Nerikes Allehanda > Nyheter

Thursday, 29 October, 03:46

Nerikes Allehanda - 29 sep 20 kl. 09:07

Polisens larm: Utmaning bland ungdomar ►Tänder eld i skolor ►”Ser allvarligt på detta”Vid flera tillfällen senaste veckorna har det brunnit på skolor i Örebro. Nu varnar polisen för....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Örebro

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisens, larm, Utmaningbland , ungdomar, ►Tänder, eldi , skolor, ► Ser allvarligt på detta
Expressen - 24 maj 20 kl. 08:59

MORGONENS NYHETER: Tele 2:s kupp om 5G – startar redan i dag • Svenskar portas när Cypern öppnar • Polisens varning: Festande ungdomar samlas

Tele 2 har aktiverat Sveriges första 5G-nät – bara en dag innan Telia skulle lansera sitt projekt.■■■Polisen i Stockholm uppmanar föräldrar att hålla koll på sina barn, efter larm om ungdomar i stora grupper i staden.■■■Cypern väntas öppna för direktflyg från bland annat Danmark, Norge och Finland – men Sverige är portade.

Expressen - 23 sep 18 kl. 17:53

Polisens larm: Unga träffas för att slåss

Ungdomar stämmer träff för att slåss. Sedan sprids filmer med misshandlarna på nätet.Nu varnar polisen för trenden.

GöteborgsPosten - 16 nov 18 kl. 11:47

Polisens larm: Tonåringar i organiserade gatuslagsmål

Ungdomar i Borås arrangerar organiserade gatuslagsmål med storpublik. Dessutom filmas slagsmålen och läggs på sociala medier.
– De som håller på med det här är inte särskilt gamla och det kan få fruktansvärda konsekvenser, säger Anders Cronehag, kommunpolis i Borås..

GöteborgsPosten - 16 nov 18 kl. 11:47

Polisens larm: Tonåringar i organiserade gatuslagsmål

Ungdomar i Borås arrangerar organiserade gatuslagsmål med storpublik. Dessutom filmas slagsmålen och läggs på sociala medier.
– De som håller på med det här är inte särskilt gamla och det kan få fruktansvärda konsekvenser, säger Anders Cronehag, kommunpolis i Borås..

Corren - 12 jul 17 kl. 22:09

Larm om ungdomar som eldar kläder

Enligt ett larm till SOS Alarm eldar ungdomar kläder vid Ekholmsskolan..

Expressen - 08 okt 19 kl. 09:41

Polisens larm: Elever är höga på droger i skolan

Robin Nilsson, chef på polisens gatulangningsgrupp i Göteborg, slår larm.Han berättar att polisen vid riktade insatser möter narkotikapåverkade elever på skoltid i Göteborg.Det handlar om tunga droger som amfetamin och kokain, skriver SVT Nyheter Väst.

Västerbottens Folkblad - 02 jan 19 kl. 21:20

Larm om ungdomar med vapen

Några ungdomar ska på onsdagskvällen ha setts med ett vapen i centrala Umeå. Polis kallades till Skateparken i Umeå vid 19.15-tiden där några ungdomar ska ha setts med ett vapen, troligtvis en soft air gun.

ÖstersundsPosten - 10 okt 15 kl. 15:51

Polisens ungdomsgrupp varnar: Ungdomar piercar varandra

Ungdomsgruppen skriver att det har märkts av särskilt de senaste veckorna att ungdomar hjälper varandra med att göra piercingar. Det har skett på offentliga toaletter, i olika skolor och på andra offentliga ställen..

GT - 25 jan 17 kl. 21:00

Polisens larm: "Det är läge rött just nu"

Orimligt mycket övertid och personal som går på knäna.Operatörerna vid polisens ledningscentral är hårt pressade. Listan med obokade övertidspass är 1,5 meter lång.

GöteborgsPosten - 30 dec 18 kl. 20:27

Larm om ungdomar som sköt smällare i spårvagn

På söndagskvällen larmades polisen till Rambergsvallens spårvagnshållplats, detta efter larm om att personer skjutit smällare inne i vagnen. Trafiken stod under en kort stund också still..

Expressen - 02 sep 19 kl. 21:15

Polisens larm efter årets nollningar: ”Förnedring”

Polisen i Linköping larmar nu om nollningarna av nyblivna gymnasieelever i staden.Stora mängder alkohol har förverkats under polisens insatser.– De här två helgerna jobbar vi med att vara på plats och skapa kontakt med oroliga föräldrar och skolor, säger Niklas Roosvall på polisen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.