News55 > Nyheter

Friday, 30 October, 14:27

News55 - 29 sep 20 kl. 01:26

Ny lag kan hämma medier i NicaraguaTvå lagförslag från Nicaraguas regering kan begränsa nyhetsmedier och icke-statliga organisationer i landet. Kritiker menar att det är ett försök att kontrollera oppositionen och medier. Förra veckan föreslogs en lag om registrering och kontroll av pers. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Nicaragua, Nicaraguas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny lagkan , hämma, medieri , Nicaragua
Aftonbladet - 22 dec 13 kl. 06:38

Nu kan svenska lag glömma KHL

”De vill hellre ta in nya lag i Ryssland...”.

Nyheter 24 - 14 okt 13 kl. 15:24

Tauer: "Tyskland måste vinna för att slippa gömma sig för folket"Antonsson om Tyskland

De flesta numera vet vem Jan Tauer är. Han spelade några säsonger i Djurgården och fick snabbt en ikonstatus i klubben med sitt uppoffrade spel, men framförallt för att han älskade klubben. Efter en misslyckad senjour i Brage spelar han numera i kändislaget Andrea Doria.

YLE - 12 jul 16 kl. 04:30

Sastmola lyckades skrämma bort skarvarna - men vart försvann de?

Fungerar det att skrämma bort skarvar genom koordinerade satsningar eller är det är det bara ett sätta att flytta problemet från en plats till en annan? Den frågan diskuterades friskt inför en nyfiken och stor publik på Finlandsarenan i Björneborg. Frågan aktualiserades genom orten Sastmola, där man efter myndighetstillstånd och med enade krafter lyckats skrämma iväg en hel skarvkoloni under några månader.

GlobeNewswire - 16 jul 20 kl. 07:45

Bergman & Beving AB: Kallelse till Bergman & Bevings årsstämma den 26 augusti 2020

Pressmeddelande Kallelse till Bergman & Bevings årsstämma den 26 augusti 2020 Aktieägarna i Bergman & Beving AB (publ), org.nr 556034-8590 (”Bolaget” eller ”Bergman & Beving”), kallas härmed till årsstämma den 26 augusti 2020 klockan 16:00 på IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16 i Stockholm. Inregistrering till stämman påbörjas klockan 15:15.

GlobeNewswire - 26 aug 20 kl. 22:50

Kallelse Till Extra Bolagsstämma i Copperstone Resources AB (publ)

Danderyd 26 augusti 2020 PRESSMEDDELANDE Aktieägarna i Copperstone Resources AB (publ) (”Copperstone” eller ”Bolaget”) kallas härmed till extra bolagsstämma den 29 september 2020 kl. 15.00, i Hannes Snellman Advokatbyrås lokaler, Kungsträdgårdsgatan 20, 111 47 Stockholm.

Nyheter 24 - 20 dec 13 kl. 13:30

MMA-matchen mellan man och kvinna en PR-kupp – stoppas

Tidigare i veckan marknadsförde promotorn Andre Pederneiras den unika idén att judo-experten Julian Velasquez och MMA-fajtern Emerson Falcao skulle slåss över tre MMA-ronder på Shooto 45-galan i Brasilien. Trots att både Velasquez och Falcao under invägningen sa att matchen skulle gå blir den nu stoppad av det brasilianska MMA-förbundet – som hävdar att det hela var en PR-kupp för Maria da Penha-lagen, en brasiliansk lag mot mäns våld gentemot kvinnor. "Viktigare för samhället än för sporten"– Vi kan inte göra något sånt, säger Osiris Maia, medlem i av det brasilianska MMA-förbundet, enligt MMA Fighting och fortsätter: – Den här "fajten" är viktigare för samhället än för sporten.

YLE - 22 jan 14 kl. 08:56

Ny lag ska minska på näthat

Bloggaren Janina Nylund har erfarenhet av elaka påhopp på nätet, för henne gick det så långt att hon till sist gjorde polissak av det. Men när det kommer till internet och sociala medier har det till dags datum funnits stora luckor i finsk lagstifning. De som har velat driva andra till vansinne har fått härja, mer eller mindre, fritt.

Sydsvenskan - 14 dec 15 kl. 18:48

Aborträtt borde vara global. Ändå ska varje EU-land få bestämma självt.

I Polens huvudstad Warszawa demonstrerade i lördags cirka 50 000 människor för att försvara demokratiska rättigheter. 26 år efter Berlinmurens fall finns en oro för att partiet Lag och rättvisa (PiS) ska förändra landet i en mer auktoritär riktning. Det har gått drygt en månad sedan PiS vann valet, efter åtta år i opposition.

Helsingborgs Dagblad - 14 dec 15 kl. 18:48

Aborträtt borde vara global. Ändå ska varje EU-land få bestämma självt.

I Polens huvudstad Warszawa demonstrerade i lördags cirka 50 000 människor för att försvara demokratiska rättigheter. 26 år efter Berlinmurens fall finns en oro för att partiet Lag och rättvisa (PiS) ska förändra landet i en mer auktoritär riktning. Det har gått drygt en månad sedan PiS vann valet, efter åtta år i opposition.

YLE - 01 jul 16 kl. 23:49

Wales succétränare: Var inte rädda för att drömma

Som klubblagstränare var Chris Coleman aldrig särskilt framgångsrik. Nu har han fört sitt Wales till semifinal i fotbolls-EM och har en hälsning till världen: Våga drömma. Wales slog Belgien med 3–1 och tog sig in bland de fyra bästa i EM.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.