UNT > Nyheter

Tuesday, 20 October, 08:42

UNT - 29 sep 20 kl. 02:57

Dags att stå upp för arbetsrättenJust nu pågår den största attacken mot svenska löntagare på flera decennier, skriver Nina Broman Costa, Fredrik Rosenbecker och Tommy Ljungström..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Nina Broman Costa, Rosenbecker, Tommy Ljungström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagsatt , ståupp för , arbetsrätten
SR - 23 dec 14 kl. 04:55

Parterna förhandlar om arbetsrätten

I lördags sa förre moderate finansministern Anders Borg att det är dags för politiska beslut om ändrade turordningsregler på arbetsmarknaden. Men Svenskt Näringslivs vice vd Christer Ågren vill att politikerna lugnar sig..

SVT - 23 jan 15 kl. 07:20

Borg vill ändra arbetsrätten

Förre finansministern Anders Borg har tidigare varit en stor vän av kollektivavtal och den svenska modellen men nu tycker han det är dags att göra arbetsmarknaden mer flexibel. Han tror det blir nödvändigt att använda lagstiftning..

YA - 20 sep 13 kl. 04:00

Dags att ladda om, Annie

Foto: SABINA RISLUND
Centern har ett tufft läge och angrips politiskt från flera håll. Då gäller det att bita ifrån.
Det är ödets ironi.

YA - 17 apr 13 kl. 03:58

Dags för liberalt äktenskap?

För en månad sedan klubbades Centerns så omdebatterade nya idéprogram.
I detta använder partiet för första gången uttryckligen ordet ?liberalism?

SVT Debatt - 28 mar 19 kl. 12:33

”Arbetsrätten skyddar kriminella – dags för reformer”

”Det är inte företagens roll att dela ut straff, men det är inte heller deras skyldighet att hålla kriminella under vingarna när rättssamhället utdömt sitt”, skriver Företagarna..

BT - 19 dec 13 kl. 12:56

Förändra företagandets villkor

Sveriges välstånd byggs av företagsamma och strävsamma människor. I ett dynamiskt samhälle möts företagare och entreprenörer av positiva attityder. Goda villkor för företag och företagare skapar tillväxt och fler jobb, vilket i sin tur säkrar den generella välfärden.

Alliansfritt Sverige - 28 dec 12 kl. 13:15

Centern vill se över lagar som inte finns

OKUNNIGT. Centerpartiets nya förslag till idéprogram har väckt en del ilska i partiet, Expressen har en omfattande artikel på ämnet. Det riktigt intressanta i artikeln finns i faktarutan, där man kan läsa Centerpartiets förslag för fler unga i arbete, vilket är en pinsam exposé i just hur dålig koll partiet faktiskt har på arbetsmarknaden:
?

Barometern - 10 jul 14 kl. 06:43

Ansvar i allas intresse

Fälldes för tjänstefel. Den meningen blir allt ovan­ligare i Sverige. Medan allt fler anställda inom offentlig förvaltning anmäls för brottet tjänstefel döms allt färre.

Barometern - 10 jul 14 kl. 06:43

Ansvar i allas intresse

Fälldes för tjänstefel. Den meningen blir allt ovanligare i Sverige. Medan allt fler anställda inom offentlig förvaltning anmäls för brottet tjänstefel döms allt färre.

YA - 23 okt 14 kl. 04:00

Nya Alliansen

Foto: ANDERS WIKLUND / TT
Det är tydligt att Alliansens politik efter åtta år i regeringsställning måste förnyas.
Det som gjorde Nya Moderaterna och Alliansen framgångsrika 2006 var den ekonomiska trovärdigheten. I valet 2014 räckte inte det.

SVT - 27 okt 16 kl. 06:32

M-toppar vill göra det lättare att säga upp anställda

Det har blivit dags för Moderaterna att göra upp med Fredrik Reinfeldts syn på arbetsrätten. Det tycker en stor majoritet av landets ledande kommunala moderatpolitiker som vill riva upp lagen om anställningsskydd, LAS, så att det blir lättare att säga upp anställda..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.