmana Facebook.Det nya heta inom sociala nätverk och som kommer att bli gigantiskt stort?

TA - 30 sep 14 kl. 06:20

Ello - ny utmanare till Facebook

Vad är fritt från reklam, får 35 000 förfrågningar i timmen och får folk att betala cirka 3 000 kronor?Svaret: Ello - det nya sociala nätverket som ska utmana Facebook.
Det nya heta inom sociala nätverk och som kommer att bli gigantiskt stort?

BT - 30 sep 14 kl. 08:13

Ny Facebook-utmanare: "Hypen ganska obegriplig"

Vad är fritt från reklam, får 35 000 förfrågningar i timmen och får folk att betala cirka 3 000 kronor? Svaret: Ello – det nya sociala nätverket som ska utmana Facebook. Det nya heta inom sociala nätverk och som kommer att bli gigantiskt stort?

Dagensanalys.se - 02 aug 16 kl. 10:50

Nu testar Facebook annonser i Facebook Live

Facebook Live har blivit ett allt mer viktigt sätt att kommunicera i det sociala nätverket då algoritmerna ger livesändningarna en högre ranking för att visas i det sociala nätverket. Nu när Facebook har fått igång användandet av Facebook Live börjar de givetvis att testa olika annonsformat så att de kan kapitalisera på användarna. Facebook har börjat köra tester av mid-roll videoannonser i deras live videosändningar tillsammans med deras främsta publiceringspartners, bekräftade Facebook under måndagen.

BT - 30 okt 13 kl. 22:27

Reklam i mobilappar lyfter Facebook

Världens största sociala nätverk Facebook redovisar ett starkt resultat för tredje kvartalet. Omsättningen ökade med cirka 60 procent till drygt 2 miljarder dollar. Vinsten blev 426 miljoner dollar eller 17 cent per aktie för tredje kvartalet, som sträckte sig fram till den 30 september.

HBL - 20 feb 14 kl. 06:21

Facebook tar över WhatsApp

Köpesumman sägs vara den största hittills för ett nystartat teknikföretag.Facebook köper den snabbväxande sms-tjänstleverantören Whatsapp. Priset är 19 miljarder dollar, motsvarande 13,8 miljarder euro, och köpet är Facebooks största hittills.

Dagensanalys.se - 13 feb 18 kl. 10:28

Facebook skulle lansera annonsrapporter förra året – men vi väntar fortfarande på dem

För att adressera annonsörernas problem med transparens i det sociala nätverket bestämde Facebook förra året att det skulle ge alla annonsörer rapporter om var deras annonser visade sig och vilka möjliga annonsytor som fanns i nätverket. Många företag som lägger sina annonser hos Facebook väntar fortfarande på på sina utlovade rapporter. Förra året sa Facebook att de skulle ge alla annonsörer rapporter som visade alla webbplatser, appar, direktartiklar och inhemska Facebook-videor som deras annonser kan visas när de annonserar i det sociala nätverket.

Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 11:05

Stora Annonsördagen 2016 – för alla som arbetar med reklam och marknadsföring

Du har väl bokat biljetter till Stora Annonsördagen den 28 april på Grand Hotel. Programledare för dagen är Frida Boisen författare till boken Digital Succé. Du bjuds på en heldags inspiration med flera vassa talare som exempelvis Ben Williams, Communications Manager på Adblock Plus, Björn Ulvaeus från ABBA och Tomas Franzén koncernchefen för Bonnier och många, många fler… Här har ni alla talare för dagen: ADBLOCKERS – NÄR BLEV KONSUMENTEN VÅR FIENDE?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.