Realtid > Ekonomi

Friday, 23 October, 23:33

Realtid - 29 sep 20 kl. 06:58

Granskning: Cindrigo-säljarnas kopplingar till Falcon Funds och Amarant MiningDet hemlighetsfulla bolagsnätverk som arbetat med att sälja aktier i Cindrigo inför börsnoteringen har också salufört aktier i flera andra bolag. Realtids granskning visar att personer i nätverket är inblandade i uppmärksammade ekobrottshärvor..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Falcon Funds, Amarant Mining, Cindrigo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Granskning, Cindrigo-säljarnas, kopplingartill , Falcon, Fundsoch , Amarant, Mining
Kristianstadsbladet - 20 sep 12 kl. 11:00

Telia lovar extern granskning

Telia kommer att beställa en extern granskning av den hårt kritiserade affären i Uzbekistan, där bolaget uppges ha betalat miljardbelopp till en kvinna med starka kopplingar till regimen.
Telias vd Lars Nyberg sade på en presskonferens att anklagelserna som riktas mot bolaget är mycket grova. - Jag är övertygad om att Telia Sonera inte mutat någon eller deltagit i någon penningtvätt.

Politologerna - 03 sep 14 kl. 23:11

Hur starkt är väljarnas ansvarsutkrävande i kommunerna och landstingen?

Vi ägnar förhållandevis mycket utrymme åt att diskutera olika former av medborgerligt deltagande vid sidan om de representativa kanalerna i syfte att stärka deltagandet mellan de allmänna valen  (såsom e-demokratiexperiment, direktdemokratiska inslag [folkomröstningar, t.ex.], deltagardemokratiska innovationer och medborgardialoger).

PrivataAffärer - 27 nov 19 kl. 07:52

Uppdrag granskning: Kopplingar till Magnitskij-härvan

Granskningen baseras bland annat på en mängd olika dokument inifrån banksystemet och bland SEB:s så kallade ”non resident”-kunder dyker flera ökända målvakter upp. ”Kartläggningen visar att drygt hundra kontohavare som är SEB-kunder eller deras motparter är kopplade till tidigare kända penningtvättshärvor”, skriver SVT på sin hemsida om programmet. Det finns även kopplingar till den så kallade Magnitskij-härvan som både Swedbank och Danske Bank misstänks varit inblandad i.

SR - 30 nov 16 kl. 06:00

Misstänkt för Paris-attentat har kopplingar till våldsbejakande extremist i Sverige

En av de personer med kopplingar till Sverige som misstänks för inblandning i terrorattackerna i Bryssel och Paris hade under sin tid i Sverige kopplingar till ett våldsbejakande islamistiskt nätverk här. Det avslöjas i kvällens Uppdrag Granskning i SVT..

BT - 26 maj 14 kl. 00:31

Vänstervind gav Schymanskräll ? nu väntar mer av granskning

Gudrun Schymans intensiva valrörelse ger henne en plats i Europaparlamentet. Det vill säga det är inte Schyman som får platsen, den går till partiets förstanamn Soraya Post. Men det är Schyman som är röstmagneten och frontfiguren i den feministiska vänsterrörelse som nu tar klivet in i Europaparlamentet.

BT - 07 maj 14 kl. 11:00

Uppdrag granskning tar upp boråsares grova våldsdåd

Här misshandlas en slovakisk gästarbetare när han råkar passera en nynazistisk demonstration. Uppdrag granskning tar nu upp dådet som ledde till åtal för två boråsare och andra med koppling till en vänsterextrem rörelse. På onsdagen avslutas rättegången i Stockholm mot boråsarna och ytterligare sex personer som åtalats för våldsdåd, olaga hot, skadegörelse och andra brott.

Expressen - 07 apr 16 kl. 23:17

Thomas Jisander har kopplingar till Panama

Thomas Jisander som var inblandad i Trustor-härvan hade kopplingar till advokatfirman i Panama. Även den sparkade vd:n Kjell Nilsson och finansmannen fanns med bland kunderna. Det avslöjar "Uppdrag granskning" på torsdagen..

NT - 16 dec 15 kl. 07:30

27-åring fast i granskning

En Norrköpingsbo med kopplingar till Hells Angels-sfären har fastnat i Skatteverkets granskning av grov organiserad brottslighet..

Corren - 16 dec 15 kl. 07:47

27-åring fast i granskning

En Norrköpingsbo med kopplingar till Hells Angels-sfären har fastnat i Skatteverkets granskning av grov organiserad brottslighet..

DI - 13 okt 16 kl. 10:40

Så spräckte Di ”Falcon Funds”-skandalen

Tre fonder i PPM-systemet, som är registrerade på Malta, har mjölkats på miljardbelopp. Upprinnelsen till skandalen är en granskning som Dagens Industri påbörjade för ett år sedan..

Dalarnas tidningar - 01 dec 15 kl. 17:12

Forever Livings verksamhetsansvarige ställer sig kritisk till DTs granskning

DT har ställt tre övergripande frågor till Fredric Alerstam. Den första handlar dels om vad han tycker om Maria Rolanders agerande. Dels om hur riktlinjerna för säljarnas rekryteringsprocesser av nya återförsäljare ser ut.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.