Realtid > Ekonomi

Monday, 26 October, 05:48

Realtid - 29 sep 20 kl. 06:39

Nu har vi ett ”Once in a life time opportunity” för förändringEfter ett turbulent år med pandemin kan vårt nya läge ge ett unikt tillfälle att kalibrera organisationen för att möta framtiden, skriver Malcolm Wiberg, Westerberg & Partners advokatbyrå..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Once, Malcolm Wiberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu har vi ett Oncein a , life, time, opportunity för förändring
GöteborgsPosten - 21 okt 14 kl. 05:00

Life science måste få ett snabbt regeringspaket

Om vi ska få till den förändring som krävs för att globala företag ska fortsätta satsa här och mindre företag ska växa måste vallöftena att satsa på life science omgående bli konkreta planer, skriver företrädare för life science-branschen..

Supermiljöbloggen - 16 nov 15 kl. 07:29

Klimatfesten Run for your life når snart den kungliga huvudstaden

Vid lunchtid idag passerar löparna Karolinska Universitetssjukhuset i Solna med siktet inställt på den svenska huvudstaden. Är du i Stockholm och känner för en liten joggingtur? Eller varför inte bara stå och heja på löparna när de tar sig fram genom staden?

GlobeNewswire - 02 jul 20 kl. 10:00

Workday levererar skräddarsydda upplevelser för anställda med hjälp av lösningar för en arbetsmiljö i förändring

Workday erbjuder komplett HR-service genom skapande och hantering av ärenden för snabb och intuitiv lösning
Workday Journeys skapar personliga upplevelser för att guida anställda i viktiga situationer STOCKHOLM, Sverige, July 02, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) -- Workday Inc. (NASDAQ: WDAY), ledande inom företagsmolnapplikationer för ekonomi och HR, lanserar två nya maskininlärningslösningar inom HR. Workday Help ger intuitiv ärendehantering och Workday Journeys skräddarsydd, individanpassad guidning för anställda i kritiska ögonblick.

Resume - 19 feb 15 kl. 15:17

Önskar förändring i Kia Index-mätningar

När Aftonbladet inkluderade viralsajten Lajkat i Kia-Index slog de all time high i mobilen. Efter det vill Jan Helin se en förändring i hur Kia-Index mäter.– I den bästa av världar hade jag önskat att de mätte på ett annat sätt, säger Pontus Larsson, digital rådgivare på mediebyrån Bizkit Wisely..

Expressen - 27 apr 17 kl. 08:00

Cara Delevingnes stora förändring

Cara Delevingne har rakat av sig allt hår.Anledningen till modellen och skådisens djärva drag är en ny filmroll.Stjärnan förbereder sig för att spela cancersjuk i filmen "Life in a year" och har under de senaste månaderna tagit ett steg i taget.

Politologerna - 28 mar 18 kl. 08:00

Medierna och opinionsmätningarna: fyra förslag till förändring

Debatten om de politiska opinionsmätningarna har ånyo tagit fart. Det är inte förvånande då höstens val närmar sig och intresset för partiernas stöd i befolkningen därmed ökar. Daniel Nordström, chefredaktör och ansvarig utgivare för Mittmedias tidningar i Västmanland och Stockholmsregionen, gav debatten extra bränsle genom att besluta att hans tidningar varken ska genomföra eller återge några opinionsundersökningar (med undantag för TT-texter och ledarsidan).

Dagensanalys.se - 10 aug 16 kl. 00:32

Upplever du att du får allt sämre effekt på Facebook – det beror på att algoritmerna har förändrats

Facebook News Feed algoritmer är under konstant förändring, många upplever att de får sämre spridning och engagemang för sina inlägg i världens största medienätverk. Facebooks har idag 1,65 miljarder användare och det fortsätter att vara en av de viktigaste kanalerna för alla företag och mediekanaler världen över för att kommunicera med sina kunder genom att skapa engagemang och spridning av sina budskap. Det är svårt att hänga med i svängarna på Facebook när de hela tiden ändrar vad som skall visas.

YLE - 23 aug 13 kl. 11:58

Korpi laddar för OS i USA

Konståkaren Kiira Korpi kommer att ladda upp för OS i Sotji i USA. Tammerforsdamen åkte över till Lake Arrowhead i juli för att träna, men blir nu kvar under hela OS-uppladdningen. Träningsansvaret för Korpi i Kalifornien kommer ligga hos Rafael Arutyunyan tillsammans med Nadia Kanaeva och Vera Arutyunyan.

Skånskan - 10 sep 16 kl. 10:00

Jackie bland de bästa i Venedig

Tidningens filmskribent Ingela Brovik rapporterar från den årliga filmfestivalen i Venedig som avslutas i dag, lördag.I elegant, rosa dräkt och med hatt syns hon i början av filmen Jackie, Natalie Portman i rollen som Jackie Kennedy. Scenen utspelas strax efter mordet på John F Kennedy den 10:e november 1963 i Dallas, Texas.

YLE - 05 okt 14 kl. 05:57

Finns det fotografier i framtiden?

Finns det en efterfrågan på fotografier också i framtiden, och hur ser bildjournalistikens framtid ut? Det här diskuterades på ett seminarium som Fimage ordnade. Åsikterna varierar beroende på perspektiv och vilken lins man tittar genom.

YLE - 23 apr 17 kl. 16:04

Frågor och svar om kanalförnyelsen Yle Teema & Fem

Tittarna har många frågor om kanalförnyelsen. Svenska Yles direktör Marit af Björkesten, mediechef Johan Aaltonen och Arenachef Tomas Lindh svarar på frågorna. Varför slår ni ihop Yle Teema och Yle Fem?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.