Resume > Ekonomi

Thursday, 29 October, 14:53

Resume - 06 okt 20 kl. 15:22

Onlineförsäljningen har boostats rejält – så lyckas du med design för konverteringE-handeln exploderar i år, mycket tack vare corona. Men är butikerna och varumärkena redo för omställningen? Digitala kanaler ställer nya krav på design för att hålla varumärket top of mind. I den här guiden får du: ✓designbyråns undersökning visar affärsnyttan med ny design ✓designers bästa tips för att sticka ut digitalt ✓så har corona skyndat på digitala köpbeteenden..
Läs mer på Resume

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Onlineförsäljningenhar , boostatsrejält , , lyckasdu med , design, för konvertering
GlobeNewswire - 20 aug 20 kl. 08:30

Delårsrapport 2 2020 januari - juni 2020

Q2 2020 1 april – 30 juni 2020 i korthet Northbaze Group minskar sin nettoomsättning med 20 % under det andra kvartal i jämförelse med föregående års andra kvartal. Omsättningen inom affärsområdet Smart Mobility uppgår till cirka 9 mkr, Audio & Sound når en omsättning om 6 mkr och det nybildade affärsområdet Adiantes en omsättning om 12 mkr. Sammantaget har koncernen en omsättning om 27 mkr (34 mkr) i kvartalet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.